Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

2900
#falco nieaktywny
22 stycznia 2018r. o 18:25
pytam cię pisowski pachołku
co pis zrobił od czasu zeszłorocznego marszu ?
co zrobił w sprawie tego sprzed dwóch lat ?
więc nie pierdziel mi tu głupot ...
kto chroni ten popiera ...
kto nie karze ten daje przyzwolenie
a służbami to sobie strasz swoich ''harcerzyków'' :]

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
17356
#FlapFlap nieaktywny
22 stycznia 2018r. o 18:28
Falco bądź obiektywny. Ja nie pamiętam kiedy w Polsce była nagonka na nazistów itp. Powiedz który rząd próbował coś z nimi zrobić? Może Sienkiewicz który do Białegostoku nie doszedł? Prawda jest taka ze było to bagatelizowane przez lata. Teraz nadchodzi(oby) kres tego typu poje...ów.
2900
#falco nieaktywny
22 stycznia 2018r. o 18:34
może kiedyś wróci wyszukiwarka i będziesz miał szansę poczytać moje posty sprzed lat ...
wtedy nie będziesz pisał o moim obiektywizmie czy jego braku a tylko o konsekwencji w poglądach a te mam niezmienne od lat :)

~~Oliwkowozielona Budleja niezalogowany
22 stycznia 2018r. o 18:35
falco napisał(a): wiecie co ?...dzisiaj czuję pewną satysfakcję :)
a wy do ''nor'' :)

Ty piszesz anonimowo.I nie wyzywaj,bo się oplujesz. Nie krzycz bo ogłuchniesz. Twoja nienawiść do ciebie wraca. Cały dzień te same wrzaski, Jęczysz i jęczysz biedaku.
~~Brunatna Lilia niezalogowany
22 stycznia 2018r. o 18:39
~~Oliwkowozielona Budleja napisał(a):
falco napisał(a): wiecie co ?...dzisiaj czuję pewną satysfakcję :)
a wy do ''nor'' :)

Ty piszesz anonimowo.I nie wyzywaj,bo się oplujesz. Nie krzycz bo ogłuchniesz. Twoja nienawiść do ciebie wraca. Cały dzień te same wrzaski, Jęczysz i jęczysz biedaku.
bo to jęczydupa proszę pana co nie ma własnego życia
2900
#falco nieaktywny
22 stycznia 2018r. o 18:46
:)
marzyciele z was i fantaści w jednym :)

przeszkadza wam że piszę wprost jak bardzo jestem zadowolony z przyszłej i bliskiej delegalizacji tego dziadowskiego ''stowarzyszenia ''?
tak ...teraz będę cierpliwie czekał na podobną dotyczącą onr chociaż wiem że to będzie trudniejsze

macie coś do dodania?
bo ja nie omieszkam wrzucić tu jeszcze kilka komentarzy z różnych źródełek :]

~~Miedziana Gipsówka niezalogowany
22 stycznia 2018r. o 18:57
On jest konsekwentnie porąbany, opcja targowicka. Niewolnik bauera, to mu zostało.: )
2900
#falco nieaktywny
22 stycznia 2018r. o 18:57
na początek to :)

''Podał numer do Patryka Jakiego w internecie. Teraz może iść do więzienia na trzy lata

Roman Kołbuc jest oskarżony o to, że nawoływał do nękania Patryka Jakiego. Na czym miało ono polegać? Mężczyzna umieścił w internecie numer telefonu wiceministra sprawiedliwości, za co może trafić do wiezienia nawet na trzy lata''

a jak mu udowodnią że dał datek na WOŚP to ''pudło '' murowane
tak działa pisowska ''sprawiedliwość ''

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza