Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
8 kwietnia 2025r. o 11:06
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): dlatego otwarcie nazywam i ciebie i twoich ''związkowych'' kolesi ''warchołami politycznymi''

Te słowa potwierdzają że słusznie nazywam ciebie postkomunistą .

dlatego ja w odpowiedzi nazywam cię ''sprzedawczykiem'' bo ty sprzedałeś swoje idee o ile kiedykolwiek je miałeś...;D

pierwszą ''solidarność'' sprzedałeś a kolejne rozmieniłeś ''na drobne '' ;D
ja dzielę na ''sorty''?
to przypomnij sobie ''awuesy'' -pekaesy...
przypomnij sobie ''pięknego Maryjana''...;D przypomnij ostatnie żale Piaotrunia Dudunia...
i ty pajacu śmiesz mi tu pisać że ja ''dzielę Polaków''?
śmieszny typ z ciebie ;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
8 kwietnia 2025r. o 11:06
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): jak to napisano a do czego się nie odniosłeś bo brak ci wiedzy ...''solidaruchy'' kontynuatorzy ''stalinizmu i trockizmu''.

Na IDJOTYZMY nie odpowiadam , dla ciebie robię wyjątek - lepszy sorcie .
8 kwietnia 2025r. o 11:10
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): dlaczego nie odpowiadasz z jakiej to przyczyny nie ma właśnie tablicy poświęconej bolesławieckiej opozycjonistki Pani Maślickiej?

Jasieńku , jest tablica poświęcona wszystkim działaczom opozycji antykomunistycznej w RATUSZU .

nie wiem...nie bywam...
ale ty pieprzyłeś mi przez telefon że to ty walczyłeś o jakąś tablicę w waszym lokalu przy Karpeckiej...;D
to ty pieprzyłeś mi i o tym że będziesz rozmawiał z prawnikiem o tym czy pozwać kogoś za to że pisał o tym abyś zrobił porządek na swoim ''dworze'' ...;D
to też kłamstwo?
a co ja ci odpowiedziałem?
że zrobisz tym z siebie dur.n.nia a jeśli twój prawnik ci to zaproponuje to tylko po to by wydrzeć kasiorę.......;D
zaprzeczysz?
14240
M21W2
8 kwietnia 2025r. o 11:10
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): przypomnij sobie ''pięknego Maryjana''
ku

Jasieńku , tobie przypomnę , w październiku 1989 wystąpiłem z Solidarności , od 1990 roku działalność gospodarcza i rolnicza . Pisz dalej Jasieńku mój życiorys powstający w twojej pustej główce .
~~Jasiu niezalogowany
8 kwietnia 2025r. o 11:14
M21W2 napisał(a): Ty Jasieńku dzielisz ludzi na lepszy i gorszy sort przez 30/31 dni w miesiącu .

Łżesz! W lutym tylko 28 dni pisałem !
8 kwietnia 2025r. o 11:15
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): jak to napisano a do czego się nie odniosłeś bo brak ci wiedzy ...''solidaruchy'' kontynuatorzy ''stalinizmu i trockizmu''.

Na IDJOTYZMY nie odpowiadam , dla ciebie robię wyjątek - lepszy sorcie .

wiem.. tą twoją ''śpiewkę'' kiedy brakuje argumentów znam od lat...;D

14240
M21W2 ................ .05. 2021.....................13 godz. 33 min. temu

Tobie nie trzeba komendy - daj głos , szczekanie ci nieźle idzie , dowodem twój wpis .
Złamałem obietnice jaką sobie dałem , nie odpowiadaj DE,B,I,L,O,M , ten wyjątek zrobiłem
z " szacunku " do ciebie .

nieuk i chamisko ...;D
14240
M21W2
8 kwietnia 2025r. o 11:18
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): ale ty pieprzyłeś mi przez telefon że to ty walczyłeś o jakąś tablicę w waszym lokalu przy Karpeckiej

Jasiu , rozumiem , pamięć cię zawodzi , wiek robi swoje , u ciebie skleroza przyśpiesza .
Powtarzam , NIE WALCZYŁEM O ŻADNĄ TABLICĘ W LOKALU PRZY KARPECKIEJ . Nie przypomnę ci też o co chodziło z Panią Danutą Maślicką , twoja odpowiedź jest mi znana . Jesteś kłamcą i wszystkich sądzisz według siebie .
~~Ale jaja niezalogowany
8 kwietnia 2025r. o 11:24
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): ale ty pieprzyłeś mi przez telefon że to ty walczyłeś o jakąś tablicę w waszym lokalu przy Karpeckiej

Jasiu , rozumiem , pamięć cię zawodzi , wiek robi swoje , u ciebie skleroza przyśpiesza .
Powtarzam , NIE WALCZYŁEM O ŻADNĄ TABLICĘ W LOKALU PRZY KARPECKIEJ . Nie przypomnę ci też o co chodziło z Panią Danutą Maślicką , twoja odpowiedź jest mi znana . Jesteś kłamcą i wszystkich sądzisz według siebie .

Karmiciele pasożyta . Tak jak by specjalnie podstawiali psy dla pcheł. Czy wy macie rozumu ? Ten koleś tylko czeka na zaczepki i szuka pretekstu aby się tu prezentować. Ten Lucjan niby stary a naiwny . Sam się podkłada na widelec .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.