Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ponad 200 osób protestowało pod sądem
~~ niezalogowany
20 lipca 2017r. o 22:37
Ciekawe czy będziesz tak lubił jak z portfela kasa będzie Ci uciekać na pisowskie dobre zmiany.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
20 lipca 2017r. o 22:39
~~ napisał(a):
~~ napisał(a): Kwi, kwi, kwii........ Kwicz głośniej bo uwielbiam ten kwik ryjów odrywanych od koryta:)

Pieprzysz bez sensu jak PISdzielski penis spod kredensu! :)

Kwiczy z żalu bo mimo że PiS dopchał sie do władzy,on na koryto się nie załapał, za iski iloraz IQ,a tacy Kaczyńskiemu są potrzebni na pierwszej lini frontu jako mięso armatnie
~~pinochet niezalogowany
20 lipca 2017r. o 22:40
a co k.... za sąd który może skazać obywatela zaocznie,bez możliwości bronienia się(e-sąd,egzekucja na podstawie nazwiska i imienia bez numeru psl, zmiany w prawie trzeba od czegoś zacząc,brawo pis
~~:) niezalogowany
20 lipca 2017r. o 22:42
Najlepsza to była ta "kontrmanifestacja" pisowska w liczbie trzech osobników
Dali POpis w języku odpowiadającym ich wodzunia
no i co za "odwaga" kiedy bełkocze się coś stojąc po drugiej strony ulicy
Tydzień temu było nas 30-40 osób dzisiaj około 200

Gdzie byłeś ty alterku - kundelku :)
Schowany za monitorem?
~~Pytanie do pinocheta niezalogowany
20 lipca 2017r. o 22:44
Wierzysz w " lepsze jutro"?

Odpowiedz w końcu?
~~OLO niezalogowany
20 lipca 2017r. o 22:47
SZACUNEK?DLA KODZIARZY ?PARADNE .PAMIETACIE CO MÓWILIŚCIE O 500+.POPRZEDNI RZAD SKUPIAŁ SIĘRACZEJ NA ZABIERANIU OFE.NORMALNIE Z...... MI KASE
~~Pytanie do pinocheta niezalogowany
20 lipca 2017r. o 22:55
Znowu cię wywiało?
Zadaje zbyt trudne pytanie?
~~ niezalogowany
20 lipca 2017r. o 22:57
~~OLO napisał(a): SZACUNEK?DLA KODZIARZY ?PARADNE .PAMIETACIE CO MÓWILIŚCIE O 500+.POPRZEDNI RZAD SKUPIAŁ SIĘRACZEJ NA ZABIERANIU OFE.NORMALNIE Z...... MI KASE

za to jarek ci da...no góry kasy...

Jestem za dobrowolnym oddaniem do Unii kasy, która nam dają.jestem za dobrowolnym wyjściem Polski z UE niech wrócą paszporty na komendzie.

Obadamy czy rolnicy będą za rządem jarka :) ciekawe czy te przystankowe koksiarze będą zadowoleni jak będą po przepustkę na mecz do Lubina musieli iść do komendy a młody, nienapakowany szczyl z legitymacją pisu im tej zgody nie wyda :)

Wrócą do domu, podniosą dla sprawności mięśni wiadro z cementem, dziabną babie w koka z liścia i odpalą tvpis, żeby obadać czy już jest dość :)
Jestem za dobrowolnym oddaniem wszelkich swobód obywatelskich i wtedy pogadamy panowie z przystanku :) czy się wam taka Polska podoba...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMARaport BIK
REKLAMA BAU zaprasza