Horus napisał(a):Ktoś napisał: ~~Yebac pis napisał(a): https://twitter.com/MichalSzczerba/status/1394411066679992320/photo/1
piSSowce czerpią wzorce z nazistów
już dosyć dawno to zaobserwowałem ...
a teraz wracają do czasów''komuny'' kiedy to glazura na ścianach czy telewizor i samochód był ponoć luksusem...
no ale czego się spodziewać po tych kłamliwych mordach ...
''Morawiecki o podatku od luksusu
- Podatek od luksusu? Jak najbardziej, ja nie byłbym przeciwko temu, zresztą akcyza w niektórych towarach tak właśnie działa.''
ty kłamliwa mordo ...
jeszcze tutaj chcesz ograbiać ludzi ciężko pracujących na to by żyło im się lepiej?
jesteś i ty i twoi kolesie partyjni niczym wiecznie nie napasione pijawki...
~~Jarek napisał(a): Wczoraj dowiedziałem się że mogę kupić za wypłatę ponad 800 litrów benzyny tak to wyliczył pewien pisowski kłamca Szrajber bo średnia krajowa to 5600 zł czyli moje 3 tys i jego 8,5 tysiąca to faktycznie taka średnia tylko że ja mogę kupić 500 litrów a ten nierób 1400 itrów ,
~~Brunatnopopielaty Bieluń napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jarek napisał(a): Wczoraj dowiedziałem się że mogę kupić za wypłatę ponad 800 litrów benzyny tak to wyliczył pewien pisowski kłamca Szrajber bo średnia krajowa to 5600 zł czyli moje 3 tys i jego 8,5 tysiąca to faktycznie taka średnia tylko że ja mogę kupić 500 litrów a ten nierób 1400 itrów ,
Tylko tyle nie pij!!!
Zastosowana autokorekta