Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nowy ład w/g PiS

~~Yebac pisowskie kurwy niezalogowany
28 października 2021r. o 22:44
w Federacji Rosyjskiej pojawiła się broń hipersoniczna a pisobolszewia zdrajcy Narodu Polskiego uzbroją nową broń armatnią w kropidła, różańce bo modlitewniki już mają. A nawet 300 tys żołnierzy nie zestrzeli kałachami jednego su-57
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Srebrzystoszara Serduszka niezalogowany
28 października 2021r. o 23:31
Horus napisał(a): ok.
tylko po co ta niemiecka ''wkrętka''?
czyżbyś podpisał folks listę ?

patry-idio.to ...;D

Och zapomniałem ja Morus , kilka dni wstecz coś tam o fjurerku wstawki fundowałem ,
………………………D
~~JACUZZA niezalogowany
29 października 2021r. o 8:16
Masowe rezygnacje z instalacji paneli słonecznych. "Mieszkańcy przychodzą do gmin z pretensjami" 31 grudnia 2021 roku są planowane przez rząd PiSS zmiany prawa. Kto nie zdąży do tej daty, straci nawet kilkadziesiąt tysięcy złotych przez najbliższe kilkanaście lat, bo za wyprodukowany przez siebie prąd będzie musiał... płacić.

- Dostaniemy kary unijne, bo nie wywiążemy się z umów - tak o skutkach projektu ustawy o odnawialnych źródłach energii, forsowanego przez PiSS, mówią samorządowcy. Na nowych przepisach stracą oni, mieszkańcy, a także przedsiębiorcy.

piSSochuje !
~~Sławeczek Zakład Karny niezalogowany
29 października 2021r. o 8:25
Muszę odwołać się do TSUE , razem z moimi kolegami złodziejami jak Pinior , Gawłowski , może Grodzki , tylko tam jest Prawo i Sprawiedliwość .
~~Jarek niezalogowany
29 października 2021r. o 9:54
~~Sławeczek Zakład Karny napisał(a): Muszę odwołać się do TSUE , razem z moimi kolegami złodziejami jak Pinior , Gawłowski , może Grodzki , tylko tam jest Prawo i Sprawiedliwość .

A gdzie podziała się koperta którą Kaczyński przyjął od Austryiackiego biznesmena .
22258
#Horus nieaktywny
29 października 2021r. o 9:58
~~Perłowoszary Tulipanowiec niezalogowany
29 października 2021r. o 9:59
Naprawdę myślisz że Kaczyński przyjął jakąś kopertę ,bo że lekarz wziął kopertę to jestem pewien na 100% , sam kiedyś dałem lekarzowi kopertę . Jak myślisz przyjął ? Podpowiem Ci Tak .
22258
#Horus nieaktywny
29 października 2021r. o 10:03
czy ten lekarz kazał ci ją dać?...wymagał tego?

a mkkwacz sam ją dał klesze Sawiczowi...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza