Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

~~Jasnopopielata Szachownica niezalogowany
24 listopada 2019r. o 8:40
ekstra dla korniszona ...

''Dziennikarka "Gazety Wyborczej" zapytała Janusza Korwin-Mikke, co sądzi o tym, że jeden z posłów Konfederacji dołączył do zespołu ds. równouprawnienia osób LGBT+. Jego odpowiedź może zaskoczyć.

– Zespół nazywa się „ds. równouprawnienia”, więc o nic innego niż o równouprawnienie nie chodzi. Ja bardzo równouprawnienie popieram – tłumaczy Sonierz w rozmowie z polsatnews.pl swoją decyzję o dołączeniu do kontrowersyjnego zespołu. Jego zdaniem należy rozróżnić równouprawnienie "od uprzywilejowania czy tzw. dyskryminacji pozytywnej".

– To nie jest trolling. Wręcz przeciwnie. Chciałbym zaproponować projekt, w którym są propozycje rozwiązań postulatów tych środowisk – zapewnia Sośnierz. Dodał, że jego zdaniem "nie należy pisać ustaw, w których homoseksualiści mieliby inne prawa - mniejsze, większe - niż ludzie o innych preferencjach seksualnych".

Dziennikarka "Wyborczej" zapytała o tę niecodzienną sytuację Janusza Korwin-Mikke, jednego z liderów Konfederacji. "On będzie się domagał, żeby go traktowano co najmniej tak samo jak kobietę. Proponuję od razu całować go w rękę" – stwierdził polityk w odpowiedzi.

Na tę sytuację zareagował publicysta "Do Rzeczy" Łukasz Warzecha, który nie krył rozbawienia odpowiedzią Korwin-Mikkego.

"Popłakałem się. Dopiero teraz widać, jak dramatycznie nudny był poprzedni Sejm"

czego w odpowiedzi można się spodziewać po człowieku który w kobiecie widzi tylko narzędzie lub dodatkowe ''wyposażenie '' mieszkania a własne dzieci bez zastanowienia sadzał by na kolanach pedofila ?

pierwsze pytanie- zagadka korniszonku ...ile żon miał twój ''guru''?

to chyba nie jest trudne pytanie ...;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Perłowa Kosodrzewina niezalogowany
24 listopada 2019r. o 11:14
~~Zszarzały Moszenki napisał(a):
~~Czarnofioletowy Szupin napisał(a): Co się skornie czepiasz - fanatyzm lewicowy jest cool i w ogóle super. Jak mu fakty nie pasują, to wyłącza kompa i jest super. Załączy TV z tefałenem, posłucha w radiu TłokFM i już wie, co ma myśleć! I jeszcze mu w Bolcu niejaki Bartoś wytłumaczy, co to są wartości. Facet zna się na tym, jak mało kto, bo najlepiej przecież się na tym zna, czego nie przestrzegał i złamał.

Wqrwiłeś mnie SZUPINIE . Czy ja ci zabraniam oglądać TVP PIS ,słuchać Radia M ,aryja ? ,nie !!

Ale nie ma mojej zgody na gwałcenie małych dzieci przez wasza czarną sotnię .
Do roboty wielebne zboki ,ręce precz od dzieci .

To samo pisałem, że nie ma zgody na gwałcenie dzieci. Różnica jest taka, że dla mnie pedofil to pedofil i skazał bym wszystkich na kare śmierci. Ty natomiast tylko księży. Nauczyciel Trynkiewicz, który gwałcił i mordował małych chłopców tez jest w porządku. Ewidentnie skłonności homoseksualne do chłopców przeważają wśród pedofilii. Zarówno księża jak i homoseksualiści adoptujący i wykorzystujący dzieci maja skłonności do chłopców.
A jak gwałci i zabija homoseksualista to jest dobrze ? Przykład Trynkiewicz ?
~~Perłowa Kosodrzewina niezalogowany
24 listopada 2019r. o 11:17
Zastanów się kto pada ofiarami pedofila - głównie chłopcy. Nie ma zgody na lepszych i gorszych pedofili. Czy to reżyser Roman P, , czy ksiądz, czy nauczyciel. Wszyscy muszą ponieść surową karę.
~~Jasnopopielata Szachownica niezalogowany
24 listopada 2019r. o 11:58
''Jakim trzeba być potworem, by zrobić coś takiego? Dwaj studenci na dyskotece zaciągnęli młodą dziewczynę do pomieszczenia magazynowego i tam brutalnie zgwałcili. W czasie, gdy ich ofiara zwijała się z bólu na podłodze, kamera monitoringu uchwyciła, jak oni radośnie przybijali sobie piątki i klepali po plecach, dumni z tego, co zrobili. ''

