Stowarzyszenie Duma i Nowoczesność to naziści.
A teraz kalendarium.
2011- Naziści zarejestrowani. Rządzi PO
2014- Naziści zostają uznani za organizację pożytku publicznego. Rządzi PO
2018- Rząd zapowiada walkę z nazistami. Rządzi PiS ....; Jak chcesz cytować to cytuj całość , daty dotyczą - Stowarzyszenia Duma i Nowoczesność ..... Oficjalnie prowadzą działalność charytatywną, nieoficjalnie czczą Adolfa Hitlera. Prawdziwa twarz Dumy i Nowoczesności .......... - Stowarzyszenie Duma i Nowoczesność, którego członkowie stali się antybohaterami reportażu Superwizjera podziękowali stacji TVN za darmową reklamę .
co ty tu znowu pierdzielisz ?
mnie czy ciebie ma obchodzić to co robią oficjalnie a co nieoficjalnie?
kto jest od tego ?
czy nie czasem Policja i odpowiednie służby?
co robili podczas marszów ? co robią teraz ale po tym jak ''mleko się rozlało''?
teraz nagle tacy praworządni ?
po kiego ''h'' Polsce służby mające na celu penetrację podejrzanych środowisk ?,,,człowieku -wklejałem i mogę ci ponownie wkleić zdjęcia z pochodów gdzie obok polskiej flago powiewa flaga ze swastyką ...
a ty mi tu jakieś ''pierdy '' sadzisz że ''2018-pis walczy z nazistami ''
''Winnicki był zaskoczony, że tacy ludzie w Polsce funkcjonują. Oburzał się także tym, że stacja połączyła zachowanie grupy neonazistów (którzy m.in. celebrowali urodziny Adolfa Hitlera) z Ruchem Narodowym, któremu przewodniczy – informuje wp.pl
Robert Winnicki zaznaczył, że chociaż jeden z działaczy Ruchu Narodowego należał do stowarzyszenia "Duma i Nowoczesność", które brało udział w zajściach, to nie wiedział o takiej sytuacji i wycofał się z działalności w organizacji od razu po opublikowaniu materiału.
– Te obrazy są tak zdumiewające, że wręcz wyglądają, jakby były reżyserowane – skomentował materiał TVN24 Robert Winnicki.
~Jaro : chcą teraz kolegów się wyprzeć! Nieładnie pośle Winnicki tak postępować, oj nieładnie, przyjacielem się jest na dobre i na złe.
dzisiaj 16:57 | ocena: 100%
oceń: -1 +1
~re : winiecki przecież to twoi koledzy - nie poznajesz swoich.
dzisiaj 16:54 | ocena: 67%
odpowiedz
Politolog 59 : Niech nie kłamie i nie oszukuje, ponieważ to on jest inspiratorem i organizatorem tych faszystowskich ruchów i dlatego powinien on oraz jego
kolesie natychmiast być pozbawieni mandatów poselskich i resztę życia spędzić w więzieniu, tak samo jak i ten który im drogę do ław poselskich
utorował.
dzisiaj 16:54 | ocena: 50%
~volf : W Polsce powinno sie tych świrów faszystowskich rozstrzelać na miejscu !!!
dzisiaj 16:46 | ocena: 100%
odpowiedz
~jaro : Niech mi jakiś polski neonazista logicznie wytłumaczy, jak Polak może czcić pamięć gościa - obcokrajowca, który chciał wszystkich Polaków po wygranej wojnie wysłać do piachu?
Już ktoś wrzucił że to wydarzenie jest z przed ponad pół roku , dlaczego dopiero teraz upublicznione ? , opina Winnickiego po pierwsze mnie nie interesuje , po drugie poznałem ją dopiero z twojego komentarza , wcale nie mam zamiaru nim się zajmować .
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.