Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Na kreche niezalogowany
5 kwietnia 2025r. o 17:37
~~ napisał(a): Jan atakuje sprzedawczyków którzy interesy Polski mają za nic a ponad wszystko swoje własne i partyjne jednocześnie wchodząc w zady Jankesom.

Jasiek w chodzi w zwieracze u Kazka żeby go wysłuchał.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jasiu niezalogowany
5 kwietnia 2025r. o 17:45
~~ZAKŁAD BUKMACHERSKI napisał(a): Zmarł ojciec tego który uciekł do Orbana. Teraz przyjmuje zakłady że psiory oskarżą Tuska za uśmiercenie tatusia aby sprowokować synka na przyjazd pogrzebowy.

Żoliborski książę zatańczy i na tej trumnie.
~~stary bolecnauta niezalogowany
5 kwietnia 2025r. o 17:53
~~NieJan napisał(a): obiecałeś „Tych troje” uciszyć , i co…

Pytaj Jaskra bo on w temacie i kto wie czy już nie w nakolannikach.;]]
~~Pąsowy Jaskier niezalogowany
5 kwietnia 2025r. o 18:23
~~Nasturcja perłowa napisał(a): No przecież uciszył tych frajerów. Już żaden tu nie kozaczy. HIHIHI

Ja „Ich Troje” się nie boję , przecież Jam jest „BURCZYMUCHA”
Co tu każdy mnie się słucha , i mam yaya nie WYDMUSZKI ,
I do BIEDRY niosę puszki , w STSie kaucja pęknie ,
a gdy wygram będzie pięknie , niech nie straszą mnie „ICH TROJE”
w IPNku notki moje …

~~Jasio niezalogowany
5 kwietnia 2025r. o 19:15
Marny z ciebie wierszokleta
Zwykła cipa -głowa nie ta.
Ani Jan i ani Jurek
Ot zwyczajny zwiędły siurek
~~JaJan niezalogowany
5 kwietnia 2025r. o 23:12
Ja ich troje to pokroje. Nie zapraszam na pokoje . Bo w tym czasie moim zdaniem musi w chacie być sprzątanie. A gdy się ktoś przypałęta jest ławeczka nawet w święta. No bo gdy odwiedzasz Jana musisz zjarać z nim fajana. Na ławeczce przy fajeczce taki on gościnny szczerze . Ni ciasteczka ni kawuni nawet wody nie postawi. Przyjmie cię przy drzwiach i stwierdzi żeś ty bele kto i jemu takie towarzystwo mierzi. A na drugi dzień od rana sam poczytasz o wizycie . Jak to trzęsły ci się gacie i że to on jest na szczycie.
~~Brudnozielony Kosmos niezalogowany
5 kwietnia 2025r. o 23:26

~~Jasio niezalogowany
4 godz. 5 min. temu
Marny z ciebie wierszokleta
Zwykła cipa -głowa nie ta.
Ani Jan i ani Jurek
Ot zwyczajny zwiędły siurek

Kiedy siurek się napręży , po siekaczach mocno strzeli
W STSie nie zobaczą Cię co najmniej do niedzieli ,
~~Jorgen to ty niezalogowany
5 kwietnia 2025r. o 23:57
~~JaJan napisał(a): Ja ich troje to pokroje. Nie zapraszam na pokoje . Bo w tym czasie moim zdaniem musi w chacie być sprzątanie. A gdy się ktoś przypałęta jest ławeczka nawet w święta. No bo gdy odwiedzasz Jana musisz zjarać z nim fajana. Na ławeczce przy fajeczce taki on gościnny szczerze . Ni ciasteczka ni kawuni nawet wody nie postawi. Przyjmie cię przy drzwiach i stwierdzi żeś ty bele kto i jemu takie towarzystwo mierzi. A na drugi dzień od rana sam poczytasz o wizycie . Jak to trzęsły ci się gacie i że to on jest na szczycie.

Poezje Jorga Z
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.