M21W2 napisał(a): falco napisał(a): jak widzę korniszonie szanujesz popierających ruchy ocierające się o faszyzm...
cały ty ...hahahaha
Falco w Polsce tylko nieliczni są na tyle bezczelni aby pisać o wydumanych ruchach faszystowskich czy ocierających się o faszyzm . Wystarczyło że napisałem że uczestniczyłem w Marszu Niepodległości a Ty popisujesz się swoim prostactwem w wyciąganiu wniosków . Jakbyś napisał że popieram Narodowców , odpisałbym Tobie że nie mam nic przeciwko nim , znam ich założenia statutowe , w wielu punktach zgadzam się z nimi . Większym zagrożeniem dla demokracji od Narodowców są anty Narodowcy z PO , partii która przegrała wybory i nie przebiera w środkach aby obalić legalny Rząd . Piszę tu na forum wyrażając swoje poglądy a Ty wielbiciel wycieczek osobistych przyklejasz mi łatki , daruj sobie . Dopisane 15.11.2018r. o godz. 11:24:Statut RN
Jesteśmy kontynuatorami chlubnego dziedzictwa przedwojennego obozu narodowego. Wierzymy, że najlepszą odpowiedzią na wyzwania współczesności jest nowoczesna myśl narodowa, zakorzeniona w klasycznej szkole politycznej Romana Dmowskiego i jego następców, dostosowana do aktualnych problemów społecznych, gospodarczych i cywilizacyjnych.
Ruch Narodowy to odważny sprzeciw wobec skorumpowanej kasty polityków rządzących w Polsce od Okrągłego Stołu. Ruch Narodowy to zarazem racjonalna i odpowiedzialna siła łącząca idealizm oraz etos służby Narodowi z twardym realizmem. Jesteśmy ruchem młodym i obywatelskim.
My, narodowcy, od lat działamy społecznie w organizacjach pozarządowych, organizując cykliczne spotkania formacyjne, manifestacje, akcje charytatywne. Naszym dziełem są setki aktywności w całym kraju, w tym największa, cykliczna manifestację w Polsce – Marsz Niepodległości. Na bazie społecznego zaangażowania skupionego wokół Marszu Niepodległości, powstał Ruch Narodowy, początkowo jedynie jako ruch społeczny, od roku 2015 przekształcony również w partię.
Pragniemy, by Ruch Narodowy pozostał czymś więcej niż partią. Chcemy wybudzać Polaków z marazmu. Chcemy aktywizować i organizować Naród wokół przyświecających nam idei.Ruch Narodowy nie jest projektem na jedną kampanię, na jeden sezon polityczny. Budujemy siłę, która ma dokonać zmiany pokoleniowej. Naszą ambicją jest zbudować silne państwo oparte o rozwijający się, świadomy i dumny Naród.
Jest jeden podstawowy problem z judaszem. On nie ma nic wspólnego z honorem i ojczyzną, nawet nie ma najmniejszego pojęcia czym jest honor i ojczyzna, a z Boga i wierzących kpi.To systemowe dziecko, taka żyjąca obrzydliwa szydera bez wartości. Potrafi jedynie judzić i prowokować. Typowy śmierdzący troll.