Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~Malachitowa Nemezja niezalogowany
19 października 2020r. o 7:02
SASIN oddaj 70 baniek ludziom. Morawiecki niech sie złoży razem z toba ! złodzieje z pisu!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Niebieskofioletowa Brzoza niezalogowany
19 października 2020r. o 7:53
Pis_da ma swoją walutę, rozliczenia będą w 'sasinach'
~~Rudawa Kolczurka niezalogowany
19 października 2020r. o 10:19
Szpital na Stadionie Narodowym - Grzegorz Schetyna to element paniki , wynika z chaosu. Jak Francuzi,Włosi,Hiszpanie robili takie szpitale to było OK,jak w POLSCE to panika . Co by człowiek nie zrobił to zawsze ........do tyłu !!!
~Beżowobrązowy Bluszcz niezalogowany
19 października 2020r. o 10:20
Kostnica narodowa może się okazać szczytowym osiągnięciem inwestycyjnym epoki pis.

A tymczasem Aktywność Dudy w dobie pandemii to: powołanie homofoba na ministra edukacji i nauki.

CZARNY DZIEŃ DLA POLSKIEJ EDUKACJI.
14240
M21W2
19 października 2020r. o 10:42
~~Malinowy Krwawnik napisał(a):
M21W2 napisał(a):
~Stalowoniebieska Sośnica napisał(a): Kolega Orbana to Putin, kolegą Kaczora jest Orban - to daje 3 Muszkieterów?

Kolega Merkel to Putin ( dowód - wspólne przedsięwzięcie nordstrim 2 ) , Koleżanka Tuska to Merkel ( odznacza go niemieckimi medalami )
Dwóch muszkieterów i Angela .

I Plantator truskawek odznaczany orderami solidarności .

Dziękuję że to zauważyłeś i poinformowałeś publicznie .

Dopisane 19.10.2020r. o godz. 10:42:

M21W2 napisał(a):
M21W2 napisał(a):
~Stalowoniebieska Sośnica napisał(a): Kolega Orbana to Putin, kolegą Kaczora jest Orban - to daje 3 Muszkieterów?

Kolega Merkel to Putin ( dowód - wspólne przedsięwzięcie nordstrim 2 ) , Koleżanka Tuska to Merkel ( odznacza go niemieckimi medalami )

P.S. Mam jeszcze złoty krzyż zasługi za wybitne osiągnięcia w krwiodawstwie nadane przez komunistę przewodniczącego Rady Państwa Henryka Jabłońskiego w 1988r.
Widzisz Twoi też mnie odznaczali .
~~Malinowy Krwawnik niezalogowany
19 października 2020r. o 10:58
M21W2 napisał(a):
M21W2 napisał(a):

Dziękuję że to zauważyłeś i poinformowałeś publicznie .Dopisane 19.10.2020r. o godz. 10:42:
M21W2 napisał(a):
M21W2 napisał(a):

P.S. Mam jeszcze złoty krzyż zasługi za wybitne osiągnięcia w krwiodawstwie nadane przez komunistę przewodniczącego Rady Państwa Henryka Jabłońskiego w 1988r.

Widzisz Twoi też mnie odznaczali .

To ty jesteś jak ,,Kameleon " jak rządziła komuna to im klaskałeś i przyjmowałeś ordery którymi teraz publicznie się chwalisz ,a ja nigdy komuny nie uznawałem chociaż oddałem 25 litrów krwi ale nie prosiłem o ich order .krew oddawałem dla potrzebujących Polaków i publicznie się tym nie chwalę tak jak ty .
~Bladolawendowa Lewizja niezalogowany
19 października 2020r. o 11:30
Jak nie uznawałeś komuny o to o co ci chodzi. Uczepiłeś się jak pijany płotu. Masz swoje zdanie chwała ci.
Miłego poniedziałku.
~~Beżowobrązowy Bluszcz niezalogowany
19 października 2020r. o 12:18
kto rozliczy kacze NKWD ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza