Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

2900
#falco nieaktywny
16 stycznia 2018r. o 15:09
~~M22HH61-Falco napisał(a): (Każdy temat który zakładam działa na moich " fanów" jak " płachta na byka"
Sam jesteś tego przykładem :) chociaż jest tu pewien gło.mb któremu nie dorównasz )
Ach !!! jak mnie męczy , chyba zapytam o tego gło.mba , choć jestem świadom że nie uzyskam odpowiedzi ,
Strach ma wielkie oczy:):)
A jak pani Gabi i fani Falka zinterpretują dzisiejszy wpis ????

czytasz tylko to co ja chcę napisać ...
hahaha

widzisz jak działa ''wpis'' ?
już się podjarałeś :] chciałeś czy musiałeś to ''skomentować ''?
obstawiam to drugie ;)
skomentowałeś i zapewne ci ulżyło ,prosty zabieg socjotechniczny a jaki skuteczny ...
ale spoko ...nie ostatni raz ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
16 stycznia 2018r. o 15:41
olejcie wreszcie tego trola falco niech gada do lustra
211
skorn
16 stycznia 2018r. o 15:43
~~Falco napisał(a): robię to z rozmysłem bo lubię jazgot często bezmyślnych " oponentów"

O to mi chodziło. Nie narzekaj więc na poziom dyskusji.

<i>
2900
#falco nieaktywny
16 stycznia 2018r. o 15:53
ależ mnie w niczym nie przeszkadza ktoś piszący do mnie głąb ,ignorant ,oszołom ,komuch ,lewak czy coś tam jeszcze ...

ale podaj mi jeden mój post gdzie kogoś wyzwałem od ku,r,w ,pedałów czy szmat ...

uprzedzam -PzD sobie daruj bo dzisiaj z każdym innym w podobnej sytuacji postąpił bym identycznie ..
:)

211
skorn
16 stycznia 2018r. o 15:58
Ale mi na dłuższą mete przeszkadza taki styl dyskusji bez wzgledu na to, kto ja prowadzi. Chcesz miec porzadek, zacznij od siebie.

<i>
2900
#falco nieaktywny
16 stycznia 2018r. o 16:00
o nie ...
mogę iść na pewien kompromis ale muszę widzieć z drugiej strony odrobinę dobrej woli ...
inaczej nic z tego :)

~~ niezalogowany
16 stycznia 2018r. o 16:01
on nie zacznie od siebie bo inaczej po ludzku nie potrafi
i co on tutaj miałby mądrego do zaproponowania?wielkie NIC.
2900
#falco nieaktywny
16 stycznia 2018r. o 16:31
jasne :)

Dopisane 16.01.2018r. o godz. 16:31:

''Pawłowicz do kardynała Nycza: Proszę nie stosować wobec Polaków moralnej przemocy i nie agitować proislamsko''

ciekawe co by powiedziała krycha gdybym jej powiedział że opłaty za posługę jaką jest kolenda jest karykaturą duszpasterstwa ;)

jak myślicie ...y?
:)

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza