Horus napisał(a): a dlaczego by nie podciągnąć to pod tą ...''ideologię''?
;)
~~Czarnawy Bambus napisał(a):~~Pistacjowa Forsycja napisał(a): Ci wszyscy którzy wygrali w LOTTO po kilka milionów to albo zwariowali albo zbankrutowali od nadmiaru gotówki, ale ktoś kto ma 170 milionów przekazuje je swojej żonie i w oświadczeniu majątkowym wpisuje w rubryce oszczędności JEDEN TYSIĄC TRZYSTA DWADZIEŚCIA ZŁ. takie pieniądze to ma każdy na Kuroniówce .
Kurczę blade ohhh , to rebus dlaczego TW Bolek zwariował rozwiązany !!!
Pi..zdowata Forsycja Brawo,Brawo!!!
Ty nasz
Sherlock Holmesiku jeden.
Jeszcze jak będziesz popierał PiS to cię będę lubił bardziej głuptasku.
qwax_ napisał(a):Horus napisał(a): a dlaczego by nie podciągnąć to pod tą ...''ideologię''?
;)
A teraz ta "uciskana" grupa przejęła na własność symbol tęczy i teraz jak moje dziecko rysuje obrazek z tęczą to myśli o LGBT??
Horus napisał(a):qwax_ napisał(a):Horus napisał(a): a dlaczego by nie podciągnąć to pod tą ...''ideologię''?
;)
A teraz ta "uciskana" grupa przejęła na własność symbol tęczy i teraz jak moje dziecko rysuje obrazek z tęczą to myśli o LGBT??
nikt nie ma na własność tęczy ...;)
czy twoje dziecko miało tornister z Kitty? ;)
czy malowałeś kiedyś tymi farbami czy są one ''zarezerwowane'' tylko dla lesbijek ? ;)
[img=1590244148_yzva39d.jpg]
Horus napisał(a):
nikt nie ma na własność tęczy ...;)
czy twoje dziecko miało tornister z Kitty? ;)
czy malowałeś kiedyś tymi farbami czy są one ''zarezerwowane'' tylko dla lesbijek ? ;)
qwax_ napisał(a):Horus napisał(a):
Nigdy nie wiem, czy ty się zgrywasz, czy mówisz na poważnie.
Obawiam się, niestety, że to drugie.
Tobie każda tęcza tylko z jednym się kojarzy ;)
właśnie to lubię ...
pewną niepewność jaką udaje mi się zaszczepić w ludziach ...
sam piszesz ...obawiasz się ale ''nigdy nie wiesz'' :)
więc nie obawiaj się ...mnie tęcza nigdy nie kojarzyła się tylko z LGBT :)
za to zwrócę ci uwagę na to - dlaczego ludziom Kościoła właśnie tylko z tym ruchem się kojarzy? nie mają innych skojarzeń?...bliższych ich ideologii?
dlatego właśnie bawią mnie takie ''bambusy'' jak ten powyżej ...
nie mając nic do powiedzenia skupił się na jednym ...na ''...stwie'' które jest nie tyle proste co prostackie ...
a wiesz że polskie kościoły pozbawiono w ich wnętrzach symbolu tęczy?
nie wydaje ci się to dziwne? ;)
Zastosowana autokorekta