Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~San Escobar niezalogowany
19 stycznia 2018r. o 15:11
https://www.tvn24.pl/smiglowce-dla-polskiego-wojska-potencjalne-koszty-nowych-maszyn,807815,s.html

smród ministranta Tyr Tyr Tyr
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
19 stycznia 2018r. o 16:44

mnie nie przeszkadzają ''klony '' ;)
bywają też i skorny bywają i altery co jest dla mnie pewnym minusem bo o ile skorn ma jakiś tam swój poziom to o tym drugim nie można powiedzieć nic związanego z ''poziomem '' bo jak mówić o czymś co nie istnieje :]
pamiętam dzień w którym nie było tematu w którym by pewien ''falko'' nie pisał ale jaki jest sens reagować ?
niech pisze ...:) ja nic na tym nie tracę a i on nie zyskuje...

no ale ...;)

no co tam ...y? :]
co nowego na Nowogrodzkiej ?...elewacja odnowiona? :]

Zastosowana autokorekta

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~San Escobar niezalogowany
19 stycznia 2018r. o 17:19
https://www.tvn24.pl/senat-nie-dal-zgody-na-zatrzymanie-stanislawa-koguta,807751,s.html

komuniści i złodzieje ?
Ręka rękę myje !
~~ niezalogowany
19 stycznia 2018r. o 17:20
tak, a ten który rzucał woreczki z farbą okazał się takim "zwykłym szarym człowiekiem" ... zajmującym się różnymi rzeczami m.in. publikacjami w Gazecie Wyborczej...
2900
#falco nieaktywny
19 stycznia 2018r. o 17:35
w ''wyborczej '' ?
a skoro jesteś taki ''rzeczowy '' to napisz za co i kto przyznawał mu nagrody ?
ja od siebie przyznał bym mu kolejną - za celność ..
:)

"bierz życie z każdym oddechem..."
17356
#FlapFlap nieaktywny
19 stycznia 2018r. o 18:03
Gdzie jest napisane że senat musi wyrazić zgodę na aresztowanie senatora, który zrzekł się immunitetu?
I to kur...a tajne.
Dopisane 19.01.2018r. o godz. 18:03:

Glosowanie:)
~~ niezalogowany
19 stycznia 2018r. o 18:24
~~San Escobar napisał(a): https://www.tvn24.pl/senat-nie-dal-zgody-na-zatrzymanie-stanislawa-koguta,807751,s.html

komuniści i złodzieje ?
Ręka rękę myje !
Głosowanie w senacie to plama na wizerunku PiS . PO i Nowoczesna dwa lata współpracy z komunistami i złodziejami , na kogo głosować escobaranku , na kogo .
~~ niezalogowany
19 stycznia 2018r. o 18:31
falco napisał(a): w ''wyborczej '' ?
a skoro jesteś taki ''rzeczowy '' to napisz za co i kto przyznawał mu nagrody ?
ja od siebie przyznał bym mu kolejną - za celność ..
:)
tobie też należy się nagroda za głupotę i pochwałę chuligańskiego wybryku
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza