~~Butelkowy Kroplik napisał(a): ~~Kawowy Cytryniec - falco-horus tu na forum jest uosobieniem polityków którzy dzielą Polaków na lepszych i gorszych . Godne potępienia zachowanie Lichockiej w stosunku do oponentów , skrytykował , natomiast swoje chamskie zachowanie wobec oponentów a szczególnie wyborców PiS-u uznaje za coś normalnego .
Niestety ziejący nienawiścią tak mają .
~~Kawowy Cytryniec napisał(a):~~Butelkowy Kroplik napisał(a): ~~Kawowy Cytryniec - falco-horus tu na forum jest uosobieniem polityków którzy dzielą Polaków na lepszych i gorszych . Godne potępienia zachowanie Lichockiej w stosunku do oponentów , skrytykował , natomiast swoje chamskie zachowanie wobec oponentów a szczególnie wyborców PiS-u uznaje za coś normalnego .
Niestety ziejący nienawiścią tak mają .
Podziału na gorszych i lepszych Polaków dokonał pan Kaczyński i jego formacja więc trudno się dziwić,że kto sieje wiatr ten zbiera burzę. Kawowy cytryniec;Falko-horus to nie politycy i dwa różne byty.
Horus napisał(a): pamiętacie?
''Jeśli wygram wybory, a wierzę, że tak się stanie, to moja działalność w PiS się kończy. Prezydent nie może być partyjny. Ma być sługą społeczeństwa. Konstytucja wyklucza uwikłanie w partię polityczną''
pamiętacie kto to powiedział?
no pisdzielce...
powiedział prawdę czy łgał?
tak jak mu przepowiedziano stał się tym ...[img=1592144243_1iki6w5.jpg]
~~Starozłota Rogownica napisał(a):Horus napisał(a): pamiętacie?
''Jeśli wygram wybory, a wierzę, że tak się stanie, to moja działalność w PiS się kończy. Prezydent nie może być partyjny. Ma być sługą społeczeństwa. Konstytucja wyklucza uwikłanie w partię polityczną''
pamiętacie kto to powiedział?
no pisdzielce...
powiedział prawdę czy łgał?
tak jak mu przepowiedziano stał się tym ...[img=1592144243_1iki6w5.jpg]
Marionetka krzyczał w Opolskim ,że Tusk to kłamca który powinien odejść z polityki to ja pytam jak można nazwać człowieka który obiecał frankowiczom przewalutowanie pożyczki z franków na złotówki i okłamał, bo nie przewalutowano do dzisiaj .Miało działać biuro ,,DUDA POMOC ' które znikło jak kamfora',mówił ,że będzie prezydentem wszystkich Polaków a stał się notariuszem Kaczyńskiego .
Horus napisał(a): :]
pokazywanie pisdzielskich kłamstw ,oszustw i łamania prawa to co/
szczucie?
kłamstwa?
gdzie?
''cała prawda -całą dobę ''
[img=1592120411_klu9kpr.jpg]