Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
16 marca 2025r. o 7:06
nie przeżywej frędzlu ...nie przeżywej...;D to że objawia się tu co jakiś czas cham podobny do plantatorka nie jest dla mnie żadnym ździwkiem...
natura nie lubi próżni...tak było z tym szmaciarzem którego uśmiechnięta panienka skosiła i zaraz pojawiło się wierne jego ''naukom'' chamisko z Ocic...teraz kiedy on postawiony do pionu siedzi i liże rany pojawił się jego uczeń -kontynuator...;D
ty mi tu o ''rajtkach'' nie pitol bo właśnie Lucusiowi teraz rajty falują bo chłopek wie że każde jego otwarte wynurzenie z konspiracyjnej ''nory'' odpowiednio skomentuję ...tego się boi i słusznie...;D
jest takie powiedzenie- nie lubię chamstwa i góralskiej muzyki...ale w moim przypadku to nieprawda...
lubię góralską muzę a nie cierpię Lucusia -pucusia...;D

ty do mnie frajerze-''kreaturo''? ...a ty co? ... Adonis ze słynnym ''malinowym nosem'' czy ten z kaprawymi ślepiami ? ;D
to co Jureczek pisał o''kalibrze'' uważam za określenie fachowca...musi mieć w tym jakieś doświadczenie ...nie wiem...
może to tylko wspomnienia ,może trauma...;D

jak ja lubię jak wy wspominacie mój ''kapownik''...;D
od razu wiem że drżą wam przed nim wasze kolanka i od razu wam miękną...

ja wiem że wy wiecie :D że to on jest powodem waszego strachu i obaw bo wasze wpisy są niezaprzeczalnym dowodem na to jakim można być degeneratem...ale wy też zapewne jesteście z tego dumni...

nawiasem mówiąc...myślisz że po tym co ten pajac z Ocic napisał że ''frajer to człowiek zaradny'' może mnie obrazić?...
pomijając kontekst wypowiedzi tego chama okazuje się że ''frajer'' was może w każdej chwili ''wydymać'' wy niby ''giciory''...;D
bo okazuje się że ten ''frajer'' wiedząc z kim ma do czynienia wykazał się zaradnością i dalekowzrocznością ...czyż nie? ;D

''takżeten'' szkarłatnoczerwony wrzosie czy jak ci tam teraz...;D
''zluzuj Ranty'' czymkolwiek są ;D ...zaciśnij rzepy w pampersie bo jeszcze ci się ''uleje'' i przeżywaj dalej...HAHAHAHAHA
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
16 marca 2025r. o 7:09
~~jam uczynił niezalogowany
6 godz. 36 min. temu
~~Co żeś uczynił napisał(a): No i aby być obiektywnym należy dodać że Lucja to dopiero ma zagwozdkę bo nie bardzo wie kogo może nazywać bratem a kogo bękartem i który był wyprodukowany na trzeźwo a który po pijaku.

Majom takiego brodziatego brata . To chyba ten od zimowych namdauw.

CO WY NA TO?
skomentujcie pajace ...;D
~~Dramat niezalogowany
16 marca 2025r. o 7:41
Oszust i złodziej smoleński kaczyński rusza ratować swojego alfonsa.
Alfons ma misję ułaskawić kaczyńskiego i macierewicza.
~~ha ha niezalogowany
16 marca 2025r. o 7:54
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): ~~jam uczynił niezalogowany
6 godz. 36 min. temu
~~Co żeś uczynił napisał(a): No i aby być obiektywnym należy dodać że Lucja to dopiero ma zagwozdkę bo nie bardzo wie kogo może nazywać bratem a kogo bękartem i który był wyprodukowany na trzeźwo a który po pijaku.

Majom takiego brodziatego brata . To chyba ten od zimowych namdauw.

CO WY NA TO?
skomentujcie pajace ...;D

Nie ten brodziaty to jest z łoża prawego , jest bardzo podobny do malinowego nosa .
~~ niezalogowany
16 marca 2025r. o 8:05
Ciekawe czy właściciel malinowego nosa to potwierdzi.
~~Lucjan niezalogowany
16 marca 2025r. o 8:08
Poddasze z Dolnych Młynów zablokowane, ciekawe dlaczego ?
~~sąsiad za płota niezalogowany
16 marca 2025r. o 8:40
A ty dlaczego z konspiracji? Strach przed Janem aż tak cię zdołował? Słusznie bo za cienki jesteś dla Jana.
~~By uniknąć manipulacji PiS niezalogowany
16 marca 2025r. o 8:53
I co ...ki znowu Was oszukano: to dał Tusk te 40 mln zł Owsiakowi, o których paplał Zbynio Zero?. Okazało się że kłamał, jak ostatni szmaciarz a tak Wam mącił w główkach. A tu sprawa się rypła, że żądnych 40 mln zł nie było, gdzie sprostowanie zerowych manipulantów. Cicho, najważniejsze, że wielu to łykło.

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.