Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
~~j24 niezalogowany
7 czerwca 2025r. o 16:20
Niech pracuje.

Jasio tez by tam siedział, ale za głupi był na naukę języka obcego i musiał wracać .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~stary bolecnauta niezalogowany
7 czerwca 2025r. o 16:52
Jasio ile potrzebował zarobił i wrócił do SWOJEGO kraju.
Malinowy uciekł bo musiał a że ciężką robotą się brzydził poszedł na łatwiznę bo zwykły leser był z niego .
Tym samym olał kraj bo stwierdził że ma swój faterland i woli tyrać na Helmuta płacąc mu daninę.
Kto więc jest prawdziwym Polakiem?
Jan mieszkający tutaj a nie jakiś Jurgen z Hamburga.
~~Różowy Mak niezalogowany
7 czerwca 2025r. o 17:53
Co za okrzyk Sabalenki ….do swojej ekipy na
Roland Garros ( na H.u.j.a wy mnie zdzies )
Podobnie jak nerwy tu puszczają wyborcom koalicji z 13 grudnia ……
7 czerwca 2025r. o 18:05
Wracając do interesujących się Jurkiem i jak ktoś nieświadomy , lub zazdrosny …??
chce w podobny sposób dyskryminować pana Jerzego , jak koalicja nieumiejąca wygrać , a teraz przegrywy szukają tego co nie zgubili …
Przypomnę że Jasio zaiwaniał jak niewolnik śpiąc w samochodzie za parę groszy na Budowie napełniając kabzę Niemcowi , a pan Jerzy kasuje właśnie tych Niemców z pełna kabzą , śpiąc spokojnie w swoim własnym domku , i pracując u siebie / dla siebie …
~~znam cię Jurgen więc nie podskakuj niezalogowany
7 czerwca 2025r. o 18:16
A co ty tępa dzido możesz wiedzieć gdzie spał Jasio? Czyżbyś spał z nim w samochodzie że masz takie wiadomości?
Napisz może gdzie w Niemczech na jakiej budowie pracował?
Jasio dzisiaj na emeryturce a taki Juruś dalej pracuje na Niemca płacąc mu za wynajem placu.
I kto tu jest niewolnikiem? Jurgen z Hamburga .
7 czerwca 2025r. o 18:44
~~znam cię Jurgen więc nie podskakuj napisał(a): A co ty tępa dzido możesz wiedzieć gdzie spał Jasio? Czyżbyś spał z nim w samochodzie że masz takie wiadomości? Local events
Napisz może gdzie w Niemczech na jakiej budowie pracował?
Jasio dzisiaj na emeryturce a taki Juruś dalej pracuje na Niemca płacąc mu za wynajem placu.
I kto tu jest niewolnikiem? Jurgen z Hamburga .

Jasio sam kiedyś opisywał jak spali w autach na parkingach … a co mnie interesuje na jakiej budowie pracował …??? pewnie nie potrafił dobrze wykonywać
prac zleconych … to i było za pierze i na powietrze świeże….. , i ten powrót ugruntowany był patriotyzmem… , co do jakości wykonanych prac
zapytaj zleceniodawcę , co to czajnik mu zaginął
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
7 czerwca 2025r. o 19:36
bzdury piszesz i łżesz ale pisz...
bawisz mnie i nic więcej...

nie interesuje cię na jakich ale o tym piszesz jakbyś wiedział?...mogę ci mizerny fantasto jedynie napisać że nigdy nie pracowałem na typowej niemieckiej budowie...

a teraz dawaj swoje kolejne brednie...;D
a jakość wykonania prac na Koziej pytaj może Lucjanka z Ocic...
może jak tradycyjnie nie zełże napisze prawdę którą już przecież raz napisał..
~~ tw M21W2 niezalogowany
7 czerwca 2025r. o 19:49
Tak było . Sam pisałem że Janusz wykonał solidne poprawki po tym pijaczynie i pisałem że nie wierzę w aferę czajnikową.Przyznałem się też że wcześnie w tej sprawie kłamałem.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza