~~Lawendowy Miłek napisał(a): Do farsy, posłuchaj farsa ty jesteś farsą i nie umiesz przegrać i to jest farsa.
Bo widzisz państwo , kraj , ojczyzna to miejsce / teren i prawo / przeznaczone do życia dla ludzi o różnych poglądach. Tymczasem ten który wygrał demokratyczne wybory już przed zaprzysiężeniem zdecydowanie deklaruje jaką politykę będzie realizował. Już desygnowanie do swego gabinetu Cenckiewicza i Czarnka pokazuje że idzie na twarde zwarcie z drugą połową Polaków. No bo chyba nie zaprzeczysz że złodziej , manipulant i kombinator powinien być ukarany.
Zobacz co robią bojówkarze n granicach. A może niech to samo zaczną robić w miastach . Bo tam widać obcych. Polakiem jesteś Ty i ja . Polakami są ludzie wierzący i niewierzący . Oraz pomyśl dlaczego jakikolwiek Polak po wyborach Polskiego prezydenta powinien czuć się przegrany. Wiele lat temu wygrał komuch Kwasniewski ale potrafił się tak zachować aby nik na niego nie pluł. A teraz " hooj , doopa i kamieni kupa " . Smutne to. Bo ja nie chcę w swojej ojczyźnie czuć się przegrany.
Prezydent wszystkich Polaków czy partyjny aparatczyk?