~~Wyborca PO napisał(a): Jak dzisiaj kłamiemy?
~~Zdzichu napisał(a): Niech on lepiej szykuje marsz 140 miliardów z OFE tych co Polakom do ZUSu przekazał.
~~Jasnoszara Truskawka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zdzichu napisał(a): Niech on lepiej szykuje marsz 140 miliardów z OFE tych co Polakom do ZUSu przekazał.
No właśnie, przekazał do ZUSu a nie ukradł jak pisdzielce trąbią od 8 lat.
~~Gdzie jest Andrzej napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasnoszara Truskawka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zdzichu napisał(a): Niech on lepiej szykuje marsz 140 miliardów z OFE tych co Polakom do ZUSu przekazał.
Masz rację i dlatego Tusk mi dał czy złote waloryzacji emerytury z ZUSu. Czeba czeba to mówić, dał Polakom do ZUSu i dzięki temu miałem 3 (słownie czy) waloryzacji złotych.
A ile dał ci PiS?
~~Jasnobrunatny Bambus napisał(a):Ktoś napisał: ~~Błękitnozielony Motylek napisał(a): to jak z tą czekistowską komisją piSSdzielce?
macie już do niej z jednego CZŁONKA? ;D
może być łysy a nawet rudy...
bando nieudaczników ...;D
I to nazywasz mową miłości ??
doczekasz się Janie w 100% ,
~~Jaskrawożółta Goryczka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Gdzie jest Andrzej napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnoszara Truskawka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zdzichu napisał(a): Niech on lepiej szykuje marsz 140 miliardów z OFE tych co Polakom do ZUSu przekazał.
Masz rację i dlatego Tusk mi dał czy złote waloryzacji emerytury z ZUSu. Czeba czeba to mówić, dał Polakom do ZUSu i dzięki temu miałem 3 (słownie czy) waloryzacji złotych.
A ile dał ci PiS?
Dał 300 a wyciągnął 500