Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~Szarawozielony Jabłoń niezalogowany
12 czerwca 2020r. o 15:56
Rafalek w imię Szatana (666) tyle ławek w barwach LGBT zamówiła Warszawa . Ławki mają stanąć na Warszawskich osiedlach .Jedna taka ławka będzie kosztować 3 tyś zł cały projekt to 2 mil zł .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kawowy Cytryniec niezalogowany
12 czerwca 2020r. o 17:01
Czego tak bardzo boi się jaśnie oświecony szeregowy poseł Kaczyński,że musi go pilnować 18 policmajstrów.Czy wiecie ile policjant dostanie dopłaty do emerytury jak będzie dalej pracował od 1500 do 2000zł+ wypłata za pracę. Czy to już państwo policyjne?
Zastanówcie się od kogo rządzący dostaną na takie wydatki znowu was wydoją i spuszczą z falami gnojówki.
~Orzechowy Rozpław niezalogowany
12 czerwca 2020r. o 17:03
Ja się boję Rafalka Szatanisty .
22258
#Horus nieaktywny
12 czerwca 2020r. o 20:54
''Zamiast podnosić "500 plus", lepiej je adresować do tych, którzy faktycznie go potrzebują, czyli rodzin o niższych dochodach - uważa prof. Paweł Wojciechowski, główny ekonomista ZUS. - To świadczenie nie wszystkim się należy. Powinny je otrzymywać dzieci mniej zamożnych rodziców. Jeżeli świadczenie miałoby wzrastać, to kwotowo, a nie procentowo. Najlepiej byłoby jednak poczekać kilka lat i ocenić efekty dla ograniczania ubóstwa, poziomu nierówności.
500 plus - Nie gotówka, ale bon

Propozycji, dotyczących zmian w sztandardowym programie rządowym Prawa i Sprawiedliwości, było znacznie więcej, odkąd 4 lata temu, w kwietniu, ten program się pojawił. Na przełomie bieżącego roku głośno zrobiło się o tym, że niektórzy nie dostaną "500 plus" w postaci przelewu, lecz jako bon. Te talony trafią przykładowo do rodzin, co do których istnieje podejrzenie, że wydatkują one pieniądze niezgodnie z przeznaczeniem, więc choćby na papierosy i alkohol, a nie na potrzeby małych beneficjentów. ''

wychodzi na to że żadna władza nie musi się zmieniać by zabrać kasiorę ...hahaha

(...)''....istnieje podejrzenie, że wydatkują one pieniądze niezgodnie z przeznaczeniem, więc choćby na papierosy i alkohol,...(...)

to żadne podejrzenie ...ja mam pewność że tak jest...:]

Dopisane 12.06.2020r. o godz. 20:54:

'' Nie zdziwię się, jeśli prezydent Duda stanie za to przed Trybunałem Stanu. Uważałem, że jest to samodzielny, racjonalnie myślący człowiek''

''Sądziłem, że będzie w stanie jako prezydent, który ma poważną legitymację społeczną, postawić na swoim. Ale z drugiej strony szczerze mu współczuję, bo widzę jak on się męczy ''

ciekawe wypowiedzi...;)
co na to duda?
~~Oberżynowa Bakopa niezalogowany
12 czerwca 2020r. o 21:33
Horus napisał(a):

'' Nie zdziwię się, jeśli prezydent Duda stanie za to przed Trybunałem Stanu. Uważałem, że jest to samodzielny, racjonalnie myślący człowiek''

''Sądziłem, że będzie w stanie jako prezydent, który ma poważną legitymację społeczną, postawić na swoim. Ale z drugiej strony szczerze mu współczuję, bo widzę jak on się męczy ''

ciekawe wypowiedzi...;)
co na to duda?

a kto to w ogóle mówi, jakaś przekupka z likwidowanego bazaru różyckiego? jak się cytuje, to wypadałoby podać autora cytatu, a nie ploty z "miasta" znosić, dziwię się, że cię jeszcze nie zbanowali, bo jaki jest sens przeklejania internetu do internetu, myślisz, że nikt nie ma do niego dostępu, oprócz ciebie, bo go okupujesz 24 godziny na dobę?

