Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Śmierć na drodze między Łaziskami a Wartą
~~Boleslawianka niezalogowany
6 września 2017r. o 20:44
Po co komentujecie jak nie wiecie jak było? Straszna tragedia ta dziewczyna jak przezyje bd miala traume do konca zycia . Ona napewno nie jechala z zamiarem ze kogos zabije to byl poprostu nieszczęśliwy wypadek..
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~lbhj niezalogowany
6 września 2017r. o 20:51
czy ta dziewczyna żyje?
~~kierowca niezalogowany
6 września 2017r. o 20:55
Pelnoletnia chyba tylko w dowodzie! Jak mozna kogos tlumaczyc ze ma problemy o sie zamyslil!!!!! Co to za wypowiedz nikt nie wie jak bylo ale nie bron kogos kto zjechal nie na swoj pas jezdni chyba ze dla ciebie to normalne! Jak by kobieta w ciazy i z dziecmi jechala pomyslalas? Nie ma wymowki na takie bledy pustaku!!! Zabila moze nie swiadomie ale nie ma na to wytlumaczenia
~~lbhj niezalogowany
6 września 2017r. o 21:13
czy ta dziewczyna żyje?
~~ niezalogowany
6 września 2017r. o 21:21
żyje
~~aaa niezalogowany
6 września 2017r. o 21:34
Nie
~~Kla niezalogowany
6 września 2017r. o 21:46
Nie żyje i była w ciąży szok kondolencje dla rodziny tych ofiar
~~Paweł niezalogowany
6 września 2017r. o 22:18
~~h głupi lub głupią jesteś sam(a) pewnie nieraz zapierdzielasz autem bo sie się spieszysz i nie patrzysz na deszcz ja zawodowo siedem lat jeździłem to wiem co ludzie potrafią w pośpiechu a niestety wypadki chodzą po ludziach a nie po drodze.Nie mów o kimś coś złego ja o sobie nie możesz powiedzieć dobrego. Kondolencje rodzinie Św.Krzysztof już tą duszą się opiekuje. [*]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo