Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~M22HH61 zu Zack niezalogowany
15 stycznia 2018r. o 22:38
Sehr schöne Zusammenfassung von unsere Reporterin, man sieht es, dass alle erzählen nur um jetzigen Polnische Regierung Demütigungen , Wir zahlen an Polen Meisten Geld , na und sollte Polen der Knecht EU dafür sein????
Lächerlich!!!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
211
skorn
15 stycznia 2018r. o 23:22
falco napisał(a): ja nie mam problemów z pisaniem normalnym nawet przyjaznym tonie ...

Jak zakładasz tematy o polityce czy kościele, to raczej nie po to, by pisać w przyjaznym tonie? Ty zakładasz tematy, więc ty dążysz do konfrontacji, tym bardziej że zawsze używasz takiej formy "grzecznościowej", jak cytowałem wcześniej. Więc jakiego odzewu się spodziewasz? Dostajesz to, co sam dajesz.

<i>
~~Falco niezalogowany
16 stycznia 2018r. o 6:54
Skornie
Każdy temat który zakładam działa na moich " fanów" jak " płachta na byka"
Sam jesteś tego przykładem :) chociaż jest tu pewien gło.mb któremu nie dorównasz
Ale ....czy nie proponowałem aby pewne tematy były zaliczane " tylko dla zalogowanych " ?tyle że nic z tego nie wyszło z wiadomych przecież względów
Polityka i religia to tematy powiedzmy - medialne i zawsze budzące emocje
A że ja od lubię ...ów i klechów ( nie księży - klechów :) ) co nie jest tajemnicą , robię to z rozmysłem bo lubię jazgot często bezmyślnych " oponentów"
Na pocieszenie i na szczęście są tu jeszcze ludzie z którymi można pisać normalnie ,bez inwektyw ...
Na koniec bo zaraz dopiję kawę i jadę popracować
To nie reklama ani agitka - sprawdź zachowania ludzi ,sposób pisania na forum Racjo...;) Sprawdź reakcje moderatorów ;)
Wejdź na fora tematyczne ...światopogląd , polityka , historia papiestwa czy kościoła ...historia Polski też
Można się rozpocząć dowiedzieć ...nauczyć też

No ....reszta po południu bo z pisania nic nie mam ....hahaha

Zastosowana autokorekta

~~M22HH61 niezalogowany
16 stycznia 2018r. o 7:36
Falco powinieneś zostać uznany Narcyzem Bolesławca ,jednak mała wada istnieje w twoim rozumowaniu ,
sam pisząc taki tekst.
A że ja od lubię ...ów i klechów ( nie księży - klechów :) ) co nie jest tajemnicą , robię to z rozmysłem bo lubię jazgot często bezmyślnych " oponentów"
Kto umyślnie pobudza negatywne emocje u osób trzecich chcąc uzyskać własne zadowolenie , musi mieć zwichrowaną lekko psychikę .

Zastosowana autokorekta

~~M22HH61-Falco niezalogowany
16 stycznia 2018r. o 8:13
(Każdy temat który zakładam działa na moich " fanów" jak " płachta na byka"
Sam jesteś tego przykładem :) chociaż jest tu pewien gło.mb któremu nie dorównasz )
Ach !!! jak mnie męczy , chyba zapytam o tego gło.mba , choć jestem świadom że nie uzyskam odpowiedzi ,
Strach ma wielkie oczy:):)
A jak pani Gabi i fani Falka zinterpretują dzisiejszy wpis ????
~~M22HH61-Falco niezalogowany
16 stycznia 2018r. o 8:18
Robert Lewandowski ( jeżeli to imię i nazwisko jest ci znane??) ,wypracował sobie światowa sławę ciężkim wysiłkiem ,
A ty niestety w malutkim Bolesławcu , wypisywaniem ( choć nie zawsze) głupot .
~~ niezalogowany
16 stycznia 2018r. o 10:12
To naprawdę się dzieje! Żakowski pisze, że nie PiS, ale PO jest największym wrogiem demokratycznej Polski!
315
#mir.ko nieaktywny
16 stycznia 2018r. o 12:52
http://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2018-01-15/szydlo-w-przyszlym-roku-niewykluczone-poszerzenie-programu-500-plus/
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza