Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAKongres Miedzi
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Brudnozielona Smagliczka niezalogowany
30 maja 2025r. o 16:08
Morawiecki był przecież szefem doradców Tuska.
A Donek walczy o Polskę robiąc za szatniarza u władców UE(podawanie marynarek) i podróżując z szefami UE na Ukrainę w wagonie dla służby!
Czekam na przykład JEDNEJ decyzji korzystnej dla Polski a niekorzystnej dla Niemiec!
Ale się nie doczekam - nie ma niebyło i nie będzie!
Bo po co nam CPK, skoro budują we Frankfurcie?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
30 maja 2025r. o 16:50
Tusk na portalu X - Na nazwisku Trzaskowski Niemcy sobie języki połamią. Dla każdego prawdziwego patrioty wybór jest więc oczywisty.
Mentzen: z jednej strony prawda z drugiej pojawia się pytanie, który z kandydatów prędzej by Niemcom wybił zęby.

Dopisane 30.05.2025r. o godz. 16:50:

"Nie oddajmy naszej ojczyzny w ręce człowieka, który boi się nawet przyjść na debatę. Ktoś taki nie może zostać prezydentem Polski i zwierzchnikiem sił zbrojnych"

– mówił Karol Nawrocki, nawiązując do nieobecności swojego kontrkandydata na debacie w Końskich .

Czy ktoś taki jak Trzaskowski może być zwierzchnikiem polskich sił zbrojnych .
Tchórz ucieka przed debatą jeden na jeden z Karolem Nawrockim .
Tchórz ocieka przed niezależnymi dziennikarzami , ucieka przed spotkaniami z rolnikami .
Zorro - # Byle nie Trzaskowski .
~~Janusz niezalogowany
30 maja 2025r. o 17:49

14240
M...2...1....W2............................................9 min. temu
~~Irezyna płowa napisał(a): A to się wiejski nieuk zagotował. A teraz jeszcze łże że widział błąd. Większego kłamcy to forum nie widziało.
KTOŚ UCZCIWY PRZYZNAŁ BY SIĘ DO BŁĘDU.
Ty wiejski nieuku nie wiesz co to jest uczciwość. To pojęcie jest ci całkowicie obce. Myślę że w twojej wsi ludzie powinni pluć na twój widok.

Wiem jedno , ci..o....t....y nie mają nic do powiedzenia to atakują jak wściekłe psy , piana z pyska wytarta ? .

brakuje ci swojskiego szambiarskiego ''klimaciku''
proszę bardzo...

CDN
a teraz cichutko siedź w kącie ''towarzyszu kapralu''...;D
~~Jasnozielony Koleus niezalogowany
30 maja 2025r. o 17:54
masz jeszcze to kłamco ...
przypominam ci jak tu się wyżalałeś temu kogo określałeś C.E.N.Z.O.R.EM.
przypominam ci jakim jesteś łgarzem ..

14240
M21W2
37 min. temu
Bernard napisał(a): Nic mnie nie zdenerwowało.
Poprosiłem tylko, abyście swoje prywatne animozje załatwiali prywatnie a nie na forum.

Panie Bernardzie, przepraszam ale to nie kto inny tylko Pan pisał o otwartych drzwiach redakcji. Chciałem z tego skorzystać i raz na zawsze skończyć jałowe nakręcane przez niego spory. Nie pozwolił mi Pan nic wyjaśnić przerwał rozmowę i się rozłączył. Chciałem poprosić Pana aby Pan opublikował moje oświadczenie odnośnie przetwarzania danych osobowych Janusza na waszym portalu. Dodam że Janusz co najmniej kilkanaście razy pisał do mnie, " Tchórzu wiem na 100 % że to ty upubliczniłeś moje dane" . Zgłosił sprawę na Policję, jest to jego niezaprzeczalne prawo , pomimo że zaprzeczałem odpisywał , " Łżesz Tchórzu, masz pełne portki" .

kiedy ci proponowałem spotkanie w redakcji podkuliłeś kitę pod siebie kłamco...
więc teraz cicho sza i nie próbuj łgarzu dopowiadać bo zaliczysz kolejne ''kopy''...;D
~~Jasnozielony Koleus niezalogowany
30 maja 2025r. o 18:26
a tak by przypomnieć i inne zachowania to przypomina wam Konfiarze że nie tak dawno piSSdzielce ''psy na was wieszali'' tak jak to robiła Joasia ''fuck of'' jak piSSdzielce was wyzywali a dzisiaj za namową wszelkiej maści MEMcenów Braunów ''gaśnic'' czy Winnickich ''sieg hail'' liżecie im dupska bo pęd do ''koryta'' ważniejszy dla was jest od Polski i tym kogo z siebie robicie...
pomijam na tą chwilę to że z lubością przyjmowaliście kasiorę od ''ruskich'' i szczęśliwi byliście jadąc w odwiedziny do zapraszających was przyjaciół Rosjan...

patrioci z was jak ze mnie fizyk jądrowy...;D
~~jeszcze i to niezalogowany
30 maja 2025r. o 18:39
~~To nie tak napisał(a): Wyborca, chyba Jan napisał:
Ktoś napisał: ~~Wyborca też ponosi winę napisał(a): Wybory prezydenta to nie kasting na gogusia. To wybór człowieka który nas będzie reprezentował.
Gdyby wygrał Nawrocki to my Polacy wystawimy sobie jako naród najbardziej haniebną laurkę w ostatnim tysiącleciu.

Wyborca, chyba Jan, dokonał oceny bez analizy profili psychologicznych kandydatów. "gogusia" nie musimy wybierać, mamy go wystawionego na tacy.
"gogusia" - ze stołecznego salonu
"gogusia" - wymagającego stałego wsparcia psychologicznego
"gogusia" - czerpiącego wsparcia służb, Onetu, TVP, Tuska i Murańskiego
"gogusia" - bonżur, ku de mą
Gdyby Polacy wybrali takiego gogusia to "wystawimy sobie jako naród najbardziej haniebną laurkę w ostatnim tysiącleciu."
A jest wybór, po drugiej stronie mamy normalnego, silnego i odważnego faceta,
który nie pęka.

"gogusia" - "dupiarza"
"gogusia" - tchórza
"gogusia" - uciekającego przed trudnymi pytaniami
"gogusia" - niezależnego, w takim znaczeniu, że nic od niego nie będzie zależało
Po drugiej stronie mamy normalnego, silnego i odważnego faceta,
który nie pęka. Nie pęka przed Tuskiem, przed Onetem, ani przed Kaczyńskim.
Jarosław jak chciał wziąć udział w wieczorze wyborczym to musiał się pofatygować do Gdańska.
~~Ultramarynowa Sasanka niezalogowany
30 maja 2025r. o 18:42
M21W2 napisał(a): Tusk na portalu X - Na nazwisku Trzaskowski Niemcy sobie języki połamią. Dla każdego prawdziwego patrioty wybór jest więc oczywisty.
Mentzen: z jednej strony prawda z drugiej pojawia się pytanie, który z kandydatów prędzej by Niemcom wybił zęby.Dopisane 30.05.2025r. o godz. 16:50:"Nie oddajmy naszej ojczyzny w ręce człowieka, który boi się nawet przyjść na debatę. Ktoś taki nie może zostać prezydentem Polski i zwierzchnikiem sił zbrojnych"

– mówił Karol Nawrocki, nawiązując do nieobecności swojego kontrkandydata na debacie w Końskich .

Czy ktoś taki jak Trzaskowski może być zwierzchnikiem polskich sił zbrojnych .
Tchórz ucieka przed debatą jeden na jeden z Karolem Nawrockim .
Tchórz ocieka przed niezależnymi dziennikarzami , ucieka przed spotkaniami z rolnikami .
Zorro - # Byle nie Trzaskowski .

A to była debata ? wyglądała jak ustawka
~~jeszcze i to niezalogowany
30 maja 2025r. o 18:44

~~xxx napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Brudna kampania , strach przed przegraną
Udawanie nieświadomości przez wiceprezesa PO Trzaskowskiego na tematy niewygodne
Chcesz tysiący a może nawet setki tysięcy imigrantów głosuj na Trzaskowskiego .

Lucek pisowski cwelu jak zdechniesz to chętnie na-sar -am na twój grób .

Napisał wyborca Trzaskowskiego
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMARaport BIK
REKLAMA BAU zaprasza