Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

2900
#falco nieaktywny
22 stycznia 2018r. o 20:01
a czym ty się popisujesz?
ot dure,ń myślący że przeskoczy z kwiatka na kwiatek i będzie już ''intelygentny''
baranie tylko dla zabawy ci odpisuję ...:]
czym teraz będziesz ?
pasuje ci ''psianka '' :]

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
22 stycznia 2018r. o 20:11
Dziękujemy TVN za darmową reklamę naszego stowarzyszenia w telewizji publicznej.
Otrzymujemy sporo polubień, e-maili i darowizn na konto. W końcu dotarliśmy do szerszej publiczności.
Zdecydowana większość ludzi potrafi oddzielić to co robi DiN od 7 lat, od tego co robi Przewodniczący DiN prywatnie.
Jeszcze raz dziękujemy i czekamy na drugi odcinek, ............. falko to z oficjalnej strony DiN na fb , kiedy tobie udowodni się że jesteś w błędzie stajesz się grubiański , i piszesz - ja się z wami bawię .
2900
#falco nieaktywny
22 stycznia 2018r. o 20:20
jeszcze raz - nie pierdziel
reklama w ''publicznej '' gdzie ?

facet -czytałem ile to czasu ta ''publiczna '' poświęciła na ten materiał
widzę że tak cię ''zainspirował '' ten temat że nawet poszukałeś oficjalnej strony ...
na szczęście nie mam ''fejsa '' ( aha -mam ;) )
na szczęście jestem od niego wolny ...hahaha

14240
M21W2
22 stycznia 2018r. o 20:25
Ruch Narodowy – polskie ugrupowanie polityczne powstałe 11 listopada 2012. 10 grudnia 2014 założone jako partia polityczna, która została zarejestrowana 11 lutego 2015. W 2017 wykreślona z ewidencji, jednak ponownie znalazła się w fazie rejestracji.
~Ciemnofioletowa Budleja niezalogowany
22 stycznia 2018r. o 20:28
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/p720x720/26993817_2144218612478822_596753696679872202_n.png?oh=0feec96b2a12530ced4d1d4280a02b6f&oe=5AEBEFB9

są po stronie pisu więc mogą wszystko i nic im nie grozi. Nawet za demolowanie Warszawy z okazji Święta Niepodległości i czczenie Hitlera !
~~Brązoworudy Groszek niezalogowany
22 stycznia 2018r. o 20:28
M21W2 napisał(a): Dziękujemy TVN za darmową reklamę naszego stowarzyszenia w telewizji publicznej.
Otrzymujemy sporo polubień, e-maili i darowizn na konto. W końcu dotarliśmy do szerszej publiczności.
Zdecydowana większość ludzi potrafi oddzielić to co robi DiN od 7 lat, od tego co robi Przewodniczący DiN prywatnie.
Jeszcze raz dziękujemy i czekamy na drugi odcinek, ............. falko to z oficjalnej strony DiN na fb , kiedy tobie udowodni się że jesteś w błędzie stajesz się grubiański , i piszesz - ja się z wami bawię .

To ,że piszą bzdury to uważasz ,że faktycznie rośnie ich popularność, dziwi mnie tylko jedno gdzie były przez ostatnie 2 lata służby zajmujące się zorganizowaną przestępczością ,Ale jak pani Kempa była zwolenniczką ,,Starucha" to teraz mamy to co mamy.
2900
#falco nieaktywny
22 stycznia 2018r. o 20:31
spokojnie ...
poczekaj a zobaczymy co z tego wyniknie ...
nie odpowiedziałeś na zadane pytanie :)

wierzysz w słowa Winnickiego że nie wiedział o podobnych zachowaniach ?

popierasz paradowanie pod flagami z emblematem krzyża celtyckiego ?

14240
M21W2
22 stycznia 2018r. o 20:36
Początek - dziękujemy TVN a ty o publicznej , co z tobą odpisujesz zanim przeczytasz , czy masz kłopoty ze wzrokiem ?.

Dopisane 22.01.2018r. o godz. 20:36:

Winnicki to inna organizacja , to narodowcy .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza