Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~ niezalogowany
8 czerwca 2025r. o 12:52
Z Konfederacji? Z tej której członkom sponsorowano z Rosji wycieczki do rosyjskich przyjaciół?
Mnie to nie dziwi .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~sąsiad za płota niezalogowany
8 czerwca 2025r. o 12:53
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): 14240
M21W2
1 godz. 32 min. temu
~~ napisał(a): Chamski wsiok ocicowy opróżnił pampersa i od razu mu lżej.

Dałeś głos i też ci ulżyło .
Pozdrawiam i miłej niedzieli .

P.S więcej karmy nie będzie

Tak zrobiłeś wieśniaku z mordy cholewę bo ty wiejski chamidle bez jadu nie potrafisz normalnie funkcjonować.

Nie PYSKUJ nędzniku, podziękuj że od czasu do czasu dostajesz KARMĘ bez której nie możesz żyć .

ZŁODZIEJ!!! ZŁODZIEJ!!! ZŁODZIEJ!!!!
14240
M21W2
8 czerwca 2025r. o 13:06
~~ napisał(a): Tekst piosenki napisała i wykonuje WIADROWSKA Liliana która z listy Konfederacji startowała do parlamentu Europejskiego i się nie dostała!!Procent głosów 0,09%.
Szkoda , że nie napisała piosenki o swoim wyczynie.

Nie ważne kto napisał, ważne że jest to prawda której nie jesteś w stanie podważyć.

Dopisane 08.06.2025r. o godz. 13:06:

~~ napisał(a): Tekst piosenki napisała i wykonuje WIADROWSKA Liliana która z listy Konfederacji startowała do parlamentu Europejskiego i się nie dostała!!Procent głosów 0,09%.
Szkoda , że nie napisała piosenki o swoim wyczynie.

Wyjśniłeś tumanom że jest to ocena brudnej kampanii Trzaskowskiego przez polityka.
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
8 czerwca 2025r. o 13:09
ważne złodzieju...;D
ważne bo podlegasz ewentualnej karze za przywłaszczenie sobie cudzego tekstu...
jesteś taki mocny w '' guglowaniu'' to sobie 'wyguglaj''...;D

ale mnie twoje zachowanie od dawna nie dziwi bo w oszustwach zawsze wiodłeś prym...

pamiętasz jak ci wytknąłem to jak sobie przypisujesz teksty z propagandowych ''gadzinówek solidarnościowych?
pamiętasz jak się wtedy zagotowałeś i jak mnie zwyzywałeś? ;D

a ja tylko napisałem że jesteś oszustem...dzisiaj to potwierdzasz że i tu mam rację...;D
14240
M21W2
8 czerwca 2025r. o 13:09
RUDA WRONA ORŁA NIE POKONA , ta prawda stała się faktem, - KAROL NAWROCKI PREZENTEM POLSKI.
~~Jasio niezalogowany
8 czerwca 2025r. o 13:15
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Tekst piosenki napisała i wykonuje WIADROWSKA Liliana która z listy Konfederacji startowała do parlamentu Europejskiego i się nie dostała!!Procent głosów 0,09%.
Wyjśniłeś tumanom że jest to ocena brudnej kampanii Trzaskowskiego przez polityka.

A jakim ty musisz być tumanem by popierać Nawrockiego mającego w swoim środowisku ludzi o faszystowskich poglądach?
A jeśli nigdy z tego się nie wycofał a nawet broni otwarcie nazioli jest takim samym jak oni.
I to jest według ciebie w porządku?
~~Rysiek niezalogowany
8 czerwca 2025r. o 13:17
Zadał bym ci Lucjan jedno pytanie ale wiem że nie odpowiesz .
Nie odpowiesz bo jesteś łgarz i tchórz.
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
8 czerwca 2025r. o 13:20
jasne że łgarz nie odpowie...;D
wiem to ...

ALE ,ALE ...ŚWIETNY MECZ ROZGRYWA W DEBLU ERRANI I PAOLINI...
wiedziałem kogo obstawiam...;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMARaport BIK