~~TRAGEDIA napisał(a): Co ludzie z najbliższego otoczenia Piesiewicza robią w komitecie honorowym Karola Nawrockiego? — zapytał Sławomir Nitras na spotkaniu z mediami po głośnej akcji CBA.
będą zarzuty karne dla pana Piesiewicza. [...] To, że pan Piesiewicz miesiącami korzystał z parasola pana prezydenta Dudy, to chyba wszyscy wiedzą. Cena, jaką płaciliśmy my wszyscy za to, jest dosyć oczywista, bo ta delegacja pana prezydenta do PKOl-u, do MKOl-u jest ceną, jaką płacimy za ten parasol nad sitwą, która zagnieździła się wokół pana Piesiewicza. Pan prezydent taką cenę po prostu sobie wyznaczył — dodał minister. I od razu potem zaczął tyradę skierowaną w stronę Karola Nawrockiego popieranego przez PiS.
~~Krasny Złotlin napisał(a): ;D
OBSTAWIŁEM WYGRANY MECZ JASTRIEMBSKIEJ ( 3.80) ALE ŻE DOKOPIE GOUFF 6-0 ?
TEGO SIĘ NIE SPODZIEWAŁEM...
szkoda tylko że kupon trochę mi ''zepsuła'' przegrana Fernandez...
~~Krasny Złotlin napisał(a): no widzisz...
to jest konkret a nie pierd...e w kółko to samo że Jan to a Jan tamto ...;D
konkretem jest to że Gauff jednak wygrała a tym samym to był trzeci błąd a zawsze gram na dwa dopuszczalne... ;D
takżeten....kupon w kosz...;D
ale słucham ''szkiełka'' i tego -Jarek uspokój się ...''wuju'' i już mi lżej...;D
~~Fioletowy Fifi napisał(a): Ponoć w podstawówce był dobry w cymbergaja na małe bramki.
~~Konkret napisał(a):Ktoś napisał: ~~Krasny Złotlin napisał(a): no widzisz...
to jest konkret a nie pierd...e w kółko to samo że Jan to a Jan tamto ...;D
konkretem jest to że Gauff jednak wygrała a tym samym to był trzeci błąd a zawsze gram na dwa dopuszczalne... ;D
takżeten....kupon w kosz...;D
ale słucham ''szkiełka'' i tego -Jarek uspokój się ...''wuju'' i już mi lżej...;D
Dobrze że konkret ale nie zaśmiecaj tu nas kuponami. Masz nałogi faje , granie , plotkowanie , obgadywanie i na kiblu ..anie.