Śpicie ...y?
No już !pobudka!
Lać kolonie wiadra wazeliny bo przecież ja tego za was nie zrobię
No jak się czujecie po tym co nagłośnił major Robert Pankowski?
Czytaliście czy jak zwykle prawda jest dla was za trudna?
Falco widzisz i nie grzmisz , jakiś Falco statysta jedzie jak na łysej kobyle ,używając twego nicka ???
Dyletant antypisowski, pewnikiem chce uzyskać większe uznanie na obecnym Forum ,względów szuka populista!!!
Zapomniałem dopisać , ten podrobiony Falco to pewnie jakiś Fizyczny, bo wcześniej wstaje od koguta:):)
Ach się rozpisałem , a tu TVP1 leci , i pokazują wyniki sondaży 44% PiS-iunio , PO 15% , trzeba uczcić , szampanika do lodóweczki ,
a wieczorkiem toaścik za Jareczka ,za PiS!!!!!
Albin
Panie Macierewicz czas najwyższy a by Pana rozliczyć za wszelkie niegodziwości dokonane w wojsku w tym czystki kadry oficerskiej i kłamstwa w tym smolenskie
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.