~~Zzieleniały Czosnek niezalogowany 24 maja 2020r. o 10:01
Jak pokazuje życie wszystkie kobiety poruszające się rowerami mogą być zaaresztowane przez policje.
Czy pisuary znajdą jakieś kłamstwo aby to wyjaśnić swojemu tępemu elektoratowi??????????????
~~Szafranowa Psianka niezalogowany 24 maja 2020r. o 10:22
:D :D :D
Czyż Panna nie mówiła , że czas apokalipsy zmiecie kurtyny kłamstwa różnych jahwów i horusów , szumowidłów i chochołów , skrzatów i
Bracia Lachy i Wy piękne Słowianki ... zaczyna mi się podobać ... APOKALIPSA w maseczce . Chodzi o Wasze Dusze .
Stara głupia Panna , złodziej i bankrut ... odstawiony na boczny tor przez Pana Marcina i Pana Kazimierza na zlecenie Głupiej Papugi ... nie podda się Sathanie , jak Baba Jaga
co za głup.iec...
obiecywał Kazimierzowi że nie będzie do mnie pisał a nie ma dnia-post wyżej tez -by nadal tego nie robił ...nie wiem po co ale samotność mu doskwiera i chyba kumpli szuka ...rychy-zbychy odeszli w niebyt ...nick poszedł w pisDU no i mamy to co mamy ...
wpisy frustrata i oszołoma który pierdzieli a to o jahwe a to o ''domenach fallusa''
zresztą idio.ty.zm o tym że admin pozbawił go tego kółka z kilkoma kreskami :) na ''zlecenie'' to wręcz kosmiczna głupo.ta...
admin po prostu stwierdził że dosyć jego chamstwa i zareagował ...
kosaciec ma rację ...nie mogę przegapić i właśnie leżę sobie przy kawie bo właśnie zaczyna się ''Kawa na ławę ''
polecam program bo tam właśnie ''cała prawda całą dobę '' :)
może zajrzę podczas reklam ...
Dopisane 24.05.2020r. o godz. 11:22:
w sumie już teraz można by było zakończyć oglądanie programu ...rzecznik pisdzielców wszystkim udowadnia że łamaniem prawa jest niezachowywanie odległości przez protestujących ale nie jest bezprawnym zachowanie ''budynia'' czy ''pinokia'' w knajpach czy na bazarkach ...
hahaha...
prowadzący- morawiecki w lokalu zachował odległośĆ?...nie złamał nakazów?
pisi.o.r OCIEPA - nie widziałem tych zdjęć
HAHAHAHA..
słuchając tych pisdzielskich łgarzy i krętaczy , porównując z wypowiedziami Nowackiej , Kuleszy czy Czarzastego wychodzi na to że ci ludzie żyją w innych ''światach''
~~Złotordzawy Kuflik niezalogowany 24 maja 2020r. o 11:33
ale ty jesteś głupi, największy kłamca Czarzasty jest dla ciebie teraz autorytetem, zaślepiony nienawiścią do PIS dajesz się wprowadzić w maliny jak dzieciak :D
~~Szafranowa Psianka niezalogowany 24 maja 2020r. o 11:58
Owszem jestem głupcem , Głupia Papugo ... bo miałem kiedyś nadzieję , wiary nie miałem , ale wiedzy wciąż szukam ... skasuj mnie jeszcze raz ... donosicielu :D :D :D
&pbjreload=10
Ja rozumiem przesłanie , ale Przyjaciół poznaje się w biedzie . Ci którzy będą cię klepać po plecach bogu horusie ... warci są diabła . Chciałem kiedyś się z Tobą zprzyjaśnić ... bogu horusie , ale już nie chcę ... co to jest dziesięć lat wobec wieczności ?
Jutro poniedziałek i wracam do kochanki betoniary :) A Ty bogu dalej mieszaj ...
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.