~~Horus napisał(a): Powiecmy sobie wprost ryży to Qurwa ostatnia . Tyle w temacie.
~~nieuku napisał(a):Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a): Powiecmy sobie wprost ryży to Qurwa ostatnia . Tyle w temacie.
Sprawdź nieuku jak się prawidłowo pisze . Co Tusk zrobił niezgodnego z prawem. Dawaj konkrety .
Według mnie tak jak PiS nie spełnił wyborczych obietnic i przez niego PiS jest przy władzy.
~~Ciemnoturkusowy Kielichowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~nieuku napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a): Powiecmy sobie wprost ryży to Qurwa ostatnia . Tyle w temacie.
Sprawdź nieuku jak się prawidłowo pisze . Co Tusk zrobił niezgodnego z prawem. Dawaj konkrety .
Według mnie tak jak PiS nie spełnił wyborczych obietnic i przez niego PiS jest przy władzy.
Jakich obietnic? Że nie podniesie wieku emerytalnego? No to była niespełniona obietnica, fakt.
Wymień mi obietnice Tuska bo ja ich nie znam!
A tyś wiejski chamie kto ?
~~Kremowy Topinambur napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnoturkusowy Kielichowiec napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~nieuku napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a): Powiecmy sobie wprost ryży to Qurwa ostatnia . Tyle w temacie.
Jakich obietnic? Że nie podniesie wieku emerytalnego? No to była niespełniona obietnica, fakt.
Wymień mi obietnice Tuska bo ja ich nie znam!
A tyś wiejski chamie kto ?
Wyborca Tuska