M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): dlatego otwarcie nazywam i ciebie i twoich ''związkowych'' kolesi ''warchołami politycznymi''
Te słowa potwierdzają że słusznie nazywam ciebie postkomunistą .
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): jak to napisano a do czego się nie odniosłeś bo brak ci wiedzy ...''solidaruchy'' kontynuatorzy ''stalinizmu i trockizmu''.
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): dlaczego nie odpowiadasz z jakiej to przyczyny nie ma właśnie tablicy poświęconej bolesławieckiej opozycjonistki Pani Maślickiej?
Jasieńku , jest tablica poświęcona wszystkim działaczom opozycji antykomunistycznej w RATUSZU .
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): przypomnij sobie ''pięknego Maryjana''ku
M21W2 napisał(a): Ty Jasieńku dzielisz ludzi na lepszy i gorszy sort przez 30/31 dni w miesiącu .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): jak to napisano a do czego się nie odniosłeś bo brak ci wiedzy ...''solidaruchy'' kontynuatorzy ''stalinizmu i trockizmu''.
Na IDJOTYZMY nie odpowiadam , dla ciebie robię wyjątek - lepszy sorcie .
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): ale ty pieprzyłeś mi przez telefon że to ty walczyłeś o jakąś tablicę w waszym lokalu przy Karpeckiej
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): ale ty pieprzyłeś mi przez telefon że to ty walczyłeś o jakąś tablicę w waszym lokalu przy Karpeckiej
Jasiu , rozumiem , pamięć cię zawodzi , wiek robi swoje , u ciebie skleroza przyśpiesza .
Powtarzam , NIE WALCZYŁEM O ŻADNĄ TABLICĘ W LOKALU PRZY KARPECKIEJ . Nie przypomnę ci też o co chodziło z Panią Danutą Maślicką , twoja odpowiedź jest mi znana . Jesteś kłamcą i wszystkich sądzisz według siebie .