Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

~~Ognisty Tojad niezalogowany
11 września 2023r. o 10:45
~~Julek napisał(a): Jasiu w ile obietnic Tuska uwierzyłeś?
Ale tak poważnie ile?
Wiesz Jasiu w takie pewnie uwierzyłeś, w które nie zrobił cię w "bambuko".
No to wymień :)

''julek'' czy jak ci tam....;D
jaką wysokość grzywny przewidujesz dla tej małolatki która chcąc zarobić sobie na wakacje chciała sprzedać trochę wiśni a tu wpadł sanepid i ''rangersi'' ze straży miejskiej i ...
no właśnie ...grzywna czy pójdzie do ''pierdla''?

jak myślisz?...o ile myślisz....;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jurko61 niezalogowany
11 września 2023r. o 10:46
Czy nie lepiej zająć się tym co najbardziej lubisz ??? Pokaż mi przykład efektów pozytywnych osiągniętych przez twoje bazgrolenie , prosty przykład pani która
manifestowała w Bolcu cóż osiągnęła ???
pokornie się zwinęła i gdzie jest teraz ??
Janusz PiS jej się podoba he he.
Uderzyłeś także w jednym wpisie przez jakieś niesprawdzone anegdoty skłócenie braci ,
wcześniej bym może inaczej zareagował
uśmiechnę się tylko i podpowiem ci kolego
Czas i cierpliwość jest wspaniałym wśród wykładowców tego odpowiednikiem
a w tej sytuacji niedoinformowanie i jak zwykle pospieszna reakcja …
Cały ty…
~~Kto taka prawda niezalogowany
11 września 2023r. o 10:49
Dziadu śpi, już za niedługo na zawsze.
~~Milioner Donald Tusk niezalogowany
11 września 2023r. o 10:54
Swoją drogą , CZEBA - CZEBA być niezłą OURWĄ żeby nakręcić taki ANTY-POLSKI film który obraża Polski mundur .
~~mumgaurl niezalogowany
11 września 2023r. o 11:04
https://goodway.design/
~~Ognisty Tojad niezalogowany
11 września 2023r. o 11:05
~~Jurko61 napisał(a): Czy nie lepiej zająć się tym co najbardziej lubisz ??? Pokaż mi przykład efektów pozytywnych osiągniętych przez twoje bazgrolenie , prosty przykład pani która
manifestowała w Bolcu cóż osiągnęła ???
pokornie się zwinęła i gdzie jest teraz ??
Janusz PiS jej się podoba he he.
Uderzyłeś także w jednym wpisie przez jakieś niesprawdzone anegdoty skłócenie braci ,
wcześniej bym może inaczej zareagował
uśmiechnę się tylko i podpowiem ci kolego
Czas i cierpliwość jest wspaniałym wśród wykładowców tego odpowiednikiem
a w tej sytuacji niedoinformowanie i jak zwykle pospieszna reakcja …
Cały ty…

a co pozytywnego wniosło na forum twoje bazgrolenie? ;D
a co osiągnął twój pogoda?...nic a to z prostego powodu bo nie wystarczyło mu ''jaj'' by pokazać się na chociażby jednym spotkaniu z ''wyborcami'' ;D

''anegdoty'' o braciach?...ja mam sprawdzać?
''jaja'' sobie robisz?... guzik mnie obchodzą wasze rodzinne relacje...
Garia znam od lat co nie znaczy że o cokolwiek go wypytuję a jak masz problem by w to wierzyć czy nie sam g o to zapytaj...;D

i nie pieprz tu o ''pośpiesznej reakcji'' bo konflikt między wami jest mi znany od lat i chyba nie zaprzeczysz temu że kiedykolwiek o tym tu wcześniej wspominałem ...
za to przypominam sobie jak tu ktoś coś wspominał o mnie kiedy ukradziono mu jakieś wędki i jakiś sprzęt ...

fantazjujesz chłopie jak zwykle a konkretów brak...;D
cały ty...;D
~~Milioner Donald TUSK niezalogowany
11 września 2023r. o 11:17
Właśnie byłem na stronie STS na zwycięstwo PIS KURS jest 1.03 . Miłych snów Janusz .
~~pisowskie rozbiory Polski niezalogowany
11 września 2023r. o 11:37
Wieczna hańba smolenskim hienom. Wraku nie odzyskali, komisji międzynarodowej nie powołali, śledztwa nie zakończyli. Za to skłòcili i okłamali Naròd, zawłaszczuli religię, rozkradli miliony złotych a ruski szpieg wozi się limuzynami i kandyduje w wyborach !!!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Nowe mieszkania w Bolesławcu