~Brunatnofioletowy Wilec napisał(a): Jestem w tej dyskusji bardziej obiektywny, bo nie piszę z pozycji kogoś kto jest za Pisem czy Po.
Według mnie ta tvp zawsze była taka sama. Za PO być może jeszcze gorsza, bo "poziom" chamstwa jaki wtedy panował był na poziomie IQ ówczesnej gimbazy. Czy pamiętasz jak przed pierwszymi wyborami Dudy Lis z Karolakiem szczuł i kłamał w żywe oczy? A to tylko kropelka w morzu tego co robili na codzień jego koledzy po fachu - pieski Tuska. Pamiętam dobrze te wszytstkie kpiny i wybielanie "swoich".
Ty widocznie nie pamiętasz. Ale społeczeństwo pamiętało i dało temu wyraz w tym, że wciąż wolą jednak PiS,a nie Po. Choć dla mnie to jedna i druga partia jest nieszczęściem dla Polski.
Politykę i gospodarkę kreuje rząd nie TV .
Telewizornia to tylko bardziej lub mniej posłuszny oręż propagandowy.
Powyższy komentarz jest śliski jak piskorz.
" JESTEM OBIEKTYWNY ALE TVP ZA PO BYŁA BARDZIEJ SUBIEKTYWNA "
Czy Ty sam siebie czytasz ?
Zobacz ile w publicznej telewizorni kościoła , zobacz jak stronnicze są relacje i komentarze.
Było tak za komuny , i po niej . Teraz za Kurskiego stało się to nader nachalne.
Poza tym inteligentny uczciwy człowiek nie potrzebuje propagandy aby widzieć co się dzieje w polityce i gospodarce kraju.
Polityka pro kościelna . Gospodarka partyjna .[img=1595786585_fsqvmkf.jpg]