Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Rusza pilotażowy program szczepień
14240
M21W2
15 kwietnia 2021r. o 19:23
~~Jasnobrunatny Wiesiołek napisał(a):
M21W2 napisał(a):
Panie PRL , psychiatra opisał wszystkie możliwe przypadki , jeden z nich jak ulał pasuje do mnie . żyję w realnej rzeczywistości .
Lęki i teorie spiskowe to wasza życie , nie widzicie nic poza czubkiem swojego nosa , świetna diagnoza psychiatry o mnie i o was .

A cp pan MW2121 powie o programie "Warto rozmawiać"? Coraz bardziej się okazuje, że realne są teorie spiskowe, a pańska rzeczywistość to gra pozorów.
Poza tym foliarze nie mają lęków - dlatego nie chcą się szczepić. Wszyscy ze strasznymi lękami stoją w kolejkach do szczepienia strasznie wystraszeni koronaświrusem.

Panie Wiesiołek , psychiatra idealnie opisał jak pracują wasze mózgi , wybierają co wam pasuje do waszych teorii spiskowych .
Wszystko inne co jest zgodne z rzeczywistością w jakiej żyjemy mówią o tym wirusolodzy i lekarze krytykujecie .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jasnobrunatny Wiesiołek niezalogowany
15 kwietnia 2021r. o 19:31
M21W2 napisał(a):
PIS-PO-PRL napisał(a): I jeszcze taki kwiatek na dobranoc

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9467793/Covid-lockdown-UK-Nearly-quarter-people-dying-Covid-NOT-killed-virus.html

Świetna informacja ponad 40 mln Brytyjczyków zaszczepiono , stopniowo znoszony lockdown , a co najważniejsze odnotowano tylko 23 zgony .

A dowody naukowe, tak przez pana uwielbiane, czyli opisane przypadki Teksasu czy Florydy i innych miejsc pokazują, że lockdown nic nie daje. I co pan na to? To po co ten lockdown?
~~Żółtoszary Lubczyk niezalogowany
15 kwietnia 2021r. o 19:36
redaktor Gadowski świetnie określił stan psychiczny myślących telewizorem covidowych zombie ślepych na argumenty virusologów i lekarzy a zapatrzonych tylko w telewizyjne mapety marionetki koncernów farmaceutycznych bredzące androny nie poparte żadnymi badaniami naukowymi

https://youtu.be/i2DpfMq_rGE
~~Żółtoszary Lubczyk niezalogowany
15 kwietnia 2021r. o 19:36
redaktor Gadowski świetnie określił stan psychiczny myślących telewizorem covidowych zombie ślepych na argumenty virusologów i lekarzy a zapatrzonych tylko w telewizyjne mapety marionetki koncernów farmaceutycznych bredzące androny nie poparte żadnymi badaniami naukowymi

https://youtu.be/i2DpfMq_rGE
15 kwietnia 2021r. o 19:41
M21W2 napisał(a):
M21W2 napisał(a):
Panie PRL , psychiatra opisał wszystkie możliwe przypadki , jeden z nich jak ulał pasuje do mnie . żyję w realnej rzeczywistości .
Lęki i teorie spiskowe to wasza życie , nie widzicie nic poza czubkiem swojego nosa , świetna diagnoza psychiatry o mnie i o was .

A cp pan MW2121 powie o programie "Warto rozmawiać"? Coraz bardziej się okazuje, że realne są teorie spiskowe, a pańska rzeczywistość to gra pozorów.
Poza tym foliarze nie mają lęków - dlatego nie chcą się szczepić. Wszyscy ze strasznymi lękami stoją w kolejkach do szczepienia strasznie wystraszeni koronaświrusem.

Panie Wiesiołek , psychiatra idealnie opisał jak pracują wasze mózgi , wybierają co wam pasuje do waszych teorii spiskowych .
Wszystko inne co jest zgodne z rzeczywistością w jakiej żyjemy mówią o tym wirusolodzy i lekarze krytykujecie .

Rozumiem, że pana zdaniem lekarzami są tylko Simon-Horban, a prof. Rutkowski czy dr Martyka oraz inni z tytułymi , którzy podpisali list do rząd z protestem przeciw obecnemu sposobowi radzenia sobie z pandemią to foliarze wybierający tylko to, co im pasuje. Czy pan zastanawia się co pan pisze? Już nawet pana stacja, czyli PiSowska TVP , puściła program pokazujący głupotę rządzących.
15 kwietnia 2021r. o 19:43
M21W2 napisał(a):
M21W2 napisał(a):

Rozumiem, że pana zdaniem lekarzami są tylko Simon-Horban, a prof. Rutkowski czy dr Martyka oraz inni z tytułymi , którzy podpisali list do rząd z protestem przeciw obecnemu sposobowi radzenia sobie z pandemią to foliarze wybierający tylko to, co im pasuje. Czy pan zastanawia się co pan pisze? Już nawet pana stacja, czyli PiSowska TVP , puściła program pokazujący głupotę rządzących.
14240
M21W2
PIS-PO-PRL napisał(a):
M21W2 napisał(a):
Panie PRL , psychiatra opisał wszystkie możliwe przypadki , jeden z nich jak ulał pasuje do mnie .

Napisał Pan "psychiatra do antycovidowców" więc myślałem że do foliarzy Pan pije, a to tylko takie nieporozumienie... Niedoprecyzował Pan... No zdarze się :D

Link z dailymail przetłumaczyć? Czy "medialne doniesienia" z wysp Pana nie interesują ;)Dopisane 15.04.2021r. o godz. 19:15:Ooo przeczytał Pan. A o zgonach coś więcej? Tak dużo ich było... A właśnie że nie było... Bo źle liczyli :D

Gratuluję Panie PRL załapał Pan , antyszczepionkowcy to inna para kaloszy .
O zgonach niech się wypowiadają fachowcy , nie jestem w tym kompetentny , co innego Pan .
Świat walczy z pandemią , myślę że przyjdzie czas i na to aby specjaliści podsumowali bilans zgonów w okresie pandemii .
Wiem jedno , w Polsce jest tragicznie wysoka śmiertelność co nie dociera do antyszczepionkowców .
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
M21W2 napisał(a):
M21W2 napisał(a):

Ale widzisz Szacowny Lucjanie , hrabia Pratchet w " Dobrym omenie " opisyWAŁ twarz pienkknej Justy , co tysiące okrętów wysyłała w nieznane morze , a u jej boku stał bochater prężny , jak Szwarceneger i uroczy jak sam Belmondo i okazało się , że to miejscowy głupek a dama jego serca to sekutnica :D

Dobry Stwórca dał nam możliwość wyboru . Obdarzył tzw. Wolną wolą.

Nie neguję Twej wiedzy i wiary ... dostarczam Ci tylko informacji z pierwszej ręki , bo blisko mam do Centrum Szczepień w Bolesławcu Starosty Gabrysiaka Drogi Lucjanie :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy
REKLAMA Gerresheimer zaprasza