Nie mieli problemu, by zaciągnąć odurzoną alkoholem dziewczynę na zaplecze lokalu. Wyłamali zamek do pomieszczenia magazynowego i weszli środka, gdzie brutalnie ją zgwałcili, nagrywając akt przemocy telefonem. Potem przenieśli młodą kobietę do toalety i porzucili. ''

teraz najlepsze ...;)

''Kiedy obaj stanęli przed brytyjskim sądem, ich tłumaczenia wprawiły w osłupienie. Domagali się niższego wyroku z powodu... różnic kulturowych. - Są znaczące różnice pomiędzy młodymi mężczyznami we Włoszech z ich kulturowym tłem a tymi w Anglii - przekonywała adwokatka jednego z oskarżonych. ''

Sąd nie dał jednak wiary tej naiwnej linii obrony i uznał obu Włochów za winnych zgwałcenia 23-latki. Mężczyźni zostali skazani na siedem i pół roku więzienia. ''

''różnice kulturowe''?
mam przez to rozumieć że we Włoszech gwałty są akceptowalne?

ale właśnie ...co tam u klechy z Ruszowa?

dalej pierdzi w pasiaki czy ''wierni'' uzbierali z ''tacy'' na kaucję ? :]
211
skorn
24 listopada 2019r. o 14:55
~~Jasnopopielata Szachownica napisał(a): gdybym go zapytał gdzie widzi mój ''fanatyzm'' zabrakłoby mu języka w gębie

Dzień w dzień o tym samym: pis to, pis tamto, klechy to, klechy tamto. Obsesja, fanatyzm, jak zwał tak zwał.

Nie ma drugiego takiego oszołoma nie tylko na tym forum, ale i zapewne w Bolesławcu : )

<i>
~~Rezedowy Miłek niezalogowany
24 listopada 2019r. o 15:07
- Nie może być świętych krów. Pedofil, to jest pedofil. Mnie nie obchodzi, czy to jest ksiądz, czy polityk, czy celebryta - mówił w programie "7x24" Paweł Szramka (Kukiz'15). Jak zauważył jednak Paweł Sałek (Kancelaria Prezydenta) w momencie, kiedy pedofilem okazuje się ktoś inny, niż ksiądz, te sytuacje są zamiatane pod dywan albo wyciszane. - Podejście równego traktowania tego podłego przestępstwa powinno być jednakowe dla wszystkich (...) - dodał

https://niezalezna.pl/298774-w-tej-sprawie-politycy-mowia-jednym-glosem-nie-moze-byc-swietych-krow-pedofil-to-pedofil
~~Staroróżowa Brzoza niezalogowany
24 listopada 2019r. o 17:00
skorn napisał(a):
~~Jasnopopielata Szachownica napisał(a): gdybym go zapytał gdzie widzi mój ''fanatyzm'' zabrakłoby mu języka w gębie

Dzień w dzień o tym samym: pis to, pis tamto, klechy to, klechy tamto. Obsesja, fanatyzm, jak zwał tak zwał.

Nie ma drugiego takiego oszołoma nie tylko na tym forum, ale i zapewne w Bolesławcu : )

może dzban pojmie bo o zrozumienie go nie podejrzewam
''Obojętność często wyrządza więcej krzywd niż jawna niechęć''
~~Brunatnoczarna Morwa niezalogowany
24 listopada 2019r. o 17:32
~~Rezedowy Miłek napisał(a): - Nie może być świętych krów. Pedofil, to jest pedofil. Mnie nie obchodzi, czy to jest ksiądz, czy polityk, czy celebryta - mówił w programie "7x24" Paweł Szramka (Kukiz'15). Jak zauważył jednak Paweł Sałek (Kancelaria Prezydenta) w momencie, kiedy pedofilem okazuje się ktoś inny, niż ksiądz, te sytuacje są zamiatane pod dywan albo wyciszane. - Podejście równego traktowania tego podłego przestępstwa powinno być jednakowe dla wszystkich (...) - dodał

https://niezalezna.pl/298774-w-tej-sprawie-politycy-mowia-jednym-glosem-nie-moze-byc-swietych-krow-pedofil-to-pedofil

No właśnie! Niedawno chwilę było głośno o znanym muzyku i cisza. Kiedyś nakręcili film o pedofliach szukających ofiar na Dworcu Centralnym w Warszawie. Milei w ten proceder być zaangażowani bardzo znani ludzie. I film zniknął na długie lata - kilkanaście lat nie można było zobaczyć.

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza