Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Ksiądz niezalogowany
29 maja 2025r. o 12:24
~~Jurek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ciemnopomarańczowy Złotokap napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Lucjan bracie,tumanem się urodziłeś tumanem umrzesz.

Pisząc jako Jurek , odnosząc się jako bracie ,
Podpinasz się pod tego kim nie jesteś „Świrze”

My katolicy mówimy do siebie siostro, bracie.

A my określamy takich jak ty świrze „Ameby”
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
29 maja 2025r. o 12:37
~~Ciemnopomarańczowy Złotokap napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Lucjan bracie,tumanem się urodziłeś tumanem umrzesz.

Pozwólmy DZIECIOM bawić się w Lucjanów , Jurków , Bożenki itp .
Nie psujmy dzieciom przyjemności z zabawy , jak dorosną będą pisali na temat .
~~J23 niezalogowany
29 maja 2025r. o 13:20
Przecież ty nawet poziomu dziecka sześcioletniego nie posiadasz wiejski nieuku walącego błędy ortograficzne .O poziomie intelektualnym nawet nie wspominam bo jesteś tak tępy że nie ma ADEKWATNEGOO określenia by to podkreślić.
~~Siostra Bożenka niezalogowany
29 maja 2025r. o 13:26
~~J23 napisał(a): Przecież ty nawet poziomu dziecka sześcioletniego nie posiadasz wiejski nieuku walącego błędy ortograficzne .O poziomie intelektualnym nawet nie wspominam bo jesteś tak tępy że nie ma ADEKWATNEGOO określenia by to podkreślić.

~~J23 napisał(a): Przecież ty nawet poziomu dziecka sześcioletniego nie posiadasz wiejski nieuku walącego błędy ortograficzne .O poziomie intelektualnym nawet nie wspominam bo jesteś tak tępy że nie ma ADEKWATNEGOO określenia by to podkreślić.

Braty to nam. się w rodzinie nie udały.
~~52MD niezalogowany
29 maja 2025r. o 13:27

ADEKWATNEGOOOOOO…
Tępa Dzido ….!!!!
~~Błękitnawa Rozplenica niezalogowany
29 maja 2025r. o 13:27
~~Ciemnopomarańczowy Złotokap napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Lucjan bracie,tumanem się urodziłeś tumanem umrzesz.

14240
M21W2 1 godz. 34 min. temu 03 06
Parówo Ho..r...u...s...ie ,.................................................
Jurek w tym poście pisał do ciebie Czytelniku , to ciebie postawił w granie frajerów , psychopato .

Pisząc o synu trepa pisałem o tobie ,

wystarczy wiejski chamie?

Zastosowana autokorekta

~~Błękitnawa Rozplenica niezalogowany
29 maja 2025r. o 13:30
M21W2
1 godz. 41 min. temu 17 maj

Kolejne dowody ograniczenia umysłowego, kolejne dowody że niezdolność do odbycia służby wojskowej była spowodowana chorobą umysłową ( żułte papiery )

M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a)

Lewacy wy się tu " produkujcie ", CZEŚĆ I HWAŁA BOHATEROM .

14240
M21W2 13 godz. 33 min. temu

Tobie nie trzeba komendy - daj głos , szczekanie ci nieźle idzie , dowodem twój wpis .
Złamałem obietnice jaką sobie dałem , nie odpowiadaj DE,B,I,L,O,M , ten wyjątek zrobiłem
z " szacunku " do ciebie .
masz jeszcze to nieuku...;D

M21W2
1 godz. 41 min. temu 17 maj

Kolejne dowody ograniczenia umysłowego, kolejne dowody że niezdolność do odbycia służby wojskowej była spowodowana chorobą umysłową ( żułte papiery )

M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a)

Lewacy wy się tu " produkujcie ", CZEŚĆ I HWAŁA BOHATEROM .

14240
M21W2 13 godz. 33 min. temu

Tobie nie trzeba komendy - daj głos , szczekanie ci nieźle idzie , dowodem twój wpis .
Złamałem obietnice jaką sobie dałem , nie odpowiadaj DE,B,I,L,O,M , ten wyjątek zrobiłem
z " szacunku " do ciebie .

dziecko w szkole nie wali takich jak ty chamski prostaku i nieuku...;D

14240
M21W2
29 maja 2025r. o 13:30
W ROLI GŁÓWNEJ DONALD TUSK

&t=39s
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMARaport BIK