Horus napisał(a):
'' Nie zdziwię się, jeśli prezydent Duda stanie za to przed Trybunałem Stanu. Uważałem, że jest to samodzielny, racjonalnie myślący człowiek''
''Sądziłem, że będzie w stanie jako prezydent, który ma poważną legitymację społeczną, postawić na swoim. Ale z drugiej strony szczerze mu współczuję, bo widzę jak on się męczy ''
ciekawe wypowiedzi...;)
co na to duda?
Zastosowana autokorekta
~~Limonkowy Perukowiec napisał(a): „Fortu Trump nie będzie?”
- „Kolejne nieprawdziwe informacje! Negocjacje idą zgodnie z planem!” – ambasador USA w Warszawie Georgette Mosbacher.
~~Oberżynowa Bakopa napisał(a):Horus napisał(a):
'' Nie zdziwię się, jeśli prezydent Duda stanie za to przed Trybunałem Stanu. Uważałem, że jest to samodzielny, racjonalnie myślący człowiek''
''Sądziłem, że będzie w stanie jako prezydent, który ma poważną legitymację społeczną, postawić na swoim. Ale z drugiej strony szczerze mu współczuję, bo widzę jak on się męczy ''
ciekawe wypowiedzi...;)
co na to duda?
a kto to w ogóle mówi, jakaś przekupka z likwidowanego bazaru różyckiego? jak się cytuje, to wypadałoby podać autora cytatu, a nie ploty z "miasta" znosić, dziwię się, że cię jeszcze nie zbanowali, bo jaki jest sens przeklejania internetu do internetu, myślisz, że nikt nie ma do niego dostępu, oprócz ciebie, bo go okupujesz 24 godziny na dobę?
kopacz i tusk, wg tysiąca stron google tez powinni stanąć przed trybunałem stanu, WSIowy bronek (najgorszy prezydent polski, nie wiem czy to coś, można w ogóle nazwać prezydentem,) miał procesy z sumlińskim, przegrał je, stało mu się coś?
nic, jeszcze żyrandol za.p.ie.rdolił z pałacu na koniec , bo mu było kamienic mało
twoje bredzenie horuś, na tym forum jest chore, jak ty, , znosisz tu jakieś za.śmierd.nięte resztki zewsząd, na które normalnemu człowiekowi nie chciało by się nawet splunąć, a ty się tym jarasz tutaj całe dnie, żeby na koniec wykazać się ....iiladą, że jak wygra czaskowsky, to se zaraz utworzy nowy rząd, pewnie z pedałków, no i oby,