Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Falco niezalogowany
20 stycznia 2018r. o 22:58
Postmodernizm wrócił a teraz jako dodatek nawet postmarksizm :)
Ludzie wy tu od marnujecie:)
Co drugi to psycholog a od politologów ostatnio aż się tu roi haha
No jeszcze trzeba tu zaznaczyć obecność licznych historyków a za nimi rzesze " bojowników o wolność i demokrację "
Wam uczelniane katedry i ławy na Wiejskiej a nie jakieś tam forum

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Korekta niezalogowany
20 stycznia 2018r. o 23:00
Miało być " się marnujecie "
~~ niezalogowany
20 stycznia 2018r. o 23:06
Ty czas marnujesz nie wnosząc nic istotnego do wątku. Takie trollowanie.
A czasami warto coś istotnego napisać. Może ktoś przeczyta, zrozumie i będzie o jedna osobę świadomą więcej.
Do polityki nie namawiaj. Jak pisał Ortega y Gasset polityk dlatego jest politykiem, bo jest tępy. Co często się, niestety objawia.
Dobrej nocy
~~Falco niezalogowany
20 stycznia 2018r. o 23:17
Dlaczego uważasz że to trolowanie?
To tylko moje spostrzeżenia bo jak nazwać tych którzy nie widzą mnie a wiedzą co myślę a nawet co robię w danej chwili
Piszę że nie popieram żadnej partii a nawet jestem za tym by wszystkie zdelegalizować a zwą mnie lewakiem
Często podaję przekłady kłamstw i oszustw kleru a oni piszą że walczę z wiarą ?
:)
Dobranoc bo jutro zapowiada się bardzo ciekawy dzień
Oby tylko nie kolejna " dobra zmiana " :)
~~Mitasubishi niezalogowany
20 stycznia 2018r. o 23:35
Niech żyje Polska! Precz ze zdrajcami Narodu Polskigo!!
~~Taaak niezalogowany
21 stycznia 2018r. o 0:04
Wszystkim będącym za P rzestępczą O rganizacjom PIS POWINIEN ZABRAĆ 500+ !!!!!!!!
~~Taaak niezalogowany
21 stycznia 2018r. o 0:04
Wszystkim będącym za P rzestępczą O rganizacjom PIS POWINIEN ZABRAĆ 500+ !!!!!!!!
~~San Escobar niezalogowany
21 stycznia 2018r. o 8:12
PO-Budka , PO-Owsiaki , wstajemy z kolan , obronimy nasze 15% poparcia , choćbyśmy mieli dostać zaparcia.
Miłego dnia San Esco-Barański.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza