Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Logika PO niezalogowany
14 stycznia 2018r. o 11:41
A ja pamiętam takie zdanie Donalda Tuska, który mówił, że Władimir Putin to nasz człowiek w Moskwie

– powiedział dziennikarz.

W odpowiedzi, która padła, trudno doszukać się ładu i składu…

Bo rzeczywiście jeżeli… jeżeli politykę układać dobrze, to wtedy z największego wroga można zrobić sprzymierzeńca, to znaczy można politykę układać w ten sposób, że wielkie sprawy światowe mogą mieć wsparcie z różnych stron. Ale jeżeli się tego wielkiego sąsiada… po prostu wykonuje jego marzenia i jego zaborcze… zaborcze marzenia i jego politykę, to znaczy osłabia się Unię Europejską, osłabia się naszą rolę w Unii Europejskiej, co było największym osiągnięciem w ogóle historycznym w ostatnich… no ja bym powiedziała, że od Chrztu Polski skok cywilizacyjny drugi raz zrobiliśmy taki, kiedy weszliśmy do Unii Europejskiej…

– oświadczyła Róża Thrn
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Falco niezalogowany
14 stycznia 2018r. o 11:48
Logiki postępowania polskich rządów nie widzę tu od lat
Mając obok tak potężnych politycznie ,militarnie i gospodarczo sąsiadów powinniśmy od niewiele odstawać jeśli nawet nie dorównywać
Tylko jak można to było zrobić jeśli od wieków interes jednostek był stawiany ponad dobro narodu ?
Taki stan rzeczy mamy i obecnie
2900
#falco nieaktywny
14 stycznia 2018r. o 11:54
:)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~Saba niezalogowany
14 stycznia 2018r. o 12:01
Nie moge sie nie zgodzić ze w Polsce szczegolnie dbano o dobro jednostki i nao odzyskiwaniu zagarnietych przez wroga ziem niż zdobywaniu nowych terenow
2900
#falco nieaktywny
14 stycznia 2018r. o 14:04
wracamy do rzeczywistości ...
głupiej ale jednak ''rzeczywistości ''

''Ziobro chce klauzuli sumienia w usługach. Będzie można odmówić gejom, imigrantom i innym...''

ciekawe co na to Prezydent i ostatnio nawet ''jojo'' Brudziński tak bardzo radykalnie wypowiadający się w kwestiach poszerzającej się ksenofobii i występkom o podłożu rasistowskim ...

Zbynio ''zero'' Z.zalicza ''odlot '' za ''odlotem '' i ponownie łamie zasady Konstytucji

~~M22HH61 niezalogowany
14 stycznia 2018r. o 14:21
Falco nie obrażaj , ( zero ) to ty jesteś Dyletancie ,
A tak cię Gabi wychwalała??? , pod niebiosa , jaki to uczciwy i prawdomówny jesteś ????
Chyba innego Falco miała na myśli ????
2900
#falco nieaktywny
14 stycznia 2018r. o 14:24
bo wiedziała co pisze :)
a ''zero'' ?
Miller wiedział co mówi wiec nie przypisuj mi czegoś czego nie ja jestem autorem ...

:)

~~San Escobar niezalogowany
14 stycznia 2018r. o 14:28
http://www.sokzburaka.pl//user_open/cachefbpics/1452015088365848_2138502139717136.png
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza