~~Jasio napisał(a): Gdyby nie Lucjan Solidarność upadła by po miesiącu lub dwóch. Tylko że dzięki niemu i jego partyjno związkowym kolesiom teraz mamy okradzioną i zdewastowaną Polskę.
Można spokojnie powiedzieć o nich że kontynuowali dawne postawy stalinistów i trockistów. Ale to za trudny temat dla Lucka bo to mitoman. ;]]
Jasiu , zapomniałeś dodać KOPMUNO WRÓĆ , FILMIK Z DEDYKACJĄ DLA CIEBIE Jasiu .
Dopisane 08.04.2025r. o godz. 10:44:
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): skoro tak to co pieprzyłeś mi przez telefon że dzięki tobie wisi tam jakaś tablica? ...
Jasieńku , biedaczyno , wiem że ty potrafisz jedno doskonale , pisać prawdy powstałe w twojej pustej łepetynie , Tchórzu zapraszam na Karpecką , pokażę ci o czym mówiłem . Bardzo ci współczuję , otępienie robi swoje .
Dopisane 08.04.2025r. o godz. 10:46:
Jasieńku , weź ze sobą pięciu świadków .
Dopisane 08.04.2025r. o godz. 10:48:
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): koniecznie musisz to zgłosić ''pani komisarz''...;D
może wpadniemy tam razem?...ty ze swoimi 25-a ''teczkami'' ja ze swoim ''kapownikiem''...;D
co ty na to Lucusiu?.,....
..~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): no to dawaj...
jedziemy do ''pani komisarz''?
dawaj bo jadę zaraz do STS-u ale jak odważysz się na spotkanie na komendzie to odpuszczę STS...
Dopisane 07.04.2025r. o godz. 15:59:
M21W2 napisał(a): 10,30 mam wizytę u lekarza, podaj swój nr telefonu zadzwonię po wizycie i bez teczek tylko z dzisiejszymi i wczorajszymi przyjdę na komendę.
........Zadzwoń pod 696207676 ustalimy kiedy obaj pójdziemy na komendę. Odwagi hejterze.
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany 8 kwietnia 2025r. o 10:49
pajacu...
''komuna '' już dawno odeszła w niebyt a ty ''wojowniku'' dalej nie łapiesz że najwięcej dawnych'' komuchów '' jest wśród tych co nadal popierasz...
dlatego otwarcie nazywam i ciebie i twoich ''związkowych'' kolesi ''warchołami politycznymi'' a przykład tego że moja opinia jest uzasadniona dal ostatnio twój oszust Piotruniu Duduniu...
ty już dawno jesteś ubezwłasnowolniony poprzez piSSlamsko - solidaruchową ordynarną propagandę ...
teraz po raz kolejny jak ta bezideowa ''horągwia'' zmieniasz się farbując na zwolennika MEM -cena...;D
dlaczego nie odpowiadasz z jakiej to przyczyny nie ma właśnie tablicy poświęconej bolesławieckiej opozycjonistki Pani Maślickiej?
coś mi się wydaje pajacu że ona więcej przeszła będąc w opozycji niż ty...;D
masz się tu za ''lepszy sort'' a okazuje się że to gów...o prawda bo bije przez ciebie prostactwo i fałsz...
jak to napisano a do czego się nie odniosłeś bo brak ci wiedzy ...''solidaruchy'' kontynuatorzy ''stalinizmu i trockizmu''...;D
tak to jest Lucusiu-pucusiu jak swoją całą ''wiedzę'' opierasz o propagandowe śmieci...;D
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany 8 kwietnia 2025r. o 10:58
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): Gdyby nie Lucjan Solidarność upadła by po miesiącu lub dwóch. Tylko że dzięki niemu i jego partyjno związkowym kolesiom teraz mamy okradzioną i zdewastowaną Polskę.
Można spokojnie powiedzieć o nich że kontynuowali dawne postawy stalinistów i trockistów. Ale to za trudny temat dla Lucka bo to mitoman. ;]]
Dopisane 08.04.2025r. o godz. 10:44:
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): skoro tak to co pieprzyłeś mi przez telefon że dzięki tobie wisi tam jakaś tablica? ...
Jasieńku , biedaczyno , wiem że ty potrafisz jedno doskonale , pisać prawdy powstałe w twojej pustej łepetynie , Tchórzu zapraszam na Karpecką , pokażę ci o czym mówiłem
pokażesz mi co mówiłeś ? ;D
jak to zrobisz? ... byłeś ,jesteś i pozostaniesz konfabulantem i łgarzem ...
wiedziałem pajacu że zaprzeczysz swoim własnym słowom bo jesteś kłamliwym typem a wiesz że teraz to tylko ''słowo przeciwko słowu''...;D
powiedz mi czy kiedykolwiek zapytałeś obleśniaka z Koziej o to czy on jako twój kolega pisał oszczerstwa w kierunku twojego kolego ''solidarnościowca''?
dlaczego chodzący worze wazeliny nigdy tu o tym nie pisałeś skoro w jednym ze swoich postów sam pisałeś że po rozmowie z grubasem liczyłeś na to że przestanie opluwać ludzi z ''s'' ...;D
odpowiedź jest jedna - bo jesteś bezjajeczną wydmuszką ...
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany 8 kwietnia 2025r. o 11:01
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): tak właśnie wy ''solidaruchy'' podzieliliście ludzi na gorsze i lepsze ''sorty''...
Ty Jasieńku dzielisz ludzi na lepszy i gorszy sort przez 30/31 dni w miesiącu .
Dowartościowuj się dalej , poczytam .
bzdura którą tylko taki ktoś jak ty potrafi ''spłodzić''...;D
a że wiesz że nic mi w tym temacie nie możesz zarzucić piszesz te swoje ''popierdółki'' o jakimś ''dowartościowaniu''...;D
zero konkretów z twojej strony aparatczyku partyjny tylko ble,ble,ble...
cienki boluś z ciebie ...o taki...
--------------------------------------------------------- ;D
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): dlaczego nie odpowiadasz z jakiej to przyczyny nie ma właśnie tablicy poświęconej bolesławieckiej opozycjonistki Pani Maślickiej?
Jasieńku , jest tablica poświęcona wszystkim działaczom opozycji antykomunistycznej w RATUSZU .
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.