Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Mamy czternaste urodziny!
~Ochrowa Krzewuszka niezalogowany
17 maja 2018r. o 19:35
Smakuje jak flaki z olejem
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Cyklamenowy Dziurawiec niezalogowany
17 maja 2018r. o 19:37
~Ochrowa Krzewuszka napisał(a): Smakuje jak flaki z olejem

Bzdury gadasz.
14593
#klucznick nieaktywny
17 maja 2018r. o 20:02
moderatrku wiesz gdzie możesz mnie pocałować ?z każdym dniem mojego życia powiększa sie liczba osób która mnie może pocałowc w ?wiesz gdzie tam gdzie papier toaletowy spotyka się z moim g ciałem w tylnej części okolice odbytu.
~Szary Enkiant niezalogowany
17 maja 2018r. o 20:58
A ja życzę wszystkiego, co najlepsze. Portal ciekawy, każdy może się wypowiedzieć. Bolesławiec to piękne miasto. Dziękuję, że mogę poczytać o tym, co się dzieje w moim ukochanym mieście - chociaż już tu nie mieszkam. Ale kto wie... :-) Tu ścierają się różne poglądy, czasem dyskusja ostra- ale mamy bardzo spolaryzowane społeczeństwo- niestety :-(
7612
bax
17 maja 2018r. o 22:42
Dziękuję portalowi Bolec.Info. :)
Dzięki Wam ....poznałam wielu wspaniałych Ludzi,założycieli Tego Portalu ,Ludzi wykształconych,mądrych i dzięki Wam nawiązałam nowe znajomości z ludźmi,z którymi od kilku dobrych lat utrzymuję znajomości :) .
Bywało różnie, były spotkania,zapoznania,wspólne przeżycia integracyjne...
Było pięknie:) ..do pewnego momentu.,...
Dziś nie ma już kilkunastu moderatorów,pożegnaliśmy kilku wspaniałych i prężnie działających Bolec.Nautów...

Dziękuję :)
Życzę ,aby Ten portal po prostu był :)

Uwagi? hmmm...więcej uwagi na zainteresowanie i obserwację portalu,moderację :)
i mam tylko jedną prośbę...
Zapodam tylko link,bo to dzięki Temu Portalowi większość osób "0tworzyło Swoje serca"...
https://www.bolec.info/index.php?boleslawiec=forum&forum=16&act=showtopic&topic=13975&strona=last

To dzięki Wam ....

Dziękuję :)

Dopisane 17.05.2018r. o godz. 22:42:

To już 5 lat ...
[*]
https://www.bolec.info/index.php?op=forum&forum=16&act=showtopic&topic=79214&strona=6
~~Szarozielony Sit niezalogowany
19 maja 2018r. o 6:44
Bolec party -- brak
Sponsorzy nie dopisują czy słabo się kręci interes ?
~Słomkowy Powojnik niezalogowany
19 maja 2018r. o 10:34
14 lat minęło, a linki latają Wam w najlepsze na forum i żaden mechanizm nie jest w stanie tego zatrzymać tych żenujących reklam...
14 lat, ten portal jest już nastoletni, ale linki z portalu istotne (kropka)pl są automtycznie usuwane.... Niesamowicie trąca przedszkolem ;]
~Jaskrawoniebieska Gunera niezalogowany
19 maja 2018r. o 13:39
A kto mówi o sponsorowaniu konkurencji? To jest trochę ingerencja w wolność wypowiedzi... Bo jesteście niby portalem numer jeden, ale konkurencji boicie się jak ognia. Obrażają Waszych dziennikarzy? Może tak i jest, ale pozwólcie czytelnikom, aby sami wyciagali wnioski, a nie narzucie im jedyną, Waszą rację i Wasz pogląd.
Co do linków, to ktoś kiedyś wspominał o skrypcie, który wymagałby kliknięcia, aby adres strony się ukazał. To jest proste do zrobienia. Trolle same znikną, bo linki te nie będą widoczne dla wyszukiwarek. Ale mimo wszystko coś czuję, że macie cichą umowę z firmami wrzucającymi linki na forum. Tosia91 i Zbyszek89 długo mieli się dobrze na tym forum, a nie robili nic innego jak tylko wrzucali linki. Trwało to dobre kilka miesięcy ;]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza