Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~jAKA TRAGEDIA niezalogowany
24 kwietnia 2025r. o 20:27
~~TRAGEDIA napisał(a): Co ludzie z najbliższego otoczenia Piesiewicza robią w komitecie honorowym Karola Nawrockiego? — zapytał Sławomir Nitras na spotkaniu z mediami po głośnej akcji CBA.

będą zarzuty karne dla pana Piesiewicza. [...] To, że pan Piesiewicz miesiącami korzystał z parasola pana prezydenta Dudy, to chyba wszyscy wiedzą. Cena, jaką płaciliśmy my wszyscy za to, jest dosyć oczywista, bo ta delegacja pana prezydenta do PKOl-u, do MKOl-u jest ceną, jaką płacimy za ten parasol nad sitwą, która zagnieździła się wokół pana Piesiewicza. Pan prezydent taką cenę po prostu sobie wyznaczył — dodał minister. I od razu potem zaczął tyradę skierowaną w stronę Karola Nawrockiego popieranego przez PiS.

tAM GDZIE PRZEKRĘTY TAM PISIORY. A co na to elektorat. Hej tam w Ocicach.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~hehe niezalogowany
24 kwietnia 2025r. o 22:12
~~Krasny Złotlin napisał(a): ;D
OBSTAWIŁEM WYGRANY MECZ JASTRIEMBSKIEJ ( 3.80) ALE ŻE DOKOPIE GOUFF 6-0 ?
TEGO SIĘ NIE SPODZIEWAŁEM...
szkoda tylko że kupon trochę mi ''zepsuła'' przegrana Fernandez...

I tu jest konkret, hehe
~~Marsz wolności niezalogowany
24 kwietnia 2025r. o 22:29
Ci od złodziei wpadli na pomysł że czym większy złodziej to lepszy patriota. Karkołomne ale widać działa .30% luda albo kradnie , albo dostaje od złodziei działki .Albo jest tak skrajnie ciemna.
~~Krasny Złotlin niezalogowany
24 kwietnia 2025r. o 22:29
no widzisz...
to jest konkret a nie pierd...e w kółko to samo że Jan to a Jan tamto ...;D

konkretem jest to że Gauff jednak wygrała a tym samym to był trzeci błąd a zawsze gram na dwa dopuszczalne... ;D

takżeten....kupon w kosz...;D
ale słucham ''szkiełka'' i tego -Jarek uspokój się ...''wuju'' i już mi lżej...;D
~~Konkret niezalogowany
24 kwietnia 2025r. o 22:43
~~Krasny Złotlin napisał(a): no widzisz...

konkretem jest to że Gauff jednak wygrała a tym samym to był trzeci błąd a zawsze gram na dwa dopuszczalne... ;D

ale słucham ''szkiełka'' i tego -Jarek uspokój się ...''wuju'' i już mi lżej...;D

Dobrze że konkret ale nie zaśmiecaj tu nas kuponami. Masz nałogi faje , granie , plotkowanie , obgadywanie i na kiblu ..anie.
~~Fioletowy Fifi niezalogowany
24 kwietnia 2025r. o 22:58
Ponoć w podstawówce był dobry w cymbergaja na małe bramki.
~~Różowe fifi niezalogowany
24 kwietnia 2025r. o 23:05
~~Fioletowy Fifi napisał(a): Ponoć w podstawówce był dobry w cymbergaja na małe bramki.

A ty skąd to wiesz ? Dawni znajomi gadają że był menda od małego.
~~Krasny Złotlin niezalogowany
25 kwietnia 2025r. o 6:40
~~Konkret napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Krasny Złotlin napisał(a): no widzisz...

Dobrze że konkret ale nie zaśmiecaj tu nas kuponami. Masz nałogi faje , granie , plotkowanie , obgadywanie i na kiblu ..anie.

nie da rady...
tak przeszkadza ci ''zaśmiecanie''?
to kiego ''wuja '' ci do tego że faje i granie i ta wydumana reszta? ...tego nie uważasz za ''zaśmiecanie''?

więc mam gdzieś twoje ''gorzkie żale'' i powiewa mi to niczym flaga na wiaterku...
teraz kawusia i sprawdzenie par a typy?...za kilka minut ci podam...;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza