Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Lucek niezalogowany
14 czerwca 2025r. o 11:42
Wszyscy daliśmy się wkręcić w grę starego, zgorzkniałego krypto geya z Żoliborza. Niestety wychodzi na to, że on wygrywa, ogrywając niby inteligentnych ludzi.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Rysiek niezalogowany
14 czerwca 2025r. o 11:44
~~Lucek napisał(a): Wszyscy daliśmy się wkręcić w grę starego, zgorzkniałego krypto geya z Żoliborza. Niestety wychodzi na to, że on wygrywa, ogrywając niby inteligentnych ludzi.

Jak ma trochę głupiego farta to i czasem se tam parę złociszy se wygra
~~j24 niezalogowany
14 czerwca 2025r. o 12:52
A ty kiedykolwiek miałeś w życiu farta?
Bo widać że nawet z tym masz jakiś ból dupy.
Jesteś myślę zwykłym przegrywem życiowym .
~~Rysiu niezalogowany
14 czerwca 2025r. o 13:37
~~j24 napisał(a): A ty kiedykolwiek miałeś w życiu farta?
Bo widać że nawet z tym masz jakiś ból dupy.
Jesteś myślę zwykłym przegrywem życiowym .

No tak jak ty, a propos masz dwa złocisze staremu pożyczyć?
~~j24 niezalogowany
14 czerwca 2025r. o 14:40
Ja ci nie pożyczę bo z czego biedaczyno oddasz?
Ja ci je po prostu dam jak mi odprowadzisz wózek pod Kaufem.
~~Rysiu niezalogowany
14 czerwca 2025r. o 14:58
Dobra bądź jutro o piątej rano to ci odprowadzę.
~~Zdzichu niezalogowany
14 czerwca 2025r. o 15:31
Rysiu ja wiem że ty tam spisz pod wiatą i dla ciebie piąta to nie problem. Ale ja o piątej to jeszcze śpię pod ciepłą kołderką z cieplutką żoną obok.
Tak około trzeciej po południu bądź tam a dam ci te dwa złote. Chcesz z litr rosołu w słoiku? Przywiozę .
~~Rysiu niezalogowany
14 czerwca 2025r. o 16:17
~~Zdzichu napisał(a): Rysiu ja wiem że ty tam spisz pod wiatą i dla ciebie piąta to nie problem. Ale ja o piątej to jeszcze śpię pod ciepłą kołderką z cieplutką żoną obok.
Tak około trzeciej po południu bądź tam a dam ci te dwa złote. Chcesz z litr rosołu w słoiku? Przywiozę .

Żony byś użyczył Zdzichu .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza