Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

22258
#Horus nieaktywny
9 sierpnia 2020r. o 11:34
qwax....
a masz ''świadomość'' że mnie to nic nie obchodzi jak kto żyje w swoim PRYWATNYM życiu?
co mam do tego co ktoś ''nosi w spodnich'' czy pod spódnicą?

powiedz mi czy klecha z Ruszowa powinien być teraz na wolności?
co ci podpowiada twoja ''świadomość''? ;)

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jasnofioletowy Kroplik niezalogowany
9 sierpnia 2020r. o 11:39
a kto tego księdza wypuścił?
Jeszcze wolny sąd, czy już PISowski?
22258
#Horus nieaktywny
9 sierpnia 2020r. o 11:47
qwax ci na to nie odpowie...
on w tej kwestii ma ''ograniczona świadomość'' ;)

od lat piszę tu w tych sprawach jedno i nadal nic nie zmieniam ...
to łatwe do sprawdzenia tylko to dla takich to zbyt trudne a i musieli by przyznać ze jestem konsekwentny i radykalny...

dla mnie nie ma najmniejszego znaczenia czy pedofilem jest klecha czy prawnik...
nie ma róznicy czy zboczeńcem jest lekarz czy ...płytkarz...;)

powinni siedzieć bez ''zawiasów'' ...bez ''poręczeń''

to dla wielu zbyt trudne do ogarnięcia...;)
~~Bursztynowa Kostrzewa niezalogowany
9 sierpnia 2020r. o 11:49
Co ty pieprzysz koleś, od lat tylko klecha to, klecha tamto, wszyscy użytkownicy forum muszą czytać twoje żale, bo cię ksiądz skrzywdził. Tu temat o PIS, ale nie, dalej klecha ...
22258
#Horus nieaktywny
9 sierpnia 2020r. o 12:01
~~Bursztynowa Kostrzewa napisał(a): Co ty pieprzysz koleś, od lat tylko klecha to, klecha tamto, wszyscy użytkownicy forum muszą czytać twoje żale, bo cię ksiądz skrzywdził. Tu temat o PIS, ale nie, dalej klecha ...

a co ty pieprzysz ''koleś''?
od lat ''pieprzę '' o tym bo tacy jak ty przymykają oko na takie czyny tym samym dając ciche przyzwolenie by te ''czarne szuje'' nadal uprawiali swój przestępczy, zbrodniczy preceder...

jakim musisz być dupkiem by teraz pisać do mnie -''bo cię ksiądz skrzywdził''

zastanowiłeś się kiedyś nad tym kim sam się robisz?

czyżby brak słowa krytyki tego klechy z Ruszowa świadczyło o tym że jesteś ''obrońcą pedofili''?

a temat jest o pisie i ich ''sądach'' bo to one dzisiaj wypuszczają pedofili z więzień ...to pisdzielski ''prezydęt'' ułaskawia pedofila zezwalając tym samym na to by nadal mieszkał z dawna ofiarą ...

możesz tu jęczeć do woli ...ja nadal o tym będe pisał ...;)

~~Grafitowa Kalia niezalogowany
9 sierpnia 2020r. o 12:05
Już dziś nie za jakiś czas mamy państwo plusów i innych grantów .policję polityczną zakłamanych popaprańców mackwacza. Pomyślcie co się stało jak niejaki adolf doszedł do władzy - fizycznie likwidowano umysłowo chorych,homoseksualistów i ludzi przeciwnych władzy. Bo tak to się zaczyna a jak się skończyło?
~~Bursztynowa Kostrzewa niezalogowany
9 sierpnia 2020r. o 12:06
Jak jesteś takim znawcą to powinieneś wiedzieć, że pedofilów wypuszczano tak samo jak teraz i 10 lat temu i nie ma znaczenia czy ksiądz czy nie. Gdybyś nie był tak zaślepiony nienawiścią do księży to byś to widział.

~~Grafitowa Kalia niezalogowany
9 sierpnia 2020r. o 12:10
~~Bursztynowa Kostrzewa napisał(a): Jak jesteś takim znawcą to powinieneś wiedzieć, że pedofilów wypuszczano tak samo jak teraz i 10 lat temu i nie ma znaczenia czy ksiądz czy nie. Gdybyś nie był tak zaślepiony nienawiścią do księży to byś to widział.

A ty co robisz innym zarzucasz a sam ciągniesz temat klechów-ciekawe co masz do powiedzenia w temacie pis-u.

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza