Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

~~Ognistoruda Bakopa niezalogowany
8 sierpnia 2023r. o 18:33
~~normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a): jeśli tylko mnie wybierzecie to kobiety w Polsce nie będą umierać
ja wam to obiecuję
i gruszki na wierzbie, jak tylko mnie wybierzecie ;)

kobiety w Polsce umierały i będą umierać ...tak jak na całym świecie...
ale tylko w piSSlamskiej ''polsze'' umierają kobiety bo lekarze boją się dokonywać aborcji nawet kiedy zagrożone jest życie kobiety...
bo ''naszczalnik '' kazał rodzić bez względu na wszystko...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~LarryObeda niezalogowany
8 sierpnia 2023r. o 18:37

Snapchat Current Location - Snapchat Current Location, Snapchat Spy: Account Tracking Application
~~normalny i przyzwoity jak Tusk niezalogowany
8 sierpnia 2023r. o 18:44
~~Ognistoruda Bakopa napisał(a):
Ktoś napisał: ~~normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a): jeśli tylko mnie wybierzecie to kobiety w Polsce nie będą umierać
ja wam to obiecuję
i gruszki na wierzbie, jak tylko mnie wybierzecie ;)

kobiety w Polsce umierały i będą umierać ...tak jak na całym świecie...
ale tylko w piSSlamskiej ''polsze'' umierają kobiety bo lekarze boją się dokonywać aborcji nawet kiedy zagrożone jest życie kobiety...
bo ''naszczalnik '' kazał rodzić bez względu na wszystko...

I zadnych podatków i nikogo z roboty juz nie wywalą, tylko mnie wybierzcie
~~Malinowoczerwony Bodziszek niezalogowany
8 sierpnia 2023r. o 18:55
~~Brudnobiały Różanecznik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bakłażanowa Perowskia napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brudnobiały Różanecznik napisał(a): co za tępak...jednego zdania po polsku by było zrozumiałe nie potrafi sklecić...;D

co za tępak jednego zdania po polsku
nie potrafi sklecić by było zrozumiałe

i który tu tępk?????

już go wycięło...;D
i właśnie takie bezmyślne wycinanie postów do którego dodałem komentarz a który pozostał ,robi tu bajzel...;D

a wracając ...chłopcy wy naprawdę jesteście tak tępi czy tylko udajecie?...chodzi mi o tą piosenkę która tak bardzo jak widzę was ''nakręca'' ;D
coś wam nieuki wyjaśnię chociaż w przybliżeniu ...równie dobrze można by było zakazać piosenki o ułanach co to przybyli pod okienko do panienki...;D
to tylko kwestia spojrzenia ...;D

Odnalazł się tępy Janusz , obrońca Niemiec i ich sługi Donka .
~~Ryszard niezalogowany
8 sierpnia 2023r. o 19:00
Piosenka to jest jedno, ....... no nieuki z Niemiec przyjechali to se pośpiewali w Gdańsku, ale Jaśku dogi co na temat Webera powiesz? On razem z tobą chcę tu niemiecki porządek wprowadzać, ......ty do tego stopnia jesteś proniemiecki?
8 sierpnia 2023r. o 19:01
po co piszesz te swoje dyrdymały skoro jak widzę nie masz nic do napisania?
~~Rysiu niezalogowany
8 sierpnia 2023r. o 19:07
Boli Jasiu?
8 sierpnia 2023r. o 19:13
~~Ryszard napisał(a): Piosenka to jest jedno, ....... no nieuki z Niemiec przyjechali to se pośpiewali w Gdańsku, ale Jaśku dogi co na temat Webera powiesz? On razem z tobą chcę tu niemiecki porządek wprowadzać, ......ty do tego stopnia jesteś proniemiecki?

przyjechał i ''se pośpiewali...;D no i co?
wiem że dla wielu Polaków ta piosenka jest kojarzona z jednym i poniekąd słusznie ...ale to jest jednostronne spojrzenie...
napisz mi czy podoba cię takie ''cóś''
''jak to na wojence ładnie kiedy ułan z konia spadnie '' ...myślisz że spadającemu ułanowi to się podoba? ;D
tak samo jest z piosenką ''ein heller und ein batzen ''
poczytaj czym w istocie jest ta piosenka i nie wiń żołnierzy za to że akurat ją śpiewali ...co mieli śpiewać? '' Pigs War?...Black Sabbath jeszcze nie istniało...;D

a co do ostatniego...nie ''zdanżam '' za takimi jak ty...
raz jestem tu ''putinowcem'' teraz ''weberowcem'' ....;D
to tak jak Tusk...raz ''niemiec'' innym razem ''ruski''
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza