Postmodernizm wrócił a teraz jako dodatek nawet postmarksizm :)
Ludzie wy tu od marnujecie:)
Co drugi to psycholog a od politologów ostatnio aż się tu roi haha
No jeszcze trzeba tu zaznaczyć obecność licznych historyków a za nimi rzesze " bojowników o wolność i demokrację "
Wam uczelniane katedry i ławy na Wiejskiej a nie jakieś tam forum
Ty czas marnujesz nie wnosząc nic istotnego do wątku. Takie trollowanie.
A czasami warto coś istotnego napisać. Może ktoś przeczyta, zrozumie i będzie o jedna osobę świadomą więcej.
Do polityki nie namawiaj. Jak pisał Ortega y Gasset polityk dlatego jest politykiem, bo jest tępy. Co często się, niestety objawia.
Dobrej nocy
Dlaczego uważasz że to trolowanie?
To tylko moje spostrzeżenia bo jak nazwać tych którzy nie widzą mnie a wiedzą co myślę a nawet co robię w danej chwili
Piszę że nie popieram żadnej partii a nawet jestem za tym by wszystkie zdelegalizować a zwą mnie lewakiem
Często podaję przekłady kłamstw i oszustw kleru a oni piszą że walczę z wiarą ?
:)
Dobranoc bo jutro zapowiada się bardzo ciekawy dzień
Oby tylko nie kolejna " dobra zmiana " :)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.