skorn napisał(a): Tak przy okazji, strasznym lizusem się stałeś, jesli chodzi o Trzaskowskiego. Wydawać by się mogło, że ktos tak niby negatywnie nastawiony do układu pookrągłostołowego będzie bardzie powściągliwy, ale ty bijesz wszelkie rekordy.
Antysystemowiec zbierający podpisy na system, takich dzisiaj mamy opozycjonistów ; )Dopisane 02.09.2020r. o godz. 23:33:A jeśli dodać do tego, że PO to też spadkobiercy tak znienawidzonaej przez ciebie "Solidarności". Zero logiki.
przeczytaj to ,odnieś się do tego a ja w wolnej chwili wróce do twojego ...
to ja trochę inaczej ...''płaszczak'' dzisiaj powiedział mniej więcej to że jak miasto -jak rozumiem Trzaskowski ;) - wyda odpowiednie dokumenty administracyjne to wojsko w trzy dni wybuduje most pontonowy...
i moje pytanie...
trzeba czekać na kawałek papieru by w chwili zagrożenia skażenia środowiska wojsko JUŻ mogło budować most?
a co z zamkiem budowanym bez odpowiednich ZEZWOLEŃ?
a co z tzw. ''pustelnią natanka''? nadzór budowlany nakazał rozbiórkę z powodu braku PAPIERKA a jednak budowla do chwili obecnej istnieje...
więc jak to jest?
jedno wymaga PAPIERKA a inne już nie?
powiedzmy że to ''miasto'' wyda odpowiednie dokumenty za dwa dni ...do tego trzy dni na budowę mostu...to daje pięć dni ...
ile to HEKTOLITRÓW ścieków płynie na SEKUND ?
GDZIE TZW. SZTAB KRYZYSOWY I natychmiastowa DECYZJA?
dlaczego pisdzielce swoją ''ustawkę '' potrafią nawet późną nocą przepchnąć w ciągu TRZECH GODZIN?
no odpowiedz...;)