Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Gerresheimer zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Rusza pilotażowy program szczepień
13926
qwax_
15 kwietnia 2021r. o 19:43
M21W2 napisał(a):
Wszystko inne co jest zgodne z rzeczywistością w jakiej żyjemy mówią o tym wirusolodzy i lekarze krytykujecie .

Jedna rzecz, bo widzę, że szczepionka zaczęła już porządnie działać ;)
NIE MA wśród lekarzy (zarówno polskich jak i światowych) konsensusu w sprawie covid!!
Jest wielu lekarzy, którzy negują bezmyślne procedury wprowadzane bezkrytycznie na całym świecie, bo po roku czasu zwyczajnie widzą, że to a) nie działa, b) nie jest potwierdzone badaniami naukowymi, a pomimo to jest stosowane
Dotyczy to np. maseczek.
Ale ci lekarze są cenzurowani, niedopuszczani do głosu w mediach lub ostatnio zwyczajnie zastraszani (wezwania przed Izby Lekarskie).
Więc o jakiej rzetelnej i uczciwej dyskusji my tu mówimy??
Dyskusji nie ma i nie ma prawa być!!
Tylko szczepienia (już na zawsze) - tu np. plany Unii na zakup 1,8 miliarda szczepionek na lata 2022-2023 - oni już wiedzą, że w kolejnych latach też będą wszystkich "wyszczepiać"
https://pulsmedycyny.pl/ue-chce-negocjowac-nowy-kontrakt-z-pfizer-biontech-na-18-mld-dawek-szczepionki-na-lata-2022-2023-1113487
I żadnego leczenia, bo to przecież nieprzebadane leki, więc to zwyczajnie niemoralne.
Za to szczepmy wszystkich i już zawsze nieprzebadanymi szczepionkami - to jest etyczne i bezpieczne ;)

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jasnobrunatny Wiesiołek niezalogowany
15 kwietnia 2021r. o 19:44
M21W2 napisał(a):
~~Jasnobrunatny Wiesiołek napisał(a):
M21W2 napisał(a):
Panie PRL , psychiatra opisał wszystkie możliwe przypadki , jeden z nich jak ulał pasuje do mnie . żyję w realnej rzeczywistości .
Lęki i teorie spiskowe to wasza życie , nie widzicie nic poza czubkiem swojego nosa , świetna diagnoza psychiatry o mnie i o was .

A cp pan MW2121 powie o programie "Warto rozmawiać"? Coraz bardziej się okazuje, że realne są teorie spiskowe, a pańska rzeczywistość to gra pozorów.
Poza tym foliarze nie mają lęków - dlatego nie chcą się szczepić. Wszyscy ze strasznymi lękami stoją w kolejkach do szczepienia strasznie wystraszeni koronaświrusem.

Panie Wiesiołek , psychiatra idealnie opisał jak pracują wasze mózgi , wybierają co wam pasuje do waszych teorii spiskowych .
Wszystko inne co jest zgodne z rzeczywistością w jakiej żyjemy mówią o tym wirusolodzy i lekarze krytykujecie .

Rozumiem, że pana zdaniem lekarzami są tylko Simon-Horban, a prof. Rutkowski czy dr Martyka oraz inni z tytułymi , którzy podpisali list do rząd z protestem przeciw obecnemu sposobowi radzenia sobie z pandemią to foliarze wybierający tylko to, co im pasuje. Czy pan zastanawia się co pan pisze? Już nawet pana stacja, czyli PiSowska TVP , puściła program pokazujący głupotę rządzących.
~~Czerwona Maciejka niezalogowany
15 kwietnia 2021r. o 19:46
A tymczasem w Teksasie wirus nie słucha zaleceń MW2112 .

https://nczas.com/2021/04/15/teksas-zniosl-obostrzenia-a-zakazenia-spadaja-guru-covidian-nie-umie-tego-wyjasnic-video/
14240
M21W2
15 kwietnia 2021r. o 19:47
PIS-PO-PRL napisał(a):
M21W2 napisał(a):
Panie PRL , psychiatra opisał wszystkie możliwe przypadki , jeden z nich jak ulał pasuje do mnie .

Napisał Pan "psychiatra do antycovidowców" więc myślałem że do foliarzy Pan pije, a to tylko takie nieporozumienie... Niedoprecyzował Pan... No zdarze się :D

Link z dailymail przetłumaczyć? Czy "medialne doniesienia" z wysp Pana nie interesują ;)Dopisane 15.04.2021r. o godz. 19:15:Ooo przeczytał Pan. A o zgonach coś więcej? Tak dużo ich było... A właśnie że nie było... Bo źle liczyli :D

Gratuluję Panie PRL załapał Pan , antyszczepionkowcy to inna para kaloszy .
O zgonach niech się wypowiadają fachowcy , nie jestem w tym kompetentny , co innego Pan .
Świat walczy z pandemią , myślę że przyjdzie czas i na to aby specjaliści podsumowali bilans zgonów w okresie pandemii .
Wiem jedno , w Polsce jest tragicznie wysoka śmiertelność co nie dociera do antyszczepionkowców .
18442
PIS-PO-PRL
15 kwietnia 2021r. o 19:51
Haha trupy na ulicach Pan pokazywał, ale walnięcie się o jedyne 23% Pan nie skomentuje bo nie jest Pan naukowcem?

Znowu śmiechowo wyszło ;)

PIS=PO=PRL
14240
M21W2
15 kwietnia 2021r. o 19:52

Panie~~Jasnobrunatny Wiesiołek , proszę napisać o tych innych metodach walki z pandemią , nic o tym mi nie wiadomo .
~~Jasnobrunatny Wiesiołek niezalogowany
15 kwietnia 2021r. o 19:55
Panie MW - wysoka śmiertelność wynika z rozwalenia służby zdrowia. Czy pan naprawdę tego nie jest w stanie pojąć? Wirus powoduje takie same efekty u ludzi w Polsce i w innych krajach. Jeżeli Polska jest na pierwszym miejscu w zgonach to na pewno nie jest to wina wirusa, ale są inne przyczyny. Jeżeli w krajach o podobnym odsetku zaszczepionych umiera mniej, to oznacza że coś zepsuto u nas. I nawet wiadomo co. Tylko pan jakoś nie chce zrozumieć, że 2x2=4.
18442
PIS-PO-PRL
15 kwietnia 2021r. o 19:55
Ps warto zaznaczyć że 23% to niemal ćwierć, 14 całości, tyle co nic. Mniej niż zero :D

PIS=PO=PRL
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.