~~mieszkaniec oklicy niezalogowany 6 września 2017r. o 22:35
W tym miejscu pamiętam już co najmniej sześc smiertelnych wypadków.Może jakieś ograniczenie lub znak ostrzegawczy uratowały by choć jedną osobę w przyszłości
Jestem jej chłopakiem. Jak ktoś ma problem z wdrażaniem jakiejś głupiej opinii o niej lub niezbędnych komentarzy które czasu nie cofną niech się zgłosi osobiście do mnie albo zostawi to dla dla siebie . Sprawę wyjaśni policja i będziecie mogli wtedy oceniać .
Ja też nie rozumiem tych komentarzy. Stała się tragedia nie pierwszy raz i nie ostatni ale nie oznacza to że odrazu trzeba osadzac tą dziewczynę. Od tego jest policja sąd. Więc ludzie dajcie sobie już spokój czasu i tak nie da się już cofnąć a dziewczynie dajcie spokój najważniejsze żeby z tego wyszła teraz a nie żebyscie sami ja osadzali
Dalej walczy trzeba być dobrej myśli . Bo tragedia spotkała dwie strony i o tym nie zapominajcie A życie jak wyjdzie z tego ja samo osadzi. A nie byle człowiek bez mózgu który potrafi napisać anonima żeby tylko sensacja była to jest na prawdę nie potrzebne i nie na miejscu
~~wwwwwwwww niezalogowany 6 września 2017r. o 23:06
młoda osoba(bez doswiadczenia)+Mercedes(tył napęd)+deszcz=masakra.
tak to jest jak za bardzo uwierzysz w mozliwosci maszyny i swoje.
przykro. nie pierwszy tam wypadek z udzialem mercedesa. kazdy dobrze pamieta co sie dzialo. co jakis czas na tym zakrecie cos sie dzieje.
peace
acha....
Madziu, nie komentuj tylko dzieckiem sie zajmij.
Ciezko jest ocenic ta sytuacje,chodz ty jej chlopak bedziesz bronil zaciekle nawet jesli wyjdzie ze to jej wina.Tylko wiedz drogi Marcinie ze kobieta ktora zginela w tym wypadku,nie byla osoba ktora nie wiele osob znalo.To byla osoba tak ciepla I oddana,ze ja pomimo iz nie jestem z nia spokrewniona do tej pory nie moge uwierzyc ze jej nie ma juz z nami.wiadomo,bronisz swoich racj ale osoby ktore znaly ta pania juz osadzily.jest mi przykro ze twoja znajoma walczy o zycie,ale nasza niestety juz tej szansy nie ma!!!
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.