~Żółtawordzawa Pietruszka napisał(a): Jak pani społecznie pracowala, to jaki problem zrzutka i wynająć sale. Tylko do Relicha daj daj ...
Zadbajcie sami o swój klub..
~Ciemnobrązowa Mina napisał(a): Szkoda gadać widziałem gnoja u nas na meczu w Gościszówie na cholerę w ogóle przyjechał stał jak palant z drugim palantem i nawet nie potrafił kibicować, wybory się zbliżają ale coś mi się wydaję że dostanie wielkiego karnego ku..sa i obudzi się po wyborach z ręką w nocniku razem ze swoją elizą czas na zmiany, wszystkim którym leży na sercu dobro gminy i rozwoju sportu na wsiach będą wiedzieć jak zagłosować
~~Rdzawozłota Goryczka napisał(a):Zarówno Nowogrodziec jak i Gościszów mają spore szanse na awans do wyższej klasy rozgrywkowej. Obie dostają spore dotacje z Gminy dlatego nie dziwi mnie fakt pojawiania się Burmistrza na ich meczach.~Ciemnobrązowa Mina napisał(a): Szkoda gadać widziałem gnoja u nas na meczu w Gościszówie na cholerę w ogóle przyjechał stał jak palant z drugim palantem i nawet nie potrafił kibicować, wybory się zbliżają ale coś mi się wydaję że dostanie wielkiego karnego ku..sa i obudzi się po wyborach z ręką w nocniku razem ze swoją elizą czas na zmiany, wszystkim którym leży na sercu dobro gminy i rozwoju sportu na wsiach będą wiedzieć jak zagłosować
Stara sprawdzona zagrywka fakt kibicować nie potrafi sportu wspierać też nie potrafi ale jak zbliżają się wybory to udaje kibica i sponsora tylko ,że ludzie już tego nie łykają .Kontakt tego człowieka z mieszkańcami jest zerowy są wioski gdzie ani razu przez całą kadencję nie spotkał się ze zwykłymi ludźmi tylko ma swoich wybrańców .Też widziałem go na Stadionie w Nowogrodźcu ,awans już blisko więc trzeba pokazać się kibicom .
~Rdzawobrązowy Berberys napisał(a): Cała ta heca z brakiem kasy itd itp. to czysta rozgrywka polityczną przed wyborami. Jak by Pani chciała społecznie to dawno by Pani prowadziła zajęcia. Wykorzystanie tematu dzieci do zagrywek politycznych to świństwo. Dodajmy że Pani tatuś do opozycja. Jeśli chce Pani prowadzić zajęcia to cz posiada Pani uprawnienia trenera tenisa stołowego bo w każdej dyscyplinie coś takiego jest wymagane. Nie wystarczy tylko grać od lat trzeba mieć uprawnienia. Może należy zacząć od kursu trenerskiego
~~Rdzawozłota Goryczka napisał(a):~Rdzawobrązowy Berberys napisał(a): Cała ta heca z brakiem kasy itd itp. to czysta rozgrywka polityczną przed wyborami. Jak by Pani chciała społecznie to dawno by Pani prowadziła zajęcia. Wykorzystanie tematu dzieci do zagrywek politycznych to świństwo. Dodajmy że Pani tatuś do opozycja. Jeśli chce Pani prowadzić zajęcia to cz posiada Pani uprawnienia trenera tenisa stołowego bo w każdej dyscyplinie coś takiego jest wymagane. Nie wystarczy tylko grać od lat trzeba mieć uprawnienia. Może należy zacząć od kursu trenerskiego
TS Parzyce miały trenera z uprawnieniami solidną drużynę na kl Okręgową i też przez widzimisię burmistrza nie dostali pieniędzy na seniorów i rozwaliliście klub .