Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

2900
#falco nieaktywny
23 stycznia 2018r. o 20:21
M21W2 napisał(a): Nie musisz nic wklejać jest dostępne w necie , nie popierałem nie popieram skrajnej prawicy , ani działających i nie kryjących się z tym partii komunistycznych - KPP i Razem . Ich marsze z czerwonymi flagami i naziści ze swastykami budzą moje oburzenie w jednakowym stopniu . To samo dotyczy esbeków w marszach KOD .

nie popierasz?
więc wklejaj materiały by to co ci się nie podoba nagłaśniać ...
a nie tylko zachowawczo isać że 'nie podoba mi się ''
nie podobają ci się esbecy w marszach KOD-u?
a komuszya teraz pisowski prokurator piorotrowicz ?
pdoba ci się ?
a Kryże ?..to tylko dwa nazwiska ale jeśli masz jakieś braki chętnie je uzupełnię ...
:)

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
23 stycznia 2018r. o 20:23
[ no jak tam m21 ?...doczytałeś ?
jak myślisz ? czy po dziadku ma w genach coś z ''komucha ] Doczytałem - trudno powiedzieć - mój dziadek był anty komunistą , ja jestem anty komunistą , ale mam brata wspierającego postkomunistów - jak widzisz z tymi genami bywa różnie .
2900
#falco nieaktywny
23 stycznia 2018r. o 20:26
sorki ...jakieś literki mi ''umkły'' ale oglądam sobie jakiegoś Hannibala ...
thillerek ...

Dopisane 23.01.2018r. o godz. 20:26:

pieprzyć jakieś tam ''geny ''
jak widzisz w pisie komuszego prokuratora ?

9714
#BPM nieaktywny
23 stycznia 2018r. o 20:26
falco napisał(a):
M21W2 napisał(a): Nie musisz nic wklejać jest dostępne w necie , nie popierałem nie popieram skrajnej prawicy , ani działających i nie kryjących się z tym partii komunistycznych - KPP i Razem . Ich marsze z czerwonymi flagami i naziści ze swastykami budzą moje oburzenie w jednakowym stopniu . To samo dotyczy esbeków w marszach KOD .

nie popierasz?
więc wklejaj materiały by to co ci się nie podoba nagłaśniać ...
a nie tylko zachowawczo isać że 'nie podoba mi się ''
nie podobają ci się esbecy w marszach KOD-u?
a komuszya teraz pisowski prokurator piorotrowicz ?
pdoba ci się ?
a Kryże ?..to tylko dwa nazwiska ale jeśli masz jakieś braki chętnie je uzupełnię ...
:)

Moze tez napiszesz o sedziach w Sadzie Najwyzszym, ktorzy wydawali polityczne wyroki w stanie wojennym.
~Ciemnofioletowa Budleja niezalogowany
23 stycznia 2018r. o 20:31
https://m.youtube.com/watch?v=kwKIsVrWyRo
14240
M21W2
23 stycznia 2018r. o 20:33
Kryże i Piotrowicz moim zdaniem to plama na wizerunku PiS . Falko wykaż się obiektywizmem i wymień byłych członków PZPR w PO .
2900
#falco nieaktywny
23 stycznia 2018r. o 20:34
w tej chwili przypomina mi się tylko jakiś Gomyń albo Godyń ..
mało ''medialna '' postać ...
nie to co ci co nadal istnieją ;)

~~Płowa Abelia niezalogowany
23 stycznia 2018r. o 20:35

Masz rację , z jednym zastrzeżeniem. Naziści to nie prawica - nie wiem skąd u ludzi takie pomysły? A raczej wiem - mordująca masowo lewica komunistyczna chciała się odróżnić od nazistów czyli lewicy nacjonalistycznej. I dlatego Stalin kazał mówić, że nazizm to prawica. I tak zostało. Tylko dlaczego ludzie, którzy uważają się za posiadaczy mózgu uznają nazistów za prawicę?
Ci idioci, co śpiewali Hitlerowi w dniu jego urodzin to niby jakie prawicowa wartości nazistów popierali? Wolność, własność czy rodzinę? Bo Hitler każdą z tych wartości niszczył.
Nazizm i komunizm to jedno świństwo.
Przy okazji - ciekawe czy GW lub TVN wystąpią o delegalizację współczesnych komunistów z KPP i partii Razem?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza