Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Ja Polak Ty Polak niezalogowany
28 czerwca 2025r. o 22:22
~~Zielonka Sasanka napisał(a):
Przyjacielu Niemiec dziwi mnie tak dobra znajomość polskiej pisowni, no i jeszcze w bolcu siedzisz a nie w jakichś faterlandach? Co ty tu właściwie szukasz do tej pory? Przy twoim wykształceniu w Niemczech byś zrobił fortunę, zamiast się męczyć w Polsce.

No właśnie , widać ty wszystko opacznie pojmujesz. Ja jestem patriotą . Kupuje w Dino lub u Polskiego rolnika który nie kupuje Polskich traktorów. Przeczytaj raz jeszcze ze zrozumieniem co napisałem .
Polak patriota kupuje Polskie u Polaka .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Prawda objawiona niezalogowany
28 czerwca 2025r. o 23:22
Polak prawdziwy patriota nie okrada i nie opluwa swoich bliźnich.
~~Jurgen z Hamburga niezalogowany
29 czerwca 2025r. o 4:42
~~Zielonka Sasanka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Oto dowody napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zielonkawy Wionek napisał(a): OZE z krainy czarów? To o to ci się rozchodzi?

Mało rozgarnięty " zielonkawy wionek? chce więcej zarabiać , dostawać wyższy socjal .Mieć tanie towary wytwarzane wysokim kosztem , tanią energię z drogiego węgla , pracować na czarno i mieć z tego tłustą emerytę.
Cały czas słychać tylko o Niemcach i Tusku.
Skoro tak to nie kupujcie Niemieckich towarów w Niemieckich sklepach. Jak to jest że w Biedronce , Lidlu , Carefour , Inter Marche , Kauflandzie , MC Donald tłumy Polaków? To wy tam sprzedajecie Polskę frajerzy.
A dlaczego kupujesz matole Niemieckie auto a nie jeździsz Polskim Polonezem. A dlaczego wieśniaki którzy głosowali na prawicę nie mają w stodołach Ursusów a Massey Frgusony ?

Przyjacielu Niemiec dziwi mnie tak dobra znajomość polskiej pisowni, no i jeszcze w bolcu siedzisz a nie w jakichś faterlandach? Co ty tu właściwie szukasz do tej pory? Przy twoim wykształceniu w Niemczech byś zrobił fortunę, zamiast się męczyć w Polsce.

36% Polaków nie zgadza się z teorią ewolucji.
W Niemczech ten odsetek populacji waha się pomiędzy 3-4%. O czytaniu i oczytaniu Niemców ,Czechow , Austriaków też nie wspomnę.
Nic dziwnego, że Niemcy to nasi najwięksi wrogowie.
~~Jurgen z Hamburga niezalogowany
29 czerwca 2025r. o 5:35
~~Jurek sklave napisał(a): Kaczyński na Kongresie w Przysusze stwierdził że śp. Barbara Skrzypek zginęła na skutek działań władzy, tej władzy!!!Najpierw zamordowali mu brata, teraz Barbarę Skrzypek...on jest obłąkany...
Ten obrzydliwy gnom zawsze na trumnach i trupach żeruje!

Maciej Grzegorzewski nie żyje , utopił się . Miał zeznawać w sprawie afery w NCBR za rządów PiS....
Kolejny z PISu , który po rozmowie z Kaczyńskim zmarł. U ruskich wypada się przez okno, u nas różnie .
~~Skojarzenie czy olśnienie niezalogowany
29 czerwca 2025r. o 9:40
Kiedyś Lepper , teraz Grzegorzewski. Zbyt duża wiedza o przekrętach PiS jest z pewnością skutecznie zabójcza.
~~Polityka panie niezalogowany
29 czerwca 2025r. o 15:41
~~Skojarzenie czy olśnienie napisał(a): Kiedyś Lepper , teraz Grzegorzewski. Zbyt duża wiedza o przekrętach PiS jest z pewnością skutecznie zabójcza.

Czas to wyjaśnić.
~~Sutener niezalogowany
29 czerwca 2025r. o 19:33
Należy wstrzymać zaprzysiężenie alfonsa
~~Bladoczerwona Sośnica niezalogowany
29 czerwca 2025r. o 21:36
~~Prawda objawiona napisał(a): Polak prawdziwy patriota nie okrada i nie opluwa swoich bliźnich.

Mówisz o złodziejach z PIS ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.