Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nowy ład w/g PiS

~~pis to zdrajcy i oszuści niezalogowany
8 listopada 2021r. o 11:57
https://wiadomosci.wp.pl/sondaz-dla-wp-polacy-ocenili-morawieckiego-dane-sa-bezwzgledne-6702290511444640a

pinokio zmieszany z błotem w kraju i za granicą
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Horus niezalogowany
8 listopada 2021r. o 12:28
Powiecmy sobie wprost ryży to Qurwa ostatnia . Tyle w temacie.
~~osiem gwiazdek niezalogowany
8 listopada 2021r. o 12:30
a Jacek Jaworek ciągle na wolności. Brawo pis ! Może obsadzą go w jakieś spółce skarbu państwa jako doradca rządu !
~~Bronek z ruskiej budy niezalogowany
8 listopada 2021r. o 12:37
A ja jestem królem wioski
~~nieuku niezalogowany
8 listopada 2021r. o 16:15
~~Horus napisał(a): Powiecmy sobie wprost ryży to Qurwa ostatnia . Tyle w temacie.

Sprawdź nieuku jak się prawidłowo pisze . Co Tusk zrobił niezgodnego z prawem. Dawaj konkrety .
Według mnie tak jak PiS nie spełnił wyborczych obietnic i przez niego PiS jest przy władzy.
~~Ciemnoturkusowy Kielichowiec niezalogowany
8 listopada 2021r. o 16:28
~~nieuku napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a): Powiecmy sobie wprost ryży to Qurwa ostatnia . Tyle w temacie.

Sprawdź nieuku jak się prawidłowo pisze . Co Tusk zrobił niezgodnego z prawem. Dawaj konkrety .
Według mnie tak jak PiS nie spełnił wyborczych obietnic i przez niego PiS jest przy władzy.

Jakich obietnic? Że nie podniesie wieku emerytalnego? No to była niespełniona obietnica, fakt.
Wymień mi obietnice Tuska bo ja ich nie znam!
~~Kremowy Topinambur niezalogowany
8 listopada 2021r. o 16:33
~~Ciemnoturkusowy Kielichowiec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~nieuku napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a): Powiecmy sobie wprost ryży to Qurwa ostatnia . Tyle w temacie.

Jakich obietnic? Że nie podniesie wieku emerytalnego? No to była niespełniona obietnica, fakt.

A tyś wiejski chamie kto ?
~~Ciemnoturkusowy Kielichowiec niezalogowany
8 listopada 2021r. o 16:49
~~Kremowy Topinambur napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ciemnoturkusowy Kielichowiec napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~nieuku napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a): Powiecmy sobie wprost ryży to Qurwa ostatnia . Tyle w temacie.

A tyś wiejski chamie kto ?

Wyborca Tuska
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza