Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Śmierć na drodze między Łaziskami a Wartą
~~-_- niezalogowany
6 września 2017r. o 22:31
Dziewczyna jest po operacji jest teraz w śpiączce farmakologicznej ale nadal jest z nią źle
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~mieszkaniec oklicy niezalogowany
6 września 2017r. o 22:35
W tym miejscu pamiętam już co najmniej sześc smiertelnych wypadków.Może jakieś ograniczenie lub znak ostrzegawczy uratowały by choć jedną osobę w przyszłości
~~Marcin niezalogowany
6 września 2017r. o 22:41
Jestem jej chłopakiem. Jak ktoś ma problem z wdrażaniem jakiejś głupiej opinii o niej lub niezbędnych komentarzy które czasu nie cofną niech się zgłosi osobiście do mnie albo zostawi to dla dla siebie . Sprawę wyjaśni policja i będziecie mogli wtedy oceniać .
~~. niezalogowany
6 września 2017r. o 22:43
Marcinie, co z Twoją dziewczyną? Jaki jej stan?
~~Magda niezalogowany
6 września 2017r. o 22:48
Ja też nie rozumiem tych komentarzy. Stała się tragedia nie pierwszy raz i nie ostatni ale nie oznacza to że odrazu trzeba osadzac tą dziewczynę. Od tego jest policja sąd. Więc ludzie dajcie sobie już spokój czasu i tak nie da się już cofnąć a dziewczynie dajcie spokój najważniejsze żeby z tego wyszła teraz a nie żebyscie sami ja osadzali
~~Marcin niezalogowany
6 września 2017r. o 22:52
Dalej walczy trzeba być dobrej myśli . Bo tragedia spotkała dwie strony i o tym nie zapominajcie A życie jak wyjdzie z tego ja samo osadzi. A nie byle człowiek bez mózgu który potrafi napisać anonima żeby tylko sensacja była to jest na prawdę nie potrzebne i nie na miejscu
~~wwwwwwwww niezalogowany
6 września 2017r. o 23:06
młoda osoba(bez doswiadczenia)+Mercedes(tył napęd)+deszcz=masakra.
tak to jest jak za bardzo uwierzysz w mozliwosci maszyny i swoje.
przykro. nie pierwszy tam wypadek z udzialem mercedesa. kazdy dobrze pamieta co sie dzialo. co jakis czas na tym zakrecie cos sie dzieje.

peace

acha....
Madziu, nie komentuj tylko dzieckiem sie zajmij.
~~Sigma78 niezalogowany
6 września 2017r. o 23:09
Ciezko jest ocenic ta sytuacje,chodz ty jej chlopak bedziesz bronil zaciekle nawet jesli wyjdzie ze to jej wina.Tylko wiedz drogi Marcinie ze kobieta ktora zginela w tym wypadku,nie byla osoba ktora nie wiele osob znalo.To byla osoba tak ciepla I oddana,ze ja pomimo iz nie jestem z nia spokrewniona do tej pory nie moge uwierzyc ze jej nie ma juz z nami.wiadomo,bronisz swoich racj ale osoby ktore znaly ta pania juz osadzily.jest mi przykro ze twoja znajoma walczy o zycie,ale nasza niestety juz tej szansy nie ma!!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Villaro zaprasza