Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

13926
qwax_
23 maja 2020r. o 17:24
Horus napisał(a): [
a wiesz że polskie kościoły pozbawiono w ich wnętrzach symbolu tęczy?
nie wydaje ci się to dziwne? ;)

Pierwsze słyszę. A kiedy to było?

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
23 maja 2020r. o 17:37
nie wiem czy to popijany właśnie drinuś czy pisanie z tobą wprowadza mnie w coraz lepszy humor :)
powiedzmy że obie opcje są odpowiednie :)

pytasz kiedy to było?

przecież nie zrobiono tego na mocy ''ustawy'' więc nie jestem w stanie ci tego konkretnie określić ...
ot po prostu skrajni ''katole'' stwierdzili że to ''homosie '' zawłaszczyli sobie tęczę przenosząc ją na flagi swojego ruchu ...
a przecież prawda jest inna bo utożsamiają ją z jednym ,zresztą błędnie określanym ruchem ...

to jest właśnie to co niektórzy starają się mi przypisać ...wrzucanie wszystkich do jednego ''wora'' ...

katolików i ''katoli'' ;)
sami robią to samo ...:]
nie wiem czy nienawiść do innych orientacji tak ich zaślepia czy to po prostu zwykła ,ludzka niewiedza...;)
13926
qwax_
23 maja 2020r. o 18:28
Horus napisał(a): nie wiem czy to popijany właśnie drinuś...

przecież nie zrobiono tego na mocy ''ustawy'' więc nie jestem w stanie ci tego konkretnie określić ...

Jak zwykle - odpowiedź "krótka i konkretna" ;)
Chyba za dużo tych drinków.

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
22258
#Horus nieaktywny
23 maja 2020r. o 19:21
kolejna nietrafna ''obawa'' ;)

ja znam umiar...

zadam ci pytanie ,może dwa ...
jesteś w stanie szczerze odpowiedzieć?

to nie będą pytania naruszające twoją prywatność ...ani twoje przekonania polityczne bo te już znam ...

jak już pisałem wcześniej ...historia to jedna z moich ulubionych nauk więc teraz na Viasat History oglądam film o łotewskiej einsatzgruppen...kiedy odpiszesz zadam ewentualne pytania)

Dopisane 23.05.2020r. o godz. 19:21:

ok. spoko...
~~Miedziana Kosodrzewina niezalogowany
23 maja 2020r. o 19:57
Horus napisał(a): kolejna nietrafna ''obawa'' ;)

ja znam umiar...

zadam ci pytanie ,może dwa ...
jesteś w stanie szczerze odpowiedzieć?

to nie będą pytania naruszające twoją prywatność ...ani twoje przekonania polityczne bo te już znam ...

jak już pisałem wcześniej ...historia to jedna z moich ulubionych nauk więc teraz na Viasat History oglądam film o łotewskiej einsatzgruppen...kiedy odpiszesz zadam ewentualne pytania)Dopisane 23.05.2020r. o godz. 19:21:ok. spoko...

o Boziu ?!!!

- kto ty ?? Horus ?

kim ty byc ??

haha

ale ktosik z tiebie smieszny ...
~~Szafranowa Psianka niezalogowany
23 maja 2020r. o 20:34
Panna ma wątpliwy zaszczyt znać Horusa osobiście . Dawniej bywało , że dzisiejszy Horus mienił się różnymi kwiatkami , aby tylko na świecznik , jak sławetna Stokrotka :) Stali bywalcy Bolca doskonale wiedzą , jak blichtr i samouwielbienie wtrąca w czeluści SUPEREGO ...

Dyskusja z Horusem z góry skazana jest na porażkę , ponieważ wpierw sprowadzi dysputę do własnego poziomu ... " poziom " niech Każdy i Każda , Bracia i Siostry Lachy rozumie po " własnemu " :) A po tym udowodni , że miał rację , nie patrząc na kontrargumentację ...

Grzdylu Ponury , to Ty pierwszy zwróciłeś mi uwagę na logikę tego stwierdzenia sikając do muszli cztery razy większej od Ciebie :)

Mój mesjanizm polega na tym , że "Jeszcze Polska nie zginęła " ... i ten Świat też jeszcze nie zginął ... póki my żyjemy ... pomimo koronoświrusa .

Proszę Was , nie dajmy się bandytom z kosmosu i ich trzynastu rodom ....

Dobrej nocy życzy głupia Panna :) Cham i prostak ... a

" kurtyny kłamstwa opadną "

Apokalipsa Św. Jana :)

Poczytajcie , co Wam szkodzi ?
~~Złocisty Szarłat niezalogowany
23 maja 2020r. o 20:52
panna ,apokalipsa to ty na tym portalu,

nadawał byś się do jehowych

ale oni pijusów nie tolerują ,jak przemocy i karabinów

za to obija tak ze za dwa dni sam umrze,
~~Szafranowa Psianka niezalogowany
23 maja 2020r. o 21:58
~~Złocisty Szarłat napisał(a): panna ,apokalipsa to ty na tym portalu,

nadawał byś się do jehowych

ale oni pijusów nie tolerują ,jak przemocy i karabinów

za to obija tak ze za dwa dni sam umrze,

Szarłat , a powiedz Pannie , co rozumiesz przez słowo " apokalipsa " ... i proszę nie korzystaj z cioci Wiki ... tylko własnymi słowami , odczuciami , intuicją .... :)

Śmiem twierdzić , że Jahwe to kosmita podający się za boga , jak nasz forumowy koleżka Horus , alias Falco , alias Głupia Papuga.

Bracia JHWH nie tolerują też przetaczania krwi , bo wiedzą że trzynaście rodów to tylko pic na wodę i fotomontaż . Geriatria w wysublimowanym kontakcie . Sto czterdzieści
cztery pomyleńców na tronie boga jahwe :D

... a my idziemy w

Jest taka jedna piękna Dama , którą Panna prosiła by o podróż w ... nieznane ...

... zabierz mnie w te jeszcze nie odkryte tajemnice Twej Świadomości Mia Donna :)

Bracia Lachy , Piękne Słowianki , dobrej nocy :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza