Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Mlecznoróżowy Jesion niezalogowany
4 listopada 2019r. o 18:10
Sam jestes nierobem. Jak widać słabo pracowałeś, że tylko taka emerytura, pewnie ciągle na L4 siedziałes i za swoje nieróbstwo ciagle zmieniałeś pracę. ja swoje przepracowałem i wstyd by mi było pisać, że za 40 lat tylko 560 zł, może klozetowym byłes na PKP to i taka emerytura.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ołowiana Gęsiówka niezalogowany
4 listopada 2019r. o 18:16
~~Mlecznoróżowy Jesion napisał(a): Sam jestes nierobem. Jak widać słabo pracowałeś, że tylko taka emerytura, pewnie ciągle na L4 siedziałes i za swoje nieróbstwo ciagle zmieniałeś pracę. ja swoje przepracowałem i wstyd by mi było pisać, że za 40 lat tylko 560 zł, może klozetowym byłes na PKP to i taka emerytura.

Prawdopodobnie wydawało mu się, że jest najmądrzejszy. Przechytrzył system płącąc minimum, uchylając się przez lata..... i uzbierał na 560zł? Żałosne.Teraz dostanie tyle na ile zasłużył.
~~Srebrna Fuksja niezalogowany
4 listopada 2019r. o 18:44
'' Ukraińscy pracownicy nie uratują polskiej gospodarki. Nie będziemy harować za was Polaków i to za minimalne stawki (...) Weźcie sobie pracowników z Indii albo Nepalu ''
~~Szmaragdowa Wierzba niezalogowany
4 listopada 2019r. o 19:02
~~Ołowiana Gęsiówka napisał(a):
~~Mlecznoróżowy Jesion napisał(a): Sam jestes nierobem. Jak widać słabo pracowałeś, że tylko taka emerytura, pewnie ciągle na L4 siedziałes i za swoje nieróbstwo ciagle zmieniałeś pracę. ja swoje przepracowałem i wstyd by mi było pisać, że za 40 lat tylko 560 zł, może klozetowym byłes na PKP to i taka emerytura.

Prawdopodobnie wydawało mu się, że jest najmądrzejszy. Przechytrzył system płącąc minimum, uchylając się przez lata..... i uzbierał na 560zł? Żałosne.Teraz dostanie tyle na ile zasłużył.

może się jeszcze załapać na 1100 br jeśli miał czworo dzieci hahahaha.
~~Malachitowy Winnik niezalogowany
4 listopada 2019r. o 19:38
tak pis "walczy" z komuną. piotrowicz i pawłowicz reprezentują chamstwo i pogardę wobec Polaków. Zniszczyli prawo zniszczą sprawiedliwość zniszczyli Polskę
~~Hebanowy Pieris niezalogowany
4 listopada 2019r. o 20:10
Chciał ZUS oszukać, tyle ile odłozył to ma. Myslał, że innym zabiorą i jemu dadzą. Pracował gdzies pewnie za minimum, a wiekszość brał pod stołem i w dietach i teraz ma pretensje do rządu. Masz tyle ile uskładałeś, przez 40 lat kpiłeś z innych jak pracowałeś, ja wole w dietach i pod stołem to siedź teraz pod stołem i czekaj, aż inni sie najedzą to może coś ci rzuca pod ten stół.
~~Malachitowy Winnik niezalogowany
4 listopada 2019r. o 20:14
https://www.tvn24.pl/profesor-andrzej-zoll-o-kandydatach-pis-do-trybunalu-konstytucyjnego,982786,s.html

śmiertelny cios dla Polski
~~Złocista Golteria niezalogowany
4 listopada 2019r. o 20:15
~~Hebanowy Pieris napisał(a): Chciał ZUS oszukać, tyle ile odłozył to ma. Myslał, że innym zabiorą i jemu dadzą. Pracował gdzies pewnie za minimum, a wiekszość brał pod stołem i w dietach i teraz ma pretensje do rządu. Masz tyle ile uskładałeś, przez 40 lat kpiłeś z innych jak pracowałeś, ja wole w dietach i pod stołem to siedź teraz pod stołem i czekaj, aż inni sie najedzą to może coś ci rzuca pod ten stół.

A ty korniszonie ,zamoczyłeś choć raz ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza