~~Ciemnofioletowa Budleja napisał(a): Narodowcy na szubienicach powiesili wizerunki euro-posłów (którzy działali w słusznej sprawie). Pis i kilka propisowskich osób na tym forum temu przyklaskiwała.Stowarzyszenie Duma i Nowoczesność to naziści.
Teraz TVN ujawnił czym te osoby się zajmują.
Pis wspiera narodowców neofaszystów bo sam jest reżimową partią neokomunistyczną
https://www.tvn24.pl/superwizjer-w-tvn24,149,m/superwizjer-tvn-z-kamera-w-srodowisku-polskich-neonazistow,807953.html
M21W2 napisał(a):~~Ciemnofioletowa Budleja napisał(a): Narodowcy na szubienicach powiesili wizerunki euro-posłów (którzy działali w słusznej sprawie). Pis i kilka propisowskich osób na tym forum temu przyklaskiwała.Stowarzyszenie Duma i Nowoczesność to naziści.
Teraz TVN ujawnił czym te osoby się zajmują.
Pis wspiera narodowców neofaszystów bo sam jest reżimową partią neokomunistyczną
https://www.tvn24.pl/superwizjer-w-tvn24,149,m/superwizjer-tvn-z-kamera-w-srodowisku-polskich-neonazistow,807953.html
A teraz kalendarium.
2011- Naziści zarejestrowani. Rządzi PO
2014- Naziści zostają uznani za organizację pożytku publicznego. Rządzi PO
2018- Rząd zapowiada walkę z nazistami. Rządzi PiS
M21W2 napisał(a):~~Ciemnofioletowa Budleja napisał(a): A teraz kalendarium.
2011- Naziści zarejestrowani. Rządzi PO
2014- Naziści zostają uznani za organizację pożytku publicznego. Rządzi PO
2018- Rząd zapowiada walkę z nazistami. Rządzi PiS
mogłem się tego spodziewać hahaha
czyli to ''wina Tuska ''?
czy ty naprawdę nie potrafisz myśleć czy ta ''pisowska wazelina'' zastąpiła ci to co niektórzy nazywają ''szarymi komórkami ''
przy dacie 2011 i 14 napisz prawdę jako kto zostali zarejestrowani a przy dacie 2018 napisałeś prawdę a tylko to że reporterzy sprawę nagłośnili i ukazali wyciągnęło z nor ziobrów i brudzińskich ...
co zrobili od czasu ostatniego marszu zwanym ''niepodległości ''
napisz czy jakiekolwiek konsekwencje poniósł ktokolwiek ...jeden przypadek podaj
kiedy napiszesz bzdury podobne tym które dzisiaj i wczoraj wypowiedział Winnicki ?
jutro ?...dawaj dzisiaj bo po co czekać ?
Winnicki oświadczył że o niczym takim nie wiedział ,podejrzewa prowokację ...
tylko dure.ń może uwierzyć w to co powiedział ten oszołom ...
teraz ''rżnie głupa '' bo nadejdzie czas i na onr ...on dobrze wie że nie utrzyma na smyczy swoich ''psów''
przyjdzie czas na kolejną delegalizację onr i tego się obawia ...
co ...y ...kiedy chyba rok wstecz kiedy pisałem o tych wrzeszczących durniach pod flagami z celtyckimi krzyżami co pisaliście ?...zapewne nie pamiętacie ...hahaha
a dzisiaj sądy uznają ten krzyż za ściśle powiązany z ideologią faszystowską ...
kiedy pisałem o tym co obserwowałem pod tablicą co pisaliście ?dlatego właśnie piszecie anonimowo by się chronić ,bo dzisiaj falco by się śmiał wam w mordy ...
wiecie co ?...dzisiaj czuję pewną satysfakcję :)
a wy do ''nor'' :)
Zastosowana autokorekta