Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Srebrnoszara Sosna niezalogowany
21 listopada 2019r. o 20:52
Pewnie masz na mysli swoja starą. Moje nie jest jeszcze taka stara. Widać odrazu komucha, który nie ma argumentów i prawda w oczy kole, a prawda boli. nie da się tego ukryć i pozamiatać pod dywan jak rządzili komuniści. Nikt nie miał takiej władzy jak SLD wtedy, nawet PO i PSL nie miała tylu posłów. Za przekrety i afery gospodarczej popłynęli z prądem szamba. Tęsknisz widać za nimi, oni obłowili się, a Ty żyjesz ich komunistyczną idologią. Pozostało ci czytanie ich literatury, dzieła Lenina, Marksa i Engelsa.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Srebrnoszara Sosna niezalogowany
21 listopada 2019r. o 20:56
Zgadzam się . to obrzydliwe jak ktoś ciągle obraża głowe państwa lub premiera. Widocznie ten ktoś nie jest Polakiem! Pytanie tylko to dlaczego mieszka i zyje w tym pięknym kraju. Jak mu się nie podoba to dziś można wyjechać bez przeszkód. do innego kraju. Wtedy dopiero przejrzy na oczy co stracił.
~~Pawi Dziurawiec niezalogowany
21 listopada 2019r. o 20:59
~~Srebrnoszara Sosna napisał(a): Pewnie masz na mysli swoja starą. Moje nie jest jeszcze taka stara. Widać odrazu komucha, który nie ma argumentów i prawda w oczy kole, a prawda boli. nie da się tego ukryć i pozamiatać pod dywan jak rządzili komuniści. Nikt nie miał takiej władzy jak SLD wtedy, nawet PO i PSL nie miała tylu posłów. Za przekrety i afery gospodarczej popłynęli z prądem szamba. Tęsknisz widać za nimi, oni obłowili się, a Ty żyjesz ich komunistyczną idologią. Pozostało ci czytanie ich literatury, dzieła Lenina, Marksa i Engelsa.

Mam na myśli twoją bo brała mi do gęby .
211
skorn
21 listopada 2019r. o 22:40
Oj zbynek, zbynek. A falco pisze o tobie, żeś "mądry gość" : )

<i>
~~Płowa Irga niezalogowany
21 listopada 2019r. o 22:47
~~Srebrnoszara Sosna napisał(a): Zgadzam się . to obrzydliwe jak ktoś ciągle obraża głowe państwa lub premiera. Widocznie ten ktoś nie jest Polakiem! Pytanie tylko to dlaczego mieszka i zyje w tym pięknym kraju. Jak mu się nie podoba to dziś można wyjechać bez przeszkód. do innego kraju. Wtedy dopiero przejrzy na oczy co stracił.

Jestem u siebie, to jest mój kraj, moja ojczyzna i mój dom który pis podpalił
~~Złotawobrązowy Szarłat niezalogowany
21 listopada 2019r. o 23:01
https://wolnemedia.net/czy-pis-odbierze-swiadczenia-niepelnosprawnym/
~~Ciemnobłękitna Hortensja niezalogowany
22 listopada 2019r. o 7:01
skorn napisał(a): Oj zbynek, zbynek. A falco pisze o tobie, żeś "mądry gość" : )

oj korniszonku ...a kc pisze o tobie żeś ''żartowniś'' :]

zbynkowi kimkolwiek jest - możesz ''skoczyć''

~~Ciemnobłękitna Hortensja niezalogowany
22 listopada 2019r. o 7:04
''W nocy z czwartku na piątek Sejm wybrał czterech członków KRS. Ale dopiero za drugim razem, w dziwnych okolicznościach. Lewica zapowiada złożenie zawiadomienia do prokuratury o możliwości popełnienia przestępstwa przez marszałkinię Elżbietę Witek.

„Trzeba to anulować, bo my przegramy” - mówiła do Witek posłanka PiS (prawdopodobnie Joanna Borowiak). – Jest prośba posłów PO, że nie działa. Pani poseł przed chwileczką od państwa była z taką samą prośbą – odparła marszałek Sejmu.

W tym momencie kilkunastu posłów krzyczało, że nie działają maszynki do głosowania. Po chwili Witek anulowała głosowanie, nie podała jego wyników i przeprowadziła je jeszcze raz. - Decyzją marszałka anuluję głosowanie - powiedziała Witek.

Wywołało to oburzenie posłów opozycji. - Czy zamierzacie w sytuacji, gdy będziecie przegrywali głosowania blokować ogłaszanie ich wyników? ''

ot pisowska sprawiedliwośc ...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza