Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Nowy ład w/g PiS

~~Marengo Facelia niezalogowany
16 października 2021r. o 20:30
"Myśliwi, podobnie jak reszta społeczeństwa, nie mają wstępu do strefy stanu wyjątkowego.
Minister klimatu i środowiska Michał Kurtyka poprosił premiera Mateusza Morawieckiego, by zrobić dla nich wyjątek i pozwolić im polować na granicy polsko–białoruskiej."

Jeszcze Bąkiewicz niech wyślą.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ja jako były niezalogowany
16 października 2021r. o 20:32
Horus dziękuję ci, przekonałeś mnie....POwca, że teraz zagłosuję na PiS.
~~Rezedowa Lawenda niezalogowany
16 października 2021r. o 20:32
Horus napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Yebac pis napisał(a): https://twitter.com/MichalSzczerba/status/1394411066679992320/photo/1

piSSowce czerpią wzorce z nazistów

już dosyć dawno to zaobserwowałem ...

a teraz wracają do czasów''komuny'' kiedy to glazura na ścianach czy telewizor i samochód był ponoć luksusem...

no ale czego się spodziewać po tych kłamliwych mordach ...

''Morawiecki o podatku od luksusu
- Podatek od luksusu? Jak najbardziej, ja nie byłbym przeciwko temu, zresztą akcyza w niektórych towarach tak właśnie działa.''
ty kłamliwa mordo ...
jeszcze tutaj chcesz ograbiać ludzi ciężko pracujących na to by żyło im się lepiej?
jesteś i ty i twoi kolesie partyjni niczym wiecznie nie napasione pijawki...

A co ty tak się tymi podatkami przejmujesz ??
I tak ich nie płacisz ,
Łazienka bez rachunku , walisz urząd skarbowy po kieszeni i płaczesz???

~~Jarek niezalogowany
16 października 2021r. o 20:33
Wczoraj dowiedziałem się że mogę kupić za wypłatę ponad 800 litrów benzyny tak to wyliczył pewien pisowski kłamca Szrajber bo średnia krajowa to 5600 zł czyli moje 3 tys i jego 8,5 tysiąca to faktycznie taka średnia tylko że ja mogę kupić 500 litrów a ten nierób 1400 itrów ,
~~Brunatnopopielaty Bieluń niezalogowany
16 października 2021r. o 20:48
~~Jarek napisał(a): Wczoraj dowiedziałem się że mogę kupić za wypłatę ponad 800 litrów benzyny tak to wyliczył pewien pisowski kłamca Szrajber bo średnia krajowa to 5600 zł czyli moje 3 tys i jego 8,5 tysiąca to faktycznie taka średnia tylko że ja mogę kupić 500 litrów a ten nierób 1400 itrów ,

Tylko tyle nie pij!!!
~~Jarek niezalogowany
16 października 2021r. o 21:42
~~Brunatnopopielaty Bieluń napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jarek napisał(a): Wczoraj dowiedziałem się że mogę kupić za wypłatę ponad 800 litrów benzyny tak to wyliczył pewien pisowski kłamca Szrajber bo średnia krajowa to 5600 zł czyli moje 3 tys i jego 8,5 tysiąca to faktycznie taka średnia tylko że ja mogę kupić 500 litrów a ten nierób 1400 itrów ,

Tylko tyle nie pij!!!

Cmoknij mnie dziwny czlowiek ie w pompę ,sam walisz dyktę i wali ci na dekiel

Zastosowana autokorekta

~~Szafranowa Lawenda niezalogowany
16 października 2021r. o 23:12
Morus zaniemówił , największy podatnik RP
~~JACUZZA niezalogowany
17 października 2021r. o 0:33
Czy pisowska kur-a zgodzi się na debatę z Tuskiem? Nie sądzę
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMARaport BIK