~~Kanarkowy Miłek niezalogowany 25 lipca 2023r. o 14:02
A co tam słychać u karła z Żoliborza bo chodzą słuchy że ponownie zaprosił do rozmów przy szampanskoje igriskoje pana Wasina. Szalony Antek ma polewać.
Jak ktoś ma kontakt z tym formowym PRL to niech da mu znać, że Grecja płonie. On lubi pomagać zbierać żywność, przyjmować gości i rozdawać wszystko jak leci. Zapytajcie może cos mu zostało z pomocy Ukrainie to tam podrzuci!
~~Kanarkowy Miłek niezalogowany 25 lipca 2023r. o 14:22
no właśnie nie wiem ...
ale jak widzisz ja OFICJALNIE piszę o karle z Żoliborza...wiesz -tym w dwóch lewych kapciach...;D
ale ty zapewne nie wiesz o kim...;D
~~Wyborca PO niezalogowany 25 lipca 2023r. o 15:18
No panie Tusek czeba czeba po sobie posprzątać, jak śmieci i odpady sprowadzaliście to tak jak PO piesku właściciel musi do woreczka zebrać i PO piesku POsprzątać.
Aha panie Tusku z OFE też mi czeba czeba oddać, zabrałeś to oddaj.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.