kopacz i tusk, wg tysiąca stron google tez powinni stanąć przed trybunałem stanu, WSIowy bronek (najgorszy prezydent polski, nie wiem czy to coś, można w ogóle nazwać prezydentem,) miał procesy z sumlińskim, przegrał je, stało mu się coś?
nic, jeszcze żyrandol za.p.ie.rdolił z pałacu na koniec , bo mu było kamienic mało

twoje bredzenie horuś, na tym forum jest chore, jak ty, , znosisz tu jakieś za.śmierd.nięte resztki zewsząd, na które normalnemu człowiekowi nie chciało by się nawet splunąć, a ty się tym jarasz tutaj całe dnie, żeby na koniec wykazać się ....iiladą, że jak wygra czaskowsky, to se zaraz utworzy nowy rząd, pewnie z pedałków, no i oby,

Zastosowana autokorekta

22258
#Horus nieaktywny
12 czerwca 2020r. o 21:47
~~Limonkowy Perukowiec napisał(a): „Fortu Trump nie będzie?”
- „Kolejne nieprawdziwe informacje! Negocjacje idą zgodnie z planem!” – ambasador USA w Warszawie Georgette Mosbacher.

widzicie pis.io.ry jak wszystko lecie wam z rąk?
jak szybko wasze łgarstwa wychodzą na wierzch?

już nawet wasi ludzie to zauważają ...
czy dlatego że ''titanik tonie'' a gra już tylko pisdzielska''orkiestra''?
[img=1591991250_kpsnev7.jpg]
~~Szkarłatnoczerwony Pieris niezalogowany
12 czerwca 2020r. o 21:59
~~Oberżynowa Bakopa napisał(a):
Horus napisał(a):

ciekawe wypowiedzi...;)
co na to duda?

a kto to w ogóle mówi, jakaś przekupka z likwidowanego bazaru różyckiego? jak się cytuje, to wypadałoby podać autora cytatu, a nie ploty z "miasta" znosić, dziwię się, że cię jeszcze nie zbanowali, bo jaki jest sens przeklejania internetu do internetu, myślisz, że nikt nie ma do niego dostępu, oprócz ciebie, bo go okupujesz 24 godziny na dobę?

kopacz i tusk, wg tysiąca stron google tez powinni stanąć przed trybunałem stanu, WSIowy bronek (najgorszy prezydent polski, nie wiem czy to coś, można w ogóle nazwać prezydentem,) miał procesy z sumlińskim, przegrał je, stało mu się coś?
nic, jeszcze żyrandol za.p.ie.rdolił z pałacu na koniec , bo mu było kamienic mało

twoje bredzenie horuś, na tym forum jest chore, jak ty, , znosisz tu jakieś za.śmierd.nięte resztki zewsząd, na które normalnemu człowiekowi nie chciało by się nawet splunąć, a ty się tym jarasz tutaj całe dnie, żeby na koniec wykazać się ....iiladą, że jak wygra czaskowsky, to se zaraz utworzy nowy rząd, pewnie z pedałków, no i oby,

On nie bredzi , on majaczy , zwidy , mary nocne , upiory u niego mają jedno imię PiS ,
Tak samo już słuchać nie można tego DE...bi...la Budki-Suflera ,
Wspólnik tragedii gospodarczej Ryżego , Tygrysek na solo już wzywa zatruwacza Wisły , trochę większymi fekaliami zatruwa tylko Horus na tym forum ,
Tł...u....moka mają POmazańcy w osobie Jachiry ,
A BolecForum Horusa-Falco
I jakoś koło się toczy .
Przez kraj nasz przechodzą burze ,ulewy
Lecz takie Tornado 28.06.2020 przejdzie po wyborach , POmyleńców wywieje w zapomnienie .

22258
#Horus nieaktywny
12 czerwca 2020r. o 22:07
internet daje wam szansę bakopy i jakieś pierysy;) możliwość popisania się tym ze posiedliście sztukę pisania ..
niestety dla was , internet nie uczy myślenia ...

''przekupka z bazaru ''powiadasz?
'' majaczę '' wturuje drugi ...
a tu ?

''Andrzej Duda poróżnił rodzinę Agaty

Od kilku lat nie utrzymuje on kontaktów ze swoją siostrą, pierwszą damą. Przyczyną takiego stanu rzeczy może być właśnie polityka prowadzona przez obecnie urzędującego prezydenta. Brat Agaty Dudy mówił o tym z resztą na łamach "Dużego Formatu" kilka lat temu.

Nie zdziwię się, jeśli prezydent Duda stanie za to przed Trybunałem Stanu. Uważałem, że jest to samodzielny, racjonalnie myślący człowiek

- mówił o szwagrze Jakub Kornhauser w 2016 roku.

Sądziłem, że będzie w stanie jako prezydent, który ma poważną legitymację społeczną, postawić na swoim. Ale z drugiej strony szczerze mu współczuję, bo widzę jak on się męczy''

:]